Copilul lovit cu bestialitate de polițist / Foto: Twitter

Video Copil bătut cu bestialitate de un polițist: i-a spart capul cu bastonul. Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional

10.02.2020, 10:23
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Imagini cu puternic impact emoțional cu un polițist care lovește cu bastonul în cap un copil de 16 ani au fost publicate de presa engleză. Incidentul s-a petrecut după partida din Championship dintre Barnsley și Sheffield Wednesday (1-1).

Galerie Foto

"Un polițist îi crapă capul unui tânăr suporter cu bastonul său în timp ce o femeie se aude strigând: 'Ce îi faceți copilului meu?'", anunță The Sun în deschiderea materialului.

O investigație a fost deschisă după ce un copil de 16 ani a fost spitalizat, în urma confruntărilor violente dintre fani și poliție. Tânărul a fost lovit în cap cu un baston de un agent, înaintea partidei dintre Barnsley și Sheffield Wednesday. Totul a fost filmat și publicat pe rețelele sociale.

VIDEO Momentul în care tânărul este lovit cu bastonul în cap:

Mama tânărului a intervenit

Imediat după ce a fost lovit, tânărul a căzut la pământ cu capul spart. Mama acestuia a intervenit: "E copilul meu, idiotule!", i-a strigat aceasta polițistului care tocmai îi lovise cu bestialitate copilul.

Mai mulți fani s-au strâns și l-au acuzat pe agent pentru violența de care a dat dovadă față de copil. Ulterior, a fost deschisă o anchetă.

"După meciul dintre Barnsley și Sheffield United, ofițerii noștri au reacționat după ce au fost anunțate violențe între suporteri. O investigație bazată pe probe video a fost deschisă, pentru a se stabili circumstanțele care au stat la baza incidentelor.

Un copil de 16 ani a fost lovit în cap cu bastonul de unul dintre agenți. De asemenea, un polițist implicat în incidente are răni la stomac și la cap. Copilul a fost dus cu ambulanța la spital, la fel și agentul.

O femeie de 47 de ani a fost arestată pentru ultraj. Investigația este în plină desfățurare.", a declarat reprezentanta poliției Sarah Poolman.

Etichete: violente , politie , barnsley , sheffield wednesday


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

”Mă hărțuiește”. A fost trasă pe dreapta în trafic și a izbucnit în plâns! Explicația dată polițistului. VIRAL

Ce s-a întâmplat la stadionul lui Tottenham înaintea meciului cu Nottingham Forest

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă