Corneliu Vadim Tudor și Bogdan Stelea / Foto: Sport Pictures / colaj Digi Sport

Corneliu Vadim Tudor l-a văzut pe Bogdan Stelea și a spus un cuvânt care a rămas în istoria fotbalului românesc

articol scris de Digi Sport
17.03.2024, 16:07
  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Fostul mare internațional român Bogdan Stelea (56 de ani) a povestit un episod memorabil care l-a avut drept protagonist pe Corneliu Vadim Tudor, fost politician și scriitor.

De-a lungul timpului, în fotbalul românesc au apărut porecle celebre, de la ”Nașu`” (Mircea Sandu) și ”Corleone” (Dumitru Dragomir), la ”Briliantul” (Adrian Mutu) și ”Prințul” (Adrian Cristea). Supranumele lui Bogdan Stelea, ”Arnold”, este de asemenea arhicunoscut, însă puțină lume știe cine i l-a dat.

Bogdan Stelea: ”Corneliu Vadim Tudor mi-a pus porecla

Fostul portar a povestit că la începutul anilor `90 a adoptat o frizură la modă la acea vreme, care l-a făcut imediat pe Corneliu Vadim Tudor să-i spună ”Arnold”, de la actorul Arnold Schwarzenegger.

Corneliu Vadim Tudor mi-a pus porecla. În `90, veneam după Campionatul Mondial, fusesem în Italia și acolo se purta foarte mult o tunsoare, stilul celor din Marina Americană, ras în lateral și `periuță` sus. Era la modă! M-am tuns așa, aveam păr atunci.

Apoi, o perioadă m-am tuns doar așa. (...) Eram la Porto, jucam în cupele europene cu Dinamo, iar Corneliu Vadim Tudor a venit cu noi. A fost invitat. El mă știa dinainte, dar m-a văzut atunci tuns așa și mi-a zis: `Bă, zici că ești Arnold`.

Și de atunci, așa mi-a rămas. A fost un film foarte popular la vremea respectivă, în care Arnold Schwarzenegger juca rolul unui rus și avea tunsoarea respectivă. De acolo mi-a zis”, a spus Stelea, la podcast-ul ”Colegi de cameră”.

Lili Sandu: ”Nu știam foarte multe lucruri despre el”

Galerie Foto

Lili Sandu (44 de ani) a vorbit pentru prima dată, după o perioadă foarte lungă de timp, despre relația pe care a avut-o în trecut cu Bogdan Stelea. Artista a povestit cum a ajuns să fie iubita fostului portar al echipei naționale, dar și de ce nu i-a devenit soție, deși Stelea a cerut-o de nevastă în urmă cu aproximativ 20 de ani.

Eu, când l-am cunoscut pe Bogdan, eram cunoscută cât de cât în România. Trecusem de Școala Vedetelor, existam cu numele în industria muzicală de atunci. Pe mine m-a atras el ca bărbat, punct. Nu m-am gândit niciodată că relația mea cu Bogdan îmi va aduce notorietate. Nu de asta l-am ales.

Bogdan a fost prima mea iubire. Și a fost o iubire atât de intensă și atât de frumoasă. Mă rog, cu mici scăpări. Eram un copil care i-a dăruit inima. El e mai mare ca mine cu 11 ani. El era căsătorit, dar când l-am cunoscut eu pe Bogdan, era în proces de divorț, de separare de soție. Lucurile astea nu se știu.

Tot timpul mă gândesc la el cu respect și, da, am spus mereu, el mi-a adus notorietate. Eram iubita portarului naționalei României. N-am fost niciodată căsătoriți deși foarte multă lume scrie asta. Nu am fost căsătoriți, deși am fost cerută de soție de către Bogdan, dar nu ne-am căsătorit.

De ce? Pentru că ne-am despărțit Nu eram genul de femeie care să stea acasa si să creasca copil. La vărsta aia voiam să evoluez, la fel ca și el, dar nici noi nu ne mai înțelgeam bine. Avem 26 de ani.

Acum, dacă ne vedem, ne salutam. Până la urmă, a fost prima mea iubire. Am suferit dupa aceea, dar nu a fost să fie. Mi-a rămas în suflet și Silviu știe asta. Se știe cu Silviu, se respectă, au jucat și fotbal împreună”, a transmis Lili Sandu, într-un podcast realizat de Ilinca Vandici.

Etichete: bogdan stelea , corneliu vadim tudor , arnold


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Orașul cu cei mai mulți bogați din lume. 1 din 24 de locuitori este milionar

Averea totală combinată a locuitorilor orașului este mai mare de 3 trilioane de dolari.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana

Video Viral instant! Ce a pățit Andreea Bălan la un concert: ”Dezastru!”. Reacția artistei, ”de milioane”

Exclusiv Cine ar fi, până la urmă, noul antrenor al Rapidului: "5 titluri și 4 cupe!"

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

Antrenor pentru FCSB! Urmează întâlnirea decisivă pentru semnarea contractului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Prințul” Adrian Cristea a pus ”tunurile” pe șefii lui Dinamo

Anunț direct de la Paris: s-au încheiat negocierile dintre Kylian Mbappe și Real Madrid!

Peste Neymar și Mbappe! Transferul care ar scrie istorie în fotbal: 300 de milioane de euro!

A costat 0€, dar este golgheterul competiției și și-a dus echipa în prima finală europeană din istoria clubului

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Variantă neverosimilă pentru Rapid! Dan Șucu încearcă să îl aducă pe fostul manager de la West Ham și Newcastle citeşte ştirea pe Prosport.ro

Reacția lui Djokovic după ce a fost lovit în cap la Roma. Autorul a fost identificat VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale