Edwin Oviedo Picchotito (dreapta) şi secretarul general al federaţiei peruviene, Juan Andres Matute Quiroga, la meciul Australia - Peru 0-2, la CM din Rusia 2018 / Foto: Profimedia

COVID-19 l-a scos din închisoare, deşi e acuzat că a comandat moartea mai multor sindicalişti

08.05.2020, 11:24
  • Fotbal: Franța - Canada, duminică, 22:10, DGS 1

  • Fotbal: Italia - Bosnia si Hertegovina, duminică, 21:45, DGS 2

Edwin Oviedo Picchotito, fost preşedinte al Federaţiei Peruane de Fotbal (FPF), va continua la domiciliu detenţia în închisoare, situaţie în care se află din 2018. 

Motivul pentru care decizia a fost luată este reprezentat de ameninţarea la adresa sănătăţii sale în contextul pandemiei de COVID-19, informează agenţia EFE.

Edwin Oviedo Picchotito, fostul preşedinte al federaţiei de fotbal din Peru, scos din închisoare de teama COVID-19

Hotărârea a fost luată joi de o instanţă din Chiclayo, care a respins cererea apărării lui Oviedo de a anula închisoarea preventivă, dar a acceptat ca acesta să fie plasat în arest la domiciliu.

Fostul conducător al Federaţiei de Fotbal din Peru va părăsi penitenciarul din Picsi, din cauza pericolului pe care îl reprezintă pentru sănătatea sa o eventuală contaminare cu coronavirus, acesta suferind de hipertensiune, dar şi din cauza supraaglomerării din penitenciar.

Oviedo se află în închisoare preventivă din decembrie 2018, după ce a fost considerat a fi presupusul lider al unei organizaţii criminale care a ucis mai mulţi sindicalişti şi pentru care procurorii au cerut o pedeapsă de 26 de ani de închisoare.

Agerpres

Etichete: covid-19 , edwin oviedo picchotito , federatia de fotbal din peru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Pericolul ascuns din dulapurile de hotel. Locul în care e cel mai bine să-ți pui hainele atunci când mergi în vacanță

Mulți dintre noi ne grăbim să ne scoatem hainele din bagaje și să le așezăm în dulapul hotelului sau pensiunii, atunci când suntem în vacanță. Dar medicii avertizează asupra pericolelor ascunse din dulapurile de hotel.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video&Foto Dan Petrescu, socru mic. A dansat pe rupte la nunta fiicei Rebecca. Cu cine s-a fotografiat

Oficial A spus "nu" când FRF l-a sunat să joace pentru România, iar acum va îmbrăca tricoul altei țări la EURO

O sportivă din România, dată jos din mașină în mijlocul străzii: ”Am spus `NU`”

Foto Meme-urile apărute după România - Liechtenstein 0-0: ”Tricolorii”, luați la țintă

Video România - Serbia 1-1 (9-10 d.l.p). ”Tricolorii”, eșec dramatic în finala Campionatului European de Minifotbal

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Au pierdut glorie, dar banii nu erau mulți Cât puteau încasa jucătorii dacă România devenea campioană europeană

Jose Mourinho a făcut anunțul: ”E un jucător grozav, dar am auzit că e aproape de Galatasaray”

Victor Becali ”a dat cărțile pe față” în legătură cu revenirea lui Alexandru Cicâldău în SuperLigă

Cum arată clasamentul celor mai valoroși fotbaliști din lume! Real Madrid, patru jucători în Top 10

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZFiica Iuliei Albu, fabuloasă la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a, unde a pășit ca pe podium. Fanii: „Este ireal de frumoasă!”

FILM NOWA fost soție de actor și obișnuia să strălucească. Acum trăiește pe străzi, caută prin tomberoane și tot ce mai are încape într-un cărucior de cumpărături

Soluția finală pentru atacul României lui Edi Iordănescu la EURO 2024, după dezastrul cu Liechtenstein citeşte ştirea pe Prosport.ro

Formula 1: calificări incredibile la Montreal. O singură dată s-a mai întâmplat așa ceva, pe vremea lui Schumacher și Villeneuve citeşte ştirea pe ziare.com

Ea este Miss Alabama 2024. Ce reacție a avut când a fost criticată că nu duce un stil de viață sănătos citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”