Moş Crăciun, în vizită la familia Borcea, în 2021 / Foto: Instagram @valentinapelinel

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au realizat, la un an distanţă, tradiţionala poză de Crăciun

25.12.2021, 15:37
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Crăciunul este un nou moment pentru Cristian Borcea să petreacă mai mult timp alături de familie. Prilej pentru Valentina Pelinel, cea de-a treia sa soţie, să urce pe Instagram o poză realizată în faţa bradului, una asemănătoare celei făcute în 2020.

Cristi Borcea (51 de ani), fostul președinte executiv și acționar de la Dinamo, a dezvăluit că fotbalul i-a distrus sănătatea și că nu s-ar mai implica la gruparea din Ștefan cel Mare, însă recunoaşte că nu poate sta complet departe de fenomen şi anunţă că fiul său cel mare, Patrick, va ajuta echipa lor de suflet după ce va începe construcţia noului stadion. 

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, tradiţionala poză din faţa bradului de Crăciun

  • Cristi Borcea a fost eliberat din penitenciar în noiembrie 2019, după cinci ani petrecuţi mai mult în închisoare. Cumulat, Cristian Borcea avea de executat o pedeapsă de 7 ani şi şase luni, din care a stat închis 5 ani şi o lună.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei, iar trei dintre ei sunt cu Valentina Pelinel, actuala sa soţie, gemenele Indira Maria şi Rania Maria şi băiatul Milan Cristian. Pe Patrick și pe gemenii Antonia Melissa și Angelo îi are cu Mihaela Borcea, pe Alex și pe Gloria cu Alina Vidican, iar pe Carolyn cu avocata Simona Voiculescu.

Galerie Foto

Cristi Borcea: "Patrick va fi 100% la echipă când va începe construcția stadionului"

"Există şansa ca în primăvară să se înceapă stadionul nou. În momentul în care se intră cu buldozerul, Dinamo va avea un buget de 10 milioane de euro să se bată la campionat an de an. Centrul oraşului, suporteri, se vor vinde loje, marketing.

În momentul în care începe stadionul, va fi 100% Patrick la echipă. Eu când vindeam un jucător mă certa, plângea că de ce l-am vândut, că vreau să distrug echipa. El era în galerie atunci. El a stat lângă mine tot timpul, e implicat la societate, ştie”, a declarat Cristi Borcea, recent.

Valentina Pelinel a povestit cum se înţeleg copiii lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a dezvăluit cum este viața alături de un bărbat cu o familie numeroasă, dar și cum se înțeleg copiii ei cu frații lor. ”Cei care sunt în America păstrează legătura cu cei din România. Se sună aproape zilnic, chiar joacă jocuri împreună. E frumos când se unesc toți. Știi cum zice Milan? 'Tati are trei copii și mai are încă șase'. Mă bucură că ei se înțeleg foarte bine și noi cu ei”, a declarat Valentina Pelinel, citată de cancan.ro.

Lucrurile frumoase se obțin greu și cu luptă. Nu pot să zic că știam clar că o să am numărul ăsta de copii și soțul ăsta. Dar am proiectat și mi-am dorit. Și după multe experiențe, frumoase și mai puțin frumoase, sunt în punctul în care mi-am dorit. Avem o familie frumoasă și, uite, că sunt trei copii. M-am rugat la Dumnezeu să fie măcar unul, dar uite că sunt trei”, a mai spus Valentina Pelinel.

Etichete: cristian borcea , valentina pelinel


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Suprinzător! Anunțul lui Gigi Becali despre jucătorul de la FCSB căruia ”îi plătește salariul degeaba de 3 ani”

După ce FCSB a câștigat titlul, Giani Kiriță a făcut un anunț neașteptat

Fotbalistul de la CFR pe care Dan Petrescu îl dă afară. Ioan Varga a confirmat: ”Nu-l vrea”

Foto Una dintre cele mai frumoase femei din România, spectacol în Giulești după Rapid - Universitatea Craiova: ”Siuuuu”

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”