Cristiano Ronaldo și Jorge Mendes / Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo a încheiat colaborarea cu Jorge Mendes

articol scris de Digi Sport
04.01.2023, 22:50
  • Fotbal: FC Bihor - Ghiroda și Giarmata Vii, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Fotbal: Belgia - Muntenegru, miercuri, 21:30, DGS 1

Cristiano Ronaldo (37 de ani) ar fi încheiat colaborarea cu agentul Jorge Mendes, cel care i-a fost alături din 2003 și până de curând.

Cunoscut impresar și atacantul s-ar fi contrat des în ultimul timp, iar această situație tensionată a dat la o încheiere a colaborării.

Jorge Mendes și Cristiano Ronaldo nu mai colaborează

Cei de la DailyMail prezintă și motivul rupturii dintre cei doi. Mendes nu ar fi fost de acord cu interviul dat de Ronaldo lui Piers Morgan, unul în care fotbalistul lusitan a avut cuvinte grele la adresa mai multor oameni din fotbal.

De furia portughezului nu au scăpat nici foști coechipieri, antrenorul lui Manchester United, Erik ten Hag, sau patronii clubului, familia Glazer.

Se pare că atacantul era convins că va reuși să aibă o prestație solidă la Cupa Mondială din Qatar, iar ofertele pe numele său vor veni indiferent de reacția negativă creată de interviul acordat lui Piers Morgan.

Planul lui Ronaldo nu s-a îndeplinit, iar sfaturile lui Jorge Mendes, care a vrut mai multă diplomație din partea clientului și amicului său, s-au dovedit a fi greșit neascultate.

Ronaldo are un nou impresar

De trecerea lui Ronaldo la Al-Nassr s-ar fi ocupat prietenul său cel mai bun, care îi este de asemenea alături de mulți ani, Ricardo Regufe.

Acesta din urma ar fi încasat un comision uriaș pentru intermedierea afacerii, de 30 de milioane de euro.

În cadrul conferinței de presă, Cristiano Ronaldo a spus de ce a ales să semneze cu Al-Nassr și a dezvăluit campionatele din care a mai avut oferte.

Mă simt bine, sunt mândru că am luat această decizie. În Europa, mi-am încheiat misiunea, am câștigat tot, am jucat la cele mai importante cluburi.

Acum e o nouă provocare, sunt bucuros că Al-Nassr mi-a oferit această oportunitate, să dezvolt nu doar fotbalul, dar și noua generație de aici. E o provocare, dar, în același timp, sunt mândru și entuziasmat. Îmi doresc să schimb mentalitatea noii generații.

Am avut multe oferte din Europa, din Brazilia, din Australia, din SUA, din Portugalia. Multe echipe au vrut să mă transfere, dar mi-am dat cuvântul că voi veni aici.

E o provocare, știu ce vreau, știu ce nu vreau. Pentru mine e o șansă bună să ajut, să pun umărul la dezvoltare. Vreau să arăt o altă latură a acestei țării. De aceea am luat această decizie.

Nu mă interesează ce spun oamenii, eu sunt foarte fericit să fiu aici. Știu că e un campionat bun, competitiv, poate oamenii nu știu, dar eu știu. Sunt pregătit să joc oricând va dori antrenorul”, a declarat Cristiano Ronaldo.

Etichete: cristiano ronaldo , jorge mendes , agent


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Răsturnare de situație în cazul elevului agresat sexual în toaleta unei școli din București. Ce au descoperit procurorii

Decizie de ultimă oră a procurorilor: au clasat dosarul acuzațiilor de viol la Şcoala Nicolae Titulescu din sectorul 1 al Capitalei. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a clasat dosarul apreciind că fapta nu există.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Ubioh bih se!”. Ce i-a spus Novak Djokovic soției, cu care s-a certat în timpul meciului de la Roland Garros

Exclusiv Starul internațional căsătorit cu o româncă, de nerecunoscut! ”S-a îngrășat și el”

Oficial Cale liberă pentru transferul lui Horațiu Moldovan

L'Equipe a descris într-un singur cuvânt răspunsul lui Cristiano Ronaldo pentru Kylian Mbappe

Scene rar întâlnite: Novak Djokovic și-a ieșit din minți când a auzit ce i-a strigat soția din lojă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Este liderul echipei!”. Ilie Dumitrescu n-are niciun dubiu, cu 12 zile înainte de EURO

Ucrainenii au urmărit România - Bulgaria și au tras o concluzie greu de digerat pentru "Tricolori"

Video Surprinzător! Cum i-a făcut Ianis Hagi pe fanii României să-l aplaude la scenă deschisă

Exclusiv ”Spionul” lui Edi Iordănescu a urmărit Ucraina-Germania și a găsit atuul adversarei României. ”Foarte bun”

Citeşte şi

Kylian Mbappe a reacționat, după ce Cristiano Ronaldo l-a felicitat pentru transferul la Real Madrid

Oficial A scris istorie la Real Madrid și tocmai a semnat cu echipa lui Cristiano Ronaldo

PEROZIrina Columbeanu, șic și modernă la balul de la liceu. Seamănă din ce în ce mai tare cu mama ei și duce o viață de vis în SUA

FILM NOWFermecătoarea Dakota Fanning, la 30 de ani. Fostul copil minune al Hollywoodului a uimit cu apariția sa la premiera filmului „The Watchers”

A început deja războiul din mercato! Gică Hagi și Dan Șucu se luptă pentru semnătura fostului jucător al lui Rennes citeşte ştirea pe Prosport.ro

S-au aflat salariile jucătoarelor de la CSM București: Cristina Neagu încasează o sumă uriașă lună de lună citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalist român mort la doar 19 ani. Mesajul clubului de fotbal după tragica dispariție a lui Flavius Magraon citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Digi World

"Așteptări vs. realitate. Mă simt înșelată". A crezut că și-a închiriat cea mai frumoasă cameră cu vedere la mare, dar a rămas total dezamăgită

Digi Animal World

Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF