Cristiano Ronaldo / Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai bogați sportivi din lume! Cum a evoluat salariul portughezului de-a lungul timpului

articol scris de Digi Sport
12.10.2023, 17:59
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Cristiano Ronaldo (38 de ani) este unul dintre cei mai bine plătiți sportivi din întreaga lume.

După ce a făcut pasul în Arabia Saudită la Al Nassr, portughezul încasează 200 de milioane de euro pe an, sumă în care sunt incluse toate bonusurile, pe lângă salariul din contract.

Evoluția salariului lui Cristiano Ronaldo de-a lungul timpului

Ascensiunea sa în ceea ce privește sumele încasate de-a lungul timpului în cariera sa de fotbalist este uluitoare, iar spaniolii de la Sport.es au arătat felul în care salariul lui Cristiano Ronaldo a evoluat în funcție de clubul la care a evoluat.

În 2004, pe vremea în care Cristiano Ronaldo evolua la Sporting Lisabona, lusitanul câștiga lunar ”doar” 83.000 de euro pe lună, însă în 2008, când portughezul îmbrăca tricoul celor de la Manchester United, salariul său a ajuns la 375.000 de euro lunar.

Patru ani mai târzu, la Real Madrid, Ronaldo ajunsese să încaseze un milion de euro lunar, iar, în 2014, madrilenii i-au mărit salariul cu încă 50 la sută. Ulterior, clubul ”Blanco” i-a mărit din nou salariul portughezului, care, în 2017, ajunsese să câștige lunar 2.1 milioane de euro.

După transferul la Juventus, Cristiano Ronaldo câștiga în fiecare lună suma de 2.6 milioane de euro, însă, după revenirea la Manchester United, portughezul ”a retrogradat” și a încasat doar 1.4 milioane de euro.

Ronaldo a fost pus la zid după transferul la Al Nassr, însă, pentru portughez, această mutare a reprezentat un adevărat ”tun” din punct de vedere financiar. La gruparea saudită, Cristiano Ronaldo câștigă lunar o sumă incredibilă, 16.7 milioane de euro lunar.

Cristiano Ronaldo vrea să joace la Al-Nassr până la 42 de ani

Starul portughez i-a anunțat pe conducătorii lui Al-Nassr că vrea să-și prelungească înțelegerea cu un an și jumătate, după care, la 42 de ani, va agăța ghetele în cui.

Cristiano Ronaldo a informat conducerea clubului Al-Nassr, înainte de a se alătura lotului naționalei Portugaliei, că-și dorește să-și prelungească înțelegerea până la începutul anului 2027.

Cristiano vrea să joace la Cupa Mondială din 2026 din postura de fotbalist al celor de la Al-Nassr, apoi își va anunța retragerea din fotbal”, se arată în presa saudită.

Etichete: real madrid , juventus , cristiano ronaldo , manchester united , sporting lisabona , salariu , al nassr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Transfer definitiv pentru Ionuț Radu! Anunțul venit din Italia

”Nu trebuie să le fie rușine! Nu am ce să le fac”. Cu ce se ocupă copiii unui fost mare internațional român

Video Gheorghe Hagi și Dan Petrescu, primul duel după conflictul de anul trecut. ”Există mereu miză”

FC Botoșani vrea un jucător de la FCSB: ”S-a învățat cu 12-15.000 de euro”

Citeşte şi

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Decizia lui Carlo Ancelotti care i-a scindat pe fanii lui Real Madrid: ”Nu m-aș supăra dacă ar scuipa pe contract”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”