Avionul în care se afla Emiliano Sala a dispărut pe 21 ianuarie

Cristiano Ronaldo, făcut praf pentru postarea din seara în care avionul în care se afla Emiliano Sala a dispărut

27.01.2019, 09:46
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Cristiano Ronaldo a avut proasta inspirație să posteze pe rețelele de socializare o poză cel puțin nepotrivită chiar în ziua dispariției avionului în care se afla Emiliano Sala, însă a stârnit un val de critici. Starul lui Juventus a postat un selfie în avionul său privat, zâmbind. Fosta prietenă a lui Sala a reacționat dur.

"Poza lui Cristiano Ronaldo mi s-a părut de prost gust, o lipsă de respect", a spus Berenice Schkair, care consideră nepotrivit mai ales momentul în care atacantul de 33 de ani a făcut-o.
Până și fostul fotbalist al naţionalei Angliei, Gary Lineker, a comentat pe această temă: "Nu e ziua potrivită pentru acest tweet. Chiar nu e."

Berenice Schkair cere cu disperare continuarea căutărilor lui Sala, care fuseseră inițial oprite, după trei zile, timp în care echipele de salvare nu au găsit vreo urmă a avionului dispărut, iar autoritățile au anunțat că nu mai au ce să facă și că șansele să-i mai găsească în viață pe atacant și pe pilotul avionului sunt infime.

"Îmi dă fiori că e considerat deja mort, fără să fi găsit vreo urmă a avionului", a continuat Berenice, care a dezvăluit că nici nu a putut dormi în momentul în care a aflat cele întâmplate și după ce nu a primit nicio veste.

Familia și prietenii lui Sala au cerut cu disperare ca operațiunile de căutare să fie reluate.

"Cerem cluburilor Nantes și Cardiff și autorităților să continue cercetările. Din respect pentru el și familia lui, ei trebuie să ne dea un răspuns. Emiliano e un om muncitor, responsabil, sănătos și antrenat, se culcă devreme, îi place să citească și să fie cu prietenii săi din copilărie și familia. Este o ființă nobilă, pură și merită să fie căutat până la final. Se afla în cea mai bună formă a carierei sale ca fotbalist și era în topul marcatorilor din Europa, lângă Messi, Mbappe și Ronaldo, avea șansa să devină Gheata de Aur, visa. Vă rugăm să continuați căutările. E un jucător tânăr care merită să nu fie uitat. Trebuie să apară și să se întoarcă la familie și prieteni. Avem nevoie în această căutare. Putea fi copilul oricui dintre voi. Vă rog nu vă opriți din căutări", a spus Berenice Schkair în presa britanică.

Pentru Berenice, oprirea inițială a căutărilor după doar trei zile este "suspectă": "Nu pot să-și piardă speranța atât de repede", a spus Berenice, care a adăugat că Sala și pilotul "ar putea fi în viață pe vreo insulă".

"Vreau să continuați să căutați, pentru că ultimul locru care rămâne este speranța. Eu încă am speranța că e în viață. Vă rog să continuați căutările", a spus Berenice Sahkair.

Și antrenorul echipei franceze Nantes, Vahid Halilhodzic, a calificat drept "dezgustătoare" oprirea operaţiunilor de căutare a avionului în care se afla fostul său fotbalist Emiliano Sala, dispărut luni seara deasupra Canalului Mânecii.

"Pentru mine este o ruşine să se oprească aşa. Nu e o adâncime uriaşă ca să nu poată găsi (avionul). E dezgustător să laşi situaţia aşa, nu o putem permite", a adăugat tehnicianul, care a avut ochii în lacrimi când a amintit că sora (lui Emiliano) "s-a exprimat aseară...".

Joi, la aproape 72 de ore după ce avionul a dispărut la circa 20 de kilometri insula Guernsey, poliţia locală a anunţat că a oprit definitiv căutările, care nu au dat niciun indicat. Ulterior, acestea au fost reluate, mai ales după gestul impresionant în care mai mulți fotbaliști și oameni de rând au adunat fonduri de peste 200.000 de euro pentru reluarea căutărilor.

Avionul în care se afla Emiliano Sala a dispărut luni seara de pe radar

Avionul privat de mici dimensiuni, de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala (28 de ani), a fost dat dispărut, luni seară, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Anterior, pilotul le ceruse acestora permisiunea să coboare la o altitudine de 700 de metri, din cauza condițiilor meteo.

De atunci, nu se mai știe nimic despre cei doi pasageri din avionul Piper Malibu, atacantul Emiliano Sala și pilotul David Ibbotson.

Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat sâmbătă, după o scurtă vizită la Nantes, fosta sa echipă, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Pentru transferul lui Sala, Cardiff a plătit 17 milioane de euro celor de la Nantes, cea mai mare sumă din istoria clubului galez.

Orleans, Niort, Bordeaux şi Caen sunt celelalte cluburi din cariera atacantului argentinian, care înscris câte 12 goluri pentru Nantes în fiecare dintre ultimele trei campionate.

Etichete: cristiano ronaldo , cristiano ronaldo avion , avion sala , eimiliano sala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FCSB, la 90 de minute de titlu! Așa arată echipa de start cu Farul: înlocuitorii lui Risto Radunovic și Florinel Coman

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 3-2, ACUM, Digi Sport 1. Blănuță a marcat și îi duce pe olteni, din nou, în avantaj

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

Citeşte şi

Foto "Arată dezgustător". S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: "N-aș face la fel"

Cristiano Ronaldo a câștigat procesul și trebuie să primească 10 milioane de euro imediat!

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”