Mario Iorgulescu, în martie 2023 / Foto: Instagram@mario_iorgulescu_official

Cum a fost scos Mario Iorgulescu de urgență din țară, după ce a fost dus la aeroport cu Ambulanța Serviciului de Urgență

articol scris de Digi Sport
15.01.2024, 16:26
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv la 13 ani şi 8 luni de închisoare, pentru omor şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi a drogurilor (cocaină), după accidentul auto provocat în anul 2019, soldat cu moartea unei persoane de 24 de ani.

În data de 7 septembrie 2019, Mario Iorgulescu a intrat cu mașina pe contrasens și a provocat un accident, la 143km/h. Șoferul celeilalte mașini, care se afla la semafor, a decedat.

Mario Iorgulescu a fost scos de urgență din România după ce a fost dus la aeroport cu o Ambulanță a Serviciului de Urgență București Ilfov

Potrivit informațiilor publicate de Libertatea, s-a aflat cum a părăsit Mario Iorgulescu Spitalul Elias. Acesta a fost externat de două ori, iar de fiecare dată tatăl său, Gino, a făcut cerere în acest sens.

Prima externare a avut loc pe 20 septembrie 2019, la 12 zile după incidentul grav. Decizia a venit după ce procurorul a venit la spital pentru audieri, în seara de 19 septembrie, însoțit de trei polițiști.

Procurorul Alexandru Anghel nu a putut să-i aducă la cunoștință lui Mario Iorgulescu faptul că există o procedură penală deschisă pe numele său, astfel că nu s-a impus nicio interdicție. În aceste condiții, Mario Iorgulescu a putut fi externat la cererea familiei. El a fost transportat cu o ambulanță privață la Aeroportul Băneasa. Dar avionul nu a decolat din cauza unor probleme, astfel că Mario a revenit la spital.

O nouă externare a venit pe 23 septembrie, când Gino Iorgulescu a făcut o nouă cerere. Un medic l-a anunțat pe procuror că există proceduri medicale, dar până când Parchetul a aflat detalii, Mario a fost urcat de urgență într-o Salvare de stat și a fost dus la Aeroportul Băneasa. De acolo a plecat în Italia cu o aeronavă privată închiriată din Turcia.

FOTO Transformarea lui Mario Iorgulescu

În primăvara acestui an, Mario Iorgulescu a avut o perioadă în care a fost activ pe rețelele sociale, unde a publicat mai multe fotografii cu forma sa fizică din prezent, complet diferită față de cea din urmă cu câțiva ani, după cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

Galerie Foto

 

Avocatul lui Mario Iorgulescu a explicat de ce tânărul a plecat în Italia, după accident

Virgil Boglea, avocatul lui Mario Iorgulescu, a explicat de ce fiul președintelui de la LPF a plecat în Italia după accidentul în care un bărbat și-a pierdut viața.

”De fugit din țară, Mario nu a fugit. Era în pragul morții. Nu avea măsura nici privativă de libertate, nici preventivă, nici calitate în dosar, nu era pusă în mișcare începerea cercetării. Familia, pentru a-l salva de situația critică, a luat decizia dificilă, de a-l duce în străinătate.

În Italia era resident din 2008. Când a plecat nu era luată vreo măsură împotriva lui. Nu s-a întors pentru că, după investigațiile medicale, s-a descoperit că ar avea o leziune cerebrală. În Romania nu putea fi depistată.

Noi nu avem un dispozitiv medical în acest sens. Vorbim de o leziune pe creier apărută din copilărie. Nici nu poate fi remediată, ci, în cel mai fericit caz, menținută în starea actuală. Nu s-a întors pentru că italienii nu-i dau voie.

Curtea de Apel de acolo atrage atenția să nu fie judecat un om bolnav, care are atestat de handicap ireversibil. Suntem in situația de a judeca o persoană bolnavă. Trebuie tratată, nu judecată. Numai bunul simț al familiei de a nu ieși în public a făcut să nu se cunoască toate aceste informații”, a spus avocatul Virgil Boglea, pentru Radio Gold FM.

Gino Iorgulescu: "Mario Iorgulescu nu este un fugar!"

Tânărul de 28 de ani se află în Italia, unde este internat într-o clinică. Gino Iorgulescu susține că fiul său nu este un fugar și că acesta este internat, sub supraveghere de specialitate psihiatrică.

"Vă rog să vă reconsiderați poziția față de acest caz și să constatați ceea ce corespunde adevărului: Mario Iorgulescu nu este un fugar, nu se ascunde și nu duce o viață de lux.

Din păcate, este internat sub supraveghere medicală de specialitate psihiatrică, iar eu, în calitate de tutore al său, sunt obligat, atât cât voi mai putea, să am grijă de problemele care îl vizează, iar decizia judecătorilor a arătat modul în care justiția este direcționată de presă în functie de cine este în spatele acesteia și, ca atare, în curând o să vă prezint o statistică a condamnărilor similare din ultimii ani și o să vedeți cum băiatul meu a luat o condamnare astronomică, nejustificată, la comandă", a spus Gino Iorgulescu, citat de luju.ro.

Etichete: gino iorgulescu , mario iorgulescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FCSB îi pregătește o mare surpriză Rapidului

Oficial OUT! Clubul a anunțat despărțirea de antrenorul dorit de Barcelona și Bayern Munchen

Farul a făcut anunțul despre Denis Alibec

Foto Cum arată Ronald Gavril după ce a câștigat centura WBC Latino! ”Ana, ești minunată”

Citeşte şi

Gino Iorgulescu, la ședință cu patronii de club! Se pregătește modificarea regulii U21 pentru SuperLigă

A reapărut! Cum a fost surprins și ce a făcut Gino Iorgulescu, la prima apariție publică după condamnarea lui Mario

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Anturajul lui Mateiu vuiește, după ce Simona Halep și-a luat apartament în Dubai chiar lângă el: „A contribuit și el!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Calificări la Imola: Max Verstappen l-a egalat pe legendarul Ayrton Senna citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină