Gheorghe Ștefan / Foto: Sport Pictures

Foto Cum arată Gheorghe Ștefan ”Pinalti” la 70 de ani! Meciul la care a fost surprins în tribune

articol scris de Digi Sport
11.06.2023, 14:40
  • Media: Liga Digi Sport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Gheorghe Ștefan (70 de ani) a fost o figură marcantă a fotbalului românesc în urmă cu 10-20 de ani, însă problemele cu legea și cele de sănătate l-au făcut să iasă din prim-plan pe fostul patron al Ceahlăului Piatra Neamț.

Gheorghe Ștefan, la 70 de ani. ”Pinalti”, în tribune la meciul Ceahlăul Piatra Neamț - Foresta Suceava

”Pinalti”, așa cum a rămas omul de afaceri în folclorul sportului rege din România, a fost surprins în urmă cu 5 zile în tribunele stadionului din Piatra Neamț, la meciul dintre Ceahlăul și Foresta Suceava, scor 2-0, în urma căruia formația de sub Pietricica a promovat în Liga 2.

Galerie Foto

  • condamnări definitive a primit Gheorghe Ștefan, 16 ani și 9 luni în total, din care a executat aproximativ un an și jumătate.

Fostul edil din Piatra Neamț se menține într-o formă fizică bună, la fel ca anul trecut, când Marin ”Magiun” Barbu (64 de ani), de patru ori antrenor la Ceahlăul în ”era Ștefan”, publica o fotografie alături de el și avea cuvinte de laudă la adresa acestuia.

Am fost la Piatra Neamț, m-am întâlnit cu foștii jucători, am făcut o miuță, am stat la un spriț. A venit și dânsul. S-a bucurat că ne-a văzut pe toți, arată foarte bine. Slăbuț, în blugi, geacă cu puf de pinguin. E șmecher omul. Îi place fotbalul, dar nu cred că va reveni.

Dacă stăm bine și ne gândim, a pătimit din cauza asta. Nu vrea să mai revină în fotbal. Le-am spus că trebuie să mai nască un Ștefan ca să mai aibă fotbal la Piatra Neamț”, a declarat Marin Barbu în urmă cu un an.

”Gheorghe Ștefan era cel mai tare din Europa!”/”Gigi Becali este de-o inteligență cum nu prea am întâlnit”

Recent, Dumitru Dragomir a amintit cum se distrau conducătorii de cluburi din Liga 1 în urmă cu două-trei decenii. Fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal a transmis că participa la tot felul de jocuri de noroc, alături de nume precum Gigi Becali (64 de ani), Gheorghe Ștefan (70 de ani) sau Gheorghe Nețoiu (63 de ani).

Fostul patron de la Ceahlăul Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, era ”cel mai bun din Europa” la poker, în timp ce Gigi Becali ”strălucea” la blackjack, potrivit lui Dragomir.

Jucam poker mult, jucam pe sume mari. Rummy nu jucam. Mai jucam table. La poker, Gheorghe Ștefan, care era la Ceahlăul, e cel mai tare din Europa! La poker nu trișa nimeni, să fim serioși! Te făceai de râs dacă trișai.

La table, Nețoiu era cel mai bun! Și Gigi Becali era foarte bun. Nu a pierdut de două ori în viața lui. E unul dintre cei mai buni pe care i-am văzut. Este de-o inteligență rară.

Gigi Becali, la 21 (n.r.- blackjack), dacă știți jocul era cel mai bun. Știa toată cărțile pe care le avea toată lumea. Nu am văzut așa ceva în viața mea. Este de-o inteligență cum nu prea am întâlnit. Dacă era cultivat, ajungea mare de tot”, a declarat Dumitru Dragomir, citat de GSP.ro.

Etichete: ceahlaul , gheorghe ștefan , pinalti


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„S-a dezlănțuit iadul”. Pasagerii avionului care n-a mai ajuns la Singapore descriu coșmarul trăit. Imagini cu dezastrul din aeronavă

Peste 140 de pasageri şi membri ai echipajului avionului companiei Singapore Airlines, afectat de turbulenţe puternice care au provocat zeci de răniţi şi un mort, au ajuns în cele din urmă la Singapore, miercuri dimineaţă, cu un zbor de ajutor, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

OUT! După ce a primit 6.000.000 € degeaba, a fost dat afară. Avea lumea la picioare, dar a ajuns să se drogheze

Exclusiv Denis Alibec a ales între Farul și FCSB! Anunțul, făcut chiar de Gică Hagi

Veste pentru Horațiu Moldovan: ”noul Oblak” pleacă în Premier League pentru 40.000.000€

Foto Ce lovitură! A refuzat naționala României și a fost convocat de altă țară la EURO 2024

”Am zis DA!” Gigi Becali a anunțat următorul transfer de la FCSB: ”Cred că vine, trebuie să renunțe la bani”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Sfidător! Gestul lui Gasperini către Xabi Alonso. Cum au fost surprinși cei doi la final

Sfatul primit de Florinel Coman, după ce transferul său în Qatar pare tot mai puțin realizabil

Englezii nu au dubii despre Radu Drăgușin: ”O experiență care va fi vitală pentru el”

Gestul făcut de Xabi Alonso după umilința din finala Europa League. S-a dus direct la Istvan Kovacs

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZ"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

FILM NOWDemi Moore, despre filmul în care a acceptat să apară nud: „Caut mereu materiale care mă împing în afara zonei mele de confort”. Actrița care a ajutat-o să se simtă în siguranță

Legenda lui Dinamo îl împinge pe Cristi Săpunaru spre „pensie”: „Să îl treacă secund!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB poate da peste Răzvan Lucescu în Liga Campionilor! Lista completă a posibililor adversari ai campioanei României citeşte ştirea pe ziare.com

Amenzi de până la 15.000 de lei pentru șoferii care uită acest document. Se schimb legea în România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Nimeni nu are corp ca al ei! Mădălina Ghenea, seducătoare într-un costum de baie îndrăzneț, în timpul vacanței din Capri

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Nimeni nu are corp ca al ei! Mădălina Ghenea, seducătoare într-un costum de baie îndrăzneț, în timpul vacanței din Capri

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc