Vila lui Neymar din Paris

Cum arată și ce fac cu adevărat prietenii pe care Neymar îi plătește cu 11.000 € pe lună

26.12.2019, 09:15
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Neymar (27 de ani) nu este renumit numai pentru ceea ce face pe terenul de fotbal. Starul brazilian este cunoscut ca un adevărat petrecăreț, iar știrea conform căreia își plătește prietenii cu sume uriașe a făcut rapid înconjurul lumii.

Galerie Foto

După ce au anunțat că apropiații lui Neymar sunt plătiți de acesta cu un salariu de 11.000 de euro pe lună, englezii de la The Sun continuă seria dezvăluirilor. Sub titlul "În interiorul anturajului lui Neymar", jurnaliștii britanici îi prezintă pe cei care își petrec timpul în compania celebrului fotbalist.

Plătit cu 37 de milioane de euro pe an la PSG, Neymar are un grup de amici alături de care se distrează și participă la evenimente în Europa, dar și în țara natală, Brazilia. Prietenii locuiesc chiar în vila fotbalistului, aflată într-un cartier de lux al Parisului.

Cine sunt prietenii lui Neymar

Grupul lui Neymar se numește "Parcas", un jargon pentru "Tovarăși". Cei mai buni trei prieteni ai săi sunt Gil Cebola, Jota Amancio și Carlos Henrique, fiecare cu un rol bine definit în interiorul grupului.

Cebola a fost fotograful șef al lui Neymar și s-a ocupat de imaginea acestuia pe rețelele sociale, Amancio este "principalul sfătuitor", scriu englezii. De cealaltă parte, Henrique este "creierul” grupului și se ocupă inclusiv de lucruri ce țin de drepturile comerciale ale atacantului.

"Prietenii lui Neymar câștigă 11.000 de euro pe lună, au acces la petreceri exclusiviste și se învârt în jurul vedetelor. Neymar se bucură de stilul de viață al unei adevărate celebrități. De la petreceri de modă la vacanțe exotive, starul brazilian știe să-și trăiască viața.

Și, dacă ai noroc, faci parte din cercul de apropiați ai lui Neymar. Fotbalistul are un grup de prieteni în care are încredere mai mult decât în oricine altcineva. E o glumă populară în Brazilia, care spune că dacă te numeri printre prietenii lui Neymar nu resimți criza economică.

Cei 3 prieteni prezentați mai sus, Gil Cebola, Jota Amancio și Carlos Henrique, sunt membri-cheie ai anturajului său. Fiecare are un rol diferit în echipa Neymar. ", scrie The Sun.

Gil Cebola - a lucrat ca agent al lui Neymar, înainte de a deveni fotograful său personal și cel care se ocupă de transmisiuni live și clipuri pe rețelele sociale. Cebola și-a lansat o linie vestimentară, un salon de tatuaje și o companie de organizare de evenimente. Are peste 500.000 de urmăritori pe Instagram,

Jota Amancio - se autointitulează "principalul sfătuitor al lui Neymar". Este, probabil, cel mai apropiat de atacant. Cei doi au jucat împreună la tineretul lui Santos și Amancio este ca un frate pentru Neymar. "Ne-am cunoscut când aveam 13 ani și de atunci am crescut împreună. am locuit în aceeași casă 7 ani, am învățat împreună și până în 2010 am jucat în aceeași echipă" , le-a spus Amancio celor de la Marca.

Carlos Henrique - e considerat "creierul" echipei. Se ocupă de drepturile comerciale și de afacerile lui Neymar.

Etichete: neymar , prieteni neymar , carlos henrique , gil cebola , jota amancio


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Petrolul - FC Botoșani 1-2. Moldovenii au obținut cele trei puncte în final și scapă de locurile retrogradabile

Video ”Ce-ai pățit la ochi?”. MM Stoica a rostit șapte cuvinte și a făcut-o să râdă pe Teodora

Decizia luată de FRF, după ce Andrei Burcă a suferit o ruptură musculară înainte de EURO 2024

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

Citeşte şi

Video Cine râde la urmă râde mai bine! Gestul făcut de Dembele pe Camp Nou, după ce a scos-o pe Barcelona din UCL

Neymar a ales echipa pe care o va susține în meciul Barcelona - PSG

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”