Joana Sanz, soția lui Dani Alves / Foto; Instagram@joanasanz

“Cum mergi mai departe?”. Soția lui Dani Alves a primit sute de întrebări și a decis să ia atitudine

articol scris de Digi Sport
19.03.2023, 13:56
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Fotbalistul brazilian Dani Alves (39 de ani) este în arest preventiv în Spania, după ce instanța a respins cererea avocaților săi. Alves a fost acuzat că a agresat sexual o femeie la finalul anului trecut.

Joana Sanz, despre despărțirea de Dani Alves: "Trebuie să continui, nu există altă opțiune"

Dani Alves este acuzat de o femeie în vârstă de 23 de ani că ar fi violat-o în clubul de noapte Sutton din Barcelona, la 30 decembrie 2022.

În plus, două femei au depus mărturie în favoarea presupusei victime, confirmând varianta prezentată de ea privind faptele comise de către Dani Alves. Cele două martore, care sunt prietene cu presupusa victimă, au susținut că fotbalistul brazilian le-a abordat și pe ele, făcându-le avansuri sexuale.

În urma acestui scandal, soția lui Dani Alves, Joana Sanz, a anunțat pe rețelele sociale că a intentat divorțul de fostul fotbalist al Barcelonei.

Pe rețelele sociale, Joana Sanz a primit numeroase întrebări din partea următorilor ei, majoritatea femei. Modelul spaniol a decis să răspundă la câteva întrebări și a postat un clip video pe Instagram.

Galerie Foto

“Cum mergi mai departe? O fată m-a întrebat asta. Ei bine, trebuie să continui, nu există altă opțiune. Lucruri rele ni se pot întâmpla mereu. În viață pot să apară mai multe momente nefericite. Dar trebuie să ne concentrăm pe lucrurile bune.

În cazul meu, e bine că lucrez, am făcut asta toată viața, de la 14 ani. În plus, am susținerea familiei și a prietenilor, m-am înconjurat de oameni care mă iubesc. Încerc să mă concentrez pe muncă, să fiu fericită că sunt sănătoasă. Sunt încrezătoare că și celelalte lucruri se vor rezolva.

Ce aș cere dacă aș primi trei dorințe? Un singur lucru este suficient pentru mine: sănătate”, a scris Joana Sanz.

“Încă o minciună!” Proba care îi agravează situația lui Dani Alves

Conform publicației El Periodico, probele strânse de procurori "spulberă" versiunea prezentată de Dani Alves în instanță.

După ce au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere ale clubului, anchetatorii au stabilit că fotbalistul brazilian nu se afla în toaletă în momentul în care a intrat presupusa victimă.

Cristobal Martell, avocatul lui Dani Alves, a susținut că femeia a intrat și l-a găsit în toaletă pe fotbalist. În schimb, presupusa victimă a povestit că Dani Alves i-a cerut insistent să îl însoțească la toaletă.

Potrivit sursei citate, pe imaginile camerelor video din club se poate observa că un bărbat cu un tricou alb și cu adidași albi (exact ce a purtat Dani Alves în acea noapte) se poziționează în dreptul ușii toaletei și încearcă să obstrucționeze ieșirea, apoi intră în toaletă. Totul s-ar fi întâmplat după ce o femeie (cu semnalmentele presupusei victime) intră în toaletă.

Inițial, Dani Alves a negat acuzațiile de agresiune sexuală, însă a confirmat faptul că s-a aflat în acel club în seara respectivă. Ulterior, fotbalistul brazilian a recunoscut că a avut o relație intimă cu o femeie, dar a susținut că a fost vorba despre un act sexual consimțit.

Etichete: dani alves , joana sanz , dani alves inchisoare


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

O tânără de 19 ani care se simțea rău după o vacanță cu prietenele și credea să suferă de mahmureală a primit o veste devastatoare de la medici.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția lui Dan Șucu, după întâlnirea avută cu Marius Șumudică

Coșmar! Ana Bogdan, învinsă de două ori într-o zi de aceeași jucătoare. Românca a câștigat puțin peste 2.000 €

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Are cel mai mare salariu de la Dinamo, dar ”este prea slab să joace”

Citeşte şi

A refuzat să ajute un violator, dar în cele din urmă s-a răzgândit. ”Puțin copleșită”

Nu și-a plătit cauțiunea de 1.000.000 €, dar a scos din buzunar ”o avere” la câteva zile după ce a ieșit din închisoare

PEROZMădălina Ghenea și-a dat examenul în arta seducției, îmbrăcată în lenjerie. Mihai Bobonete, comentariu savuros: "O să vă tragă la şale"

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună