Dennis Rodman (primul din stânga) este prieten cu preşedintele Donald Trump / Foto: Getty Images

Cuvintele menite să aducă pacea. Personajul care încearcă din răsputeri să schimbe situaţia din SUA a ieşit la rampă

02.06.2020, 14:08
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Președintele american Donald Trump a anunțat luni că va trimite „mii și mii de militari” care să pună capăt „răzvrătirilor și fărădelegilor” ce au loc în țară, considerând că violențele sunt provocate de elemente ce țin de „terorismul intern”, informează Digi24.

Imagini cu impact puternic din SUA:

Galerie Foto

Dennis Rodman crede că protestatarii transmit un mesaj greşit şi îndeamnă la calm

Fostul baschetbalist american Dennis Rodman, prieten cu preşedintele Donald Trump, şi-a exprimat totalul dezacord faţă de distrugerile produse în Statele Unite în timpul manifestaţiilor de protest cauzate de decesul lui George Floyd, bărbatul care şi-a pierdut viaţa în urmă cu o săptămână în timpul unei acţiuni a poliţiei din Minneapolis, informează Agerpres.

La o zi după ce legendarul Michael Jordan a luat atitudine public faţă de acest incident şi a afirmat că brutalităţile poliţiei împotriva comunităţii afro-americane trebuie să înceteze, fostul său coechipier de la Chicago Bulls a făcut apel la încetarea tulburărilor din Statele Unite.

Rodman, care a câştigat trei inele de campion al NBA cu Chicago Bulls şi două cu Detroit Pistons, a afirmat că protestatarii transmit un mesaj greşit prin furturile comise şi distrugerea proprietăţilor private.

"Marile corporaţii îşi închid magazinele din cauza jafurilor. De ce? De ce facem asta? De ce ne rănim unii pe alţii din nou? De ce nu ne ajutăm unii pe alţii, să ne luăm de mână şi să încercăm să rezolvăm problema? Nu noi am creat asta, dar putem ajuta. În special noua generaţie de azi. Generaţia secolului XXI.

Ajutaţi-ne şi ajutaţi toată lumea acum! Avem mult prea multe probleme acum şi a mai apărut încă una mare. Trebuie să ne mobilizăm şi să încercăm să trecem peste această situaţie. Vă rog! Vă rog să înţelegeţi! Trebuie să trăim împreună. Suntem fiinţe umane. Nu suntem animale! Suntem fiinţe umane", a declarat Dennis Rodman, conform Fox News.

Rodman a declarat de mai multe ori că este prieten cu preşedintele republican Donald Trump şi cu liderul nord-coreean Kim Jong-un, pe care l-a şi vizitat de câteva ori.

Sportivii din întreaga lume au deplâns moartea lui George Floyd

Fostul superstar al baschetului profesionist nord-american Michael Jordan s-a alăturat duminică sportivilor care, pe întreg mapamondul, au deplâns moartea lui George Floyd în timpul arestării sale în Statele Unite, ce a generat ample manifestaţii degenerate în violenţe.

Michael Jordan a denunţat, într-un comunicat, "rasismul înrădăcinat" în Statele Unite, declarându-se "profund întristat, plin de suferinţă şi total înfuriat" după moartea lui George Floyd (46 ani), pe 25 mai, la Minneapolis (Minnesota).

Derek Chauvin, poliţistul care a ţinut minute în şir genunchiul pe gâtul lui Floyd, care se plângea că nu poate să respire, a fost arestat şi inculpat de omucidere involuntară, dar manifestaţiile continuă şi s-au amplificat, degenerând adesea în violenţe în mai multe oraşe.

Etichete: dennis rodman , donald trump , george floyd , proteste sua


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată

Detectivii din New York au identificat rămășițele unei femei găsite îngropate în ciment, în urmă cu 20 de ani. În mod ciudat, în rezolvarea cazului, polițiștii au fost ajutați de o victimă a atentatelor din 11 septembrie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Verdictul medicilor după accidentarea lui Dennis Man

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Real Madrid s-a decis! L-a pus pe lista de transferuri pe unul dintre jucătorii sosiți vara trecută

Galeria Rapidului nu mai are răbdare cu Bogdan Lobonț: ”E jale! E o pălărie mult prea mare”

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”