Daniel Chiriță / Foto: Instagram @daniel.chirita74

Daniel Chiriță, farsă de zile mari în Rusia! Cum l-a păcălit antrenorul lui Zenit în fața coechipierilor

articol scris de Digi Sport
26.04.2021, 08:04
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Daniel Chiriță (47 de ani) a evoluat două sezoane și jumătate la Zenit Sankt Petersburg. Fostul fundaș central a relatat cum a fost păcălit de antrenorul echipei în vestiar, după ce toată lumea credea că vorbește limba rusă.

"Chiru" a fost transferat de Zenit în 2002 după un sezon petrecut la Șahtior Donețk și toată lumea se aștepta să cunoască limba rusă. Boris Rappoport, tehnicianul din acel moment al grupării din Sankt Petersburg, și-a dat seama că Daniel Chiriță nu știa nicio "boabă" de rusă și i-a jucat o farsă de zile mari în vestiar, în fața tuturor coechipierilor.

Daniel Chiriță: "Antrenorul lui Zenit m-a scos la tablă să-i explic ce am înțeles eu"

"Venind de la Șahtior, antrenorul era rus, ei credeau că știu să vorbesc rusă. El îmi explica și eu ziceam da, dar nu înțelegeam nimic. Până când și-a dat seama și a vorbit cu colegii, le-a zis să nu-mi zică nimic, pentru că el o să-mi spună numai prostii, iar eu să îi explic la tablă.

Îmi zicea numai prostii, să iau mingea să-i dau cu ea în gură arbitrului, apoi să ies afară. M-a scos la tablă să-i explic ce am înțeles și eu i-am zis că iau mingea pe bandă, centrez și apoi vin în centru. Mi-a zis: 'Nu știi nimic, treci la loc, dacă în șase luni nu înveți rusa, zbori'. Mi-au adus profesor de rusă și am învățat imediat", a declarat Daniel Chiriță, pentru as.ro.

  • Daniel Chiriță a cucerit Cupa Rusiei cu Zenit Sankt Petersburg în sezonul 2002/2003.

Fostul fundaș central a dezvăluit că plecarea de la Zenit a fost "greșeala vieții". Actuala campioană a Rusiei îi propuse prelungirea contractului, însă Chiriță a ales să meargă la o echipă mai slabă care i-a oferit un contract mai bun.

"Am fugit de la Zenit la o echipă, la Samara. Am făcut greșeala vieții. Rușii sunt de o corectitudine extraordinară, dacă promit ceva nu întârzie cu o zi.

Mi-au propus contract, să prelungesc pe doi ani de zile, dar fiind în cantonament, mi-au dat alții bani mai mulți și am plecat acolo, regret acum că nu am semnat prelungirea cu Zenit. Am plâns, seara plângeam de oftică. Am făcut greșeala vieții mele", a recunoscut Daniel Chiriță.

  • Petrolul, Universitatea Craiova, Rapid, FC Național, Șahtior Donețk, Zenit, Stal Alchevsk, UTA Arad și CS Ștefănești au fost echipele la care a evoluat Daniel Chiriță

Etichete: zenit sankt petersburg , daniel chirita , daniel chirita zenit , farsa daniel chirita


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Universitatea Craiova - FCSB 2-0, ACUM, DGS 1. Darius Olaru a ratat un penalty!

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Video Și-a bătut joc de ocazie! Cum a decis să încheie Tavi Popescu faza care o putea readuce în meci pe FCSB

Soluție de avarie: Bayern poate avea un antrenor-jucător!

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”