Benny Adegbuyi a câștigat lupta cu Badr Hari / Foto: Instagram @adegbuyibenny

Daniel Ghiță l-a tocat mărunt, Benny Adegbuyi a ripostat tăios: "Așa m-au învățat mama și bunica!"

articol scris de Digi Sport
21.12.2020, 14:49
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Câștigător în fața superstarului Badr Hari prin KO tehnic, într-o gală care a avut loc sâmbătă seara, la Rotterdam, Benny Adegbuyi a revenit ieri în România, iar azi a susținut o conferință de presă. Nu a uitat să-i răspundă lui Daniel Ghiță, fost mare luptător român, actual deputat. 

Luptătorul născut în Aiud declara înaintea meciului cu legenda kickboxing-ului că are 70 la sută șanse să se impună, iar mulți dintre oamenii din sporturile de contact de la noi au zâmbit în colțul gurii. Benny a avut dreptate și s-a impus după un plan tehnico-tactic excelent construit de staff-ul său condus de celebrul antrenor olandez Dennis Kraweel.

"Dennis Krauweel a știut punctele nevralgice ale lui Benny și a insistat mult pe ele, astfel încât să facă din el un luptător complet. În plus, olandezul e și un fin psiholog", spune, pentru digisport.ro, un apropiat al luptătorului român. 

Benny Adegbuyi: "Aș prefera să nu vorbesc despre no name-uri, despre nimeni”

Înainte și după meci, Daniel Ghiță, unul dintre pionierii kickboxing-ului românesc, fost sportiv obișnuit cu marile gale din Asia din urmă cu peste un deceniu, l-a criticat pe Adegbuyi și a susținut că-l va susține pe Badr Hari. Atacurile fostului SPP-ist s-au intensificat și după lupta de la Rotterdam.

  • 51 de victorii (40 prin KO) din 63 de partide a strâns Ghiță în kickboxing-ul profesionist
  • 11 eșecuri (3 prin KO) a suferit Daniel Ghiță

Benny Adegbuyi a oferit azi o replică scurtă, dar tăioasă când a fost întrebat de declarațiie făcute de Daniel Ghiță. 

„Am văzut declarațiile și, din respect pentru sport și din fair-play-ul pe care m-au învățat bunica și mama mea, aș prefera să nu vorbesc despre no name-uri, despre nimeni”, s-a limitat să răspundă sportivul în vârstă de 35 de ani. 

Ghiță îl contestă pe Benny Adegbuyi de mai mulți ani, de pe vremea în care românul de 1,95 m a făcut pasul spre marile gale ale sporturilor de contact. Adegbuyi sau Cătălin Moroșanu au fost principalele ținte ale lui Ghiță în ultimii ani, sportivi pe care i-a contestat în principal adversarilor pe care cei doi i-au avut. 

"Toată lumea mă întreabă pe cine susțin eu în lupta lui Badr? Sunt lupătător de elită în kickboxing și niciodată nu am fost un ipocrit. Și am spus lucrurilor pe nume, așa cum sunt. Eu și Badr Hari ne-am respectat și ne respectăm reciproc, ca adevărații luptători! Adversarul de azi (n.r.: Benny Adegbuyi), pe vremea ITS Showtime sau K1, nu trecea de calificări. 

Unicul TKO al lui Rico (n.r.: olandezul Rico Verhoeven, fost adversar al lui Adegbuyi, actual partener de antrenament al românului) din întreaga carieră sportivă a fost împotriva lui, dar să nu uităm că l-a bătut Jamal când acesta avea o mână ruptă din prima luptă. Jamal a bătut trei luptători Glory cu o singură mână. Adevărații sportivi nu apreciază show-ul, ci luptele adevărate. Vorbesc de divizia greilor, care nu mai există la ora actuală", a fost atacul declanșat de Daniel Ghiță, cu o zi înaintea meciului Benny Adegbuyi - Badr Hari. 

Etichete: daniel ghita , benny adegbuyi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 200 de minute! Atât a jucat la FCSB, iar Gigi Becali a luat decizia: ”Nici nu l-am văzut”

Adrian Mutu, fără milă după ce a fost făcut ”praf” de fostul lui jucător: ”Mi-ar fi rușine! Are probleme, divorțează”

Gigi Becali l-a dat afară după doar 416 minute jucate, iar acum e campion. Poate da peste FCSB în UCL

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”