David Beckham, patronul lui Inter Miami / Foto : Getty Images

David Beckham, acuzat de ipocrizie după ce i-a luat apărarea unui fotbalist homosexual

articol scris de Digi Sport
01.06.2022, 18:04
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

David Beckham (47 de ani) a semnat anul trecut un contract cu statul Qatar, prin care a devenit imaginea Cupei Mondiale din 2022, dar și ambasadorul sportiv al celor din Golf. 

Fostul internațional englez a fost aspru criticat pentru această mișcare, întrucât țara gadză este cunoscută pentru faptul că nu respectă drepturile omului și comite constant abuzuri în acest sens. 

David Beckham, acuzat de ipocrizia după ce i-a luat apărarea unui fotbalist homosexual

Homosexualitatea este ilegală în Qatar, iar Beckham a primit noi critici după ce i-a luat apărarea lui Jake Daniels (17 ani), primul fotbalist profesionist din Anglia care a recunoscut că are această orientare sexuală.

Pentru faptul că l-a apărat pe Daniels în timp ce reprezintă un stat care condamnă homosexualii, Beckham a fost pus la zid de către cei de la Attitude, o revistă care militează pentru drepturile persoanelor LGBTQ.

"Este o rușine că atunci când cineva recunoaște acest lucru, este ceva foarte ciudat. Mereu am crezut asta, n-ar trebui să fie ciudat. La finalul zilei, vor fi mereu oameni de această orientare sexuală în sport, de ce ar trebui să fie tratați diferit față de ceilalți!?", a declarat Beckham.

Revista a reacționat la câteva zile după declarația fostului fotbalist. 

"David Beckham continuă să arate că faptele sale vorbesc pentru el, când vine vorba de comunitatea LGBTQ. A oferit un răspuns sec, cu care comunitatea noastră s-a obișnuit când vine vorba despre cei foarte bogați.

Beckham întreabă de ce sunt persoanele homosexuale tratate diferit față de celelalte. Un astfel de loc, în care ele nu sunt doar asuprite, ci și persecutate, este Qatar, o țară a cărui imagine va deveni în curând. Este timpul să cerem mai mult de la așa-zișii aliați ai noștri", a fost comentariul publicației Attitude. 

David Beckham i-a făcut un cadou de 600.000 € fiului și nurorii sale

Brooklyn Beckham (23 de ani), fiul cel mare al fostului internaţional englez David Beckham şi al fostei componente Spice Girls, Victoria Beckham, s-a căsătorit cu actriţa Nicola Peltz (27 de ani), într-o ceremonie fastuoasă la Palm Beach, SUA, ținută acum aproximativ două luni.

Cei doi au sosit la nuntă cu un Jaguar XK140 de colecție, din 1954, modificat la standardele vremurilor din secolul 21, cu încărcare electrică.

Valoarea automobilului se ridică la aproximativ 600.000 € și, potrivit The Sun, acesta a fost cadoul de nuntă al lui David și Victoriei Beckham pentru fiul și nora lor.

Galerie Foto

Etichete: david beckham , jack daniels


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

O tânără de 19 ani care se simțea rău după o vacanță cu prietenele și credea să suferă de mahmureală a primit o veste devastatoare de la medici.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția lui Dan Șucu, după întâlnirea avută cu Marius Șumudică

Coșmar! Ana Bogdan, învinsă de două ori într-o zi de aceeași jucătoare. Românca a câștigat puțin peste 2.000 €

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Are cel mai mare salariu de la Dinamo, dar ”este prea slab să joace”

Citeşte şi

Jude Bellingham poate scrie istorie la Real Madrid! La ce capitole îi este net superior lui David Beckham

Foto Victoria Beckham, cărată în spate până la mașină de David la 02:30, după petrecerea la care a avut loc ”surpriza anului”

PEROZMădălina Ghenea și-a dat examenul în arta seducției, îmbrăcată în lenjerie. Mihai Bobonete, comentariu savuros: "O să vă tragă la şale"

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună