Brooklyn Beckham și tatăl său, David Beckham / Foto: Profimedia

David Beckham, cu ochii în lacrimi la nunta fiului său, Brooklyn. Discurs emoționant al fostului fotbalist

articol scris de Digi Sport
12.04.2022, 07:53
  • Champions League: Real Madrid - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

Brooklyn Beckham, fiul cel mare al fostului internaţional englez David Beckham şi al fostei componente Spice Girls, Victoria Beckham, s-a căsătorit cu actriţa Nicola Peltz, într-o ceremonie fastuoasă la Palm Beach, SUA.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, nuntă de 3 milioane de dolari

Brooklyn Beckham (23 de ani) și Nicola Peltz (27 de ani) sunt într-o relație din 2019.

Nunta a fost una evreiască, tatăl miresei fiind evreu, şi a costat aproximativ trei milioane de dolari. Invitații au fost rugați să-și lase telefoanele într-un loc special, pentru a nu face fotografii.

Petrecerea de sâmbătă a durat până la ora 3 dimineața. Printre invitați s-au aflat Serena Williams, Eva Longoria sau Gordon Ramsay.

De asemenea, au mai fost prezenţi Tom Brady şi soţia sa Gisele Bundchen, dar şi Mel C, fosta colegă a Victoriei Beckham din trupa Spice Girls, Snoop Dog sau Marc Anthony.

Galerie Foto

David Beckham (46 de ani) a fost extrem de emoționat la acest eveniment și a avut un discurs special despre fiul său, Brooklyn, potrivit The Sun.

Fostul internațional englez ar fi izbucnit în lacrimi la un moment dat, când și-a amintit despre momentul în care Brooklyn s-a născut.

“Discursul lui David a durat aproximativ cinci minute. La un moment dat, i-au dat lacrimile. A vorbit despre momentul în care Brooklyn s-a născut și cum simțea nevoia să-l protejeze. A povestit că a dormit pe holurile spitalului, păzind ușa, pentru că nu voia să lase pe nimeni să intre în salonul în care se afla copilul său.

La un moment dat, i s-a pus un nod în gât lui David și a trebuit să-și întrerupă discursul, dar a fost un moment frumos”, a spus un participant la nuntă, citat de The Sun.

David Beckham s-a referit și la nora sa, Nicola Peltz, spunând: “Te iubim atât de mult. Suntem încântați că vei face parte din familie”.

David și Victoria Beckham au oferit un cadou de nuntă de 600.000 de euro pentru Brooklyn și Nicola Peltz: un Jaguar XK140 de colecție, din 1954, modificat la standardele vremurilor din secolul 21, cu încărcare electrică.

Brooklyn Beckham și-a schimbat numele după nuntă

Imediat după nuntă, Brooklyn Beckham a făcut un anunț neașteptat, spunând că va purta și numele soției sale, Nicola Peltz.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz vor locui într-o vilă de 10,5 milioane de dolari din Beverly Hills, cumpărată chiar înainte de nuntă.

Brooklyn Beckham este un designer de modă și chef, dar a avut și o carieră în muzică.

Etichete: beckham , david beckham , nunta , brooklyn beckham , nicola peltz


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”

Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul Florin Piersic avea septicemie atunci când s-a internat în unitatea medicală. Potrivit acestuia, trebuiau îndepărtate proteza de genunchi şi stimulatorul cardiac, care erau focare secundare de infecţie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

News Alert Primele declarații date de Mircea Lucescu la ieșirea de la întâlnirea cu Șucu și Copos

Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Te-a sunat Dinamo?”. Claudiu Niculescu a început să râdă, dar apoi a transmis un mesaj clar

Ioan Ovidiu Sabău a semnat!

Gata, s-au epuizat biletele online! FCSB - CFR Cluj va spulbera recordul de asistență din SuperLigă

Foto Sute de mii de euro pentru un șervețel vechi de 24 de ani! Ce scrie pe el

Citeşte şi

Jude Bellingham poate scrie istorie la Real Madrid! La ce capitole îi este net superior lui David Beckham

Foto Victoria Beckham, cărată în spate până la mașină de David la 02:30, după petrecerea la care a avut loc ”surpriza anului”

PEROZShakira, îndrăzneață într-o rochie albă tare decupată, la petrecerea de după Met Gala. A defilat ca pe podiumul de modă

FILM NOWA renunțat la rochia elegantă de la Met Gala pentru o fustă total transparentă, un maiou scurt și pantofi sport. Soția lui Matt Damon, mama a 4 copii, în formă maximă la 47 de ani

The Sun anunță că legendarul antrenor e la un pas să semneze cu Rapid! Lovitura lui Șucu a ajuns în ziarele din Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum a refuzat antrenorul care a promovat cu Gloria Buzău două oferte din prima ligă. Promovarea s-a jucat cu Marcel Ciolacu în tribună citeşte ştirea pe ziare.com

Singurul lanț de supermarketuri care îți dă un leu în loc de 50 de bani pe sticlele reciclate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”