Corinna și Mick Schumacher / Foto: Profimedia

Decizia luată de familia lui Michael Schumacher, la 10 ani de la cumplitul accident

articol scris de Digi Sport
22.11.2023, 13:37
  • Superliga: Farul - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Aston Villa - Liverpool, luni, 22:00, DGS 2

Michael Schumacher (54 de ani) a fost victima unui accident cumplit, la schi, în 2013.

Familia lui Michael Schumacher a decis să ofere mai multe informații despre accident, în noul documentar

Galerie Foto

Fostul mare campion de Formula 1 a stat în comă șase luni, iar de atunci situația sa este învăluită în mister.

Familia lui Michael Schumacher a decis, la 10 ani de la teribilul accident, să ofere mai multe detalii despre ziua accidentului, dar şi despre starea actuală a legendarului pilot de Formula 1.

Jurnaliștii de la The Sun scriu că un nou documentar va fi prezentat de nemţi, pe ARD, și va cuprinde noi informații despre accidentul petrecut pe 29 decembrie 2013, în urma căruia "Schumi" a stat în comă 250 de zile.

"Fanilor legendarului Michael Schumacher li se va oferi o perspectivă rară asupra vieții pilotului, la 10 ani distanță de la devastatorul accident de la schi. Noul documentar de 5 episoade al producătorului german ARD ar putea face lumină asupra a ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani. Documentarul va fi lansat pe 28 decembrie și va prezenta primii ani ai carierei lui Schumacher și ascensiunea sa de la pilot de karting la unul dintre cei mai buni piloți din istoria Formulei 1.

De asemenea, documentarul va marca 10 ani de la accidentul înfiorător petrecut în Aplii francezi, pe 29 decembrie 2013. Noua serie îi urmează unui documentar produs în 2021, în care Corinna Schumacher nu a oferit informații despre starea soțului său, ci a spus doar că este 'diferit' după accident.", scrie sursa citată.

”Corinna trăiește ca o prizonieră!” Ce se întâmplă cu soția lui Michael Schumacher

Galerie Foto

Au trecut aproape 10 ani de la teribilul accident suferit la schi de către celebrul pilot de Formula 1Michael Schumacher (54 de ani), dar încă nu este clar care este starea sa reală de sănătate.

Corinna Schumacher (54 de ani), soția septuplului campion mondial, a încercat din răsputeri în tot acest timp să țină secret cum se simte fostul pilot, iar acest lucru ar fi măcinat-o, susține Eddie Jordan (74 de ani), fostul patronul al echipei de Formula 1 Jordan.

În ultimii aproape 10 ani, Corinna nu a putut merge la o petrecere, să ia prânzul sau să facă alte lucruri normale. Trăiește ca o prizonieră pentru că toată lumea voia să afle detalii despre Michael.

Corinna a setat niște reguli, o cunosc foarte bine, de mult timp. Am făcut un efort să merg să-l văd pe Michael, dar Corinna m-a refuzat. A fost de înțeles, pentru că foarte multă lume voia să meargă”, a spus Jordan, potrivit The Sun.

Ce a spus Corinna Schumacher despre starea de sănătate a lui Michael

În septembrie 2021, site-ul Tele-Loisirs a dezvăluit o parte din mărturisirile făcute de Corinna Schumacher într-un documentar. "Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost doar ghinion, aşa cum se putea întâmpla oricui. Desigur, el îmi lipseşte în fiecare zi. Dar nu sunt singura căreia îi lipseşte. Copiii, familia, tatăl său şi toţi cei din jur îi simt lipsa. Dar Michel este acolo. Este diferit, dar este acolo şi asta cred că ne dă putere", a declarat soţia fostului campion.

"Suntem împreună, trăim împreună acasă. El este supus unui tratament. Facem totul pentru a-i îmbunătăţi starea, pentru a ne asigura că se simte confortabil şi pentru a-l face să simtă familia noastră, legătura noastră. Orice s-ar întâmpla, voi face tot ce pot. O vom face cu toţii. Ca familie, încercăm să mergem mai departe, aşa cum ar fi dorit Michael şi cum i-ar fi plăcut în continuare. Viaţa merge înainte. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm pe Michael", a mai spus Corinna Schumacher.

Etichete: accident , michael schumacher , corinna schumacher , documentar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mircea Rednic a rezumat în 4 cuvinte meciul Dinamo - UTA, care i-a salvat pe "Câini" de la retrogradarea directă

Ce a spus Dorinel Munteanu după ce a trimis-o pe FC Botoșani la baraj

Se știu meciurile de baraj! Când se vor disputa partidele de menținere/promovare

Exclusiv Florin Prunea a reacționat după ce Dinamo a prins ”barajul” pe ultima sută. ”Sunt convins”

Citeşte şi

Video A stârnit hohote de râs! Prima apariție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap cu o sticlă

8 bijuterii ale lui Michael Schumacher vor fi ”pe tarabă” în luna mai. Câți bani se estimează că va lua familia

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”