Mircea Lucescu, la Dinamo Kiev, alături de patronul Igor Surkis / Foto: Twitter @Dinamo Kiev

Video Decizia luată de patronul lui Dinamo Kiev, după ce Rusia a atacat Ucraina! Unde a fost surprins

articol scris de Digi Sport
27.02.2022, 13:25
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Igor Surkis (63 de ani), patronul lui Dinamo Kiev, formația pregătită de Mircea Lucescu (76 de ani), nu a părăsit Ucraina după ce Rusia a început bombardamentele, însă, alături de fratele său Hryhoriy, a plecat din Capitală.

Mulți oameni de afaceri ucraineni, printre care și miliardarul Rinat Ahmetov, patronul lui Șahtior Donețk, au decis să părăsească țara cu câteva zile înainte de atacul Rusiei. Nu a fost și cazul lui Igor Surkis. Acesta a anunțat inițial că va rămâne la Kiev indiferent de ce se va întâmpla, dar atacul rușilor asupra capitalei Ucrainei l-a obligat să-și revizuiască planul.

Galerie Foto

Igor Surkis, patronul lui Dinamo Kiev, rămâne în Ucraina și după ce Rusia a început războiul, dar nu în Capitală

Surkis a fost surprins într-o benzinărie din Dubno, o localitate mică din nord-vestul Ucrainei, aproape de granița cu Belarus, informează gazeta.ua, unde se pare că se refugiază în aceste timpuri grele. Potrivit unui jurnalist ucrainean, atât Igor, cât și Hrihoriy Surkis, nu au de gând să-și părăsească țara, însă se vor stabili într-un loc ferit de atacul rușilor.

Eu rămân în Ucraina. Nu sunt cu frații Surkis, dar rămân și ei în Ucraina, în partea de vest a țării”, a spus jurnalistul ucrainean, potrivit sursei menționate anterior.

Stau în biroul meu și asta se întâmplă în fiecare zi. Nu am de gând să plec nicăieri, cred că este important să ne păstrăm calmul. Dacă intri în panică, ai pierdut deja. Plănuiesc să muncesc la Kiev și în viitorul apropiat.

În acest moment, clubul nostru este închis aproape complet din cauza Covid-19. Este carantină, sunt foarte multe cazuri. Am efectuat o vaccinare completă a angajaților de la Dinamo și se lucrează de la distanță, în acest moment, în majoritatea departamentelor. Eu nu am cum să rezolv problemele de acasă, așa că sunt mereu în biroul clubului.

Nu este panică, suntem calmi și pregătiți pentru diverse scenarii. Cred că va fi totul bine la noi în țară. Invit fanii în tribune, echipele noastre au nevoie de sprijinul și energia lor”, a declarat Igor Surkis în urmă cu 10 zile, potrivit sport.ua.

Mircea Lucescu a părăsit Ucraina și, după un drum lung cu mașina, a ajuns în România

Mircea Lucescu anunțase, inițial, că va rămâne în Ucraina, dar a luat decizia de a pleca după ce s-a confirmat suspendarea campionatului.

Alături de Arcadie Zaporojanu, Emil Caras și Ognjen Vukoievic, Mircea Lucescu a intrat în țară vineri prin Republica Moldova, iar din Iași, unde l-a lăsat agentul, care a plecat către Chișinău, a luat o altă mașină spre București.

Tehnicianul campioanei Ucrainei avea și varianta de a veni la București cu avionul, de la aeroportul din Iași, însă primul zbor era sâmbătă. Astfel, Mircea Lucescu a fost așteptat de o mașină venită de la București și a plecat spre Capitală, pentru a ajunge cât mai repede acasă.

Etichete: igor surkis , razboi rusia ucraina , patron dinamo kiev


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbalistul dorit de Gigi Becali ar fi perfect pentru FCSB: ”E top! Își poate arăta calitățile mai bine acolo”

NE-BU-NI-E! O echipă din liga secundă a marcat în minutul 90+9, a câștigat Cupa și va juca în Europa League

A fost desemnat cel mai bun jucător al anului: ”Sunt foarte mândru”

Dennis Politic a vorbit despre tensiunile de la Dinamo: ”Am avut o întâlnire toți”

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZPovești de dragoste ca-n filme. 8 cupluri care au rezistat la Hollywood și secretele relațiilor lor

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună