Dani Alves / Foto: Instagram @danialves

Decizia luată în cazul lui Dani Alves, la 4 luni după ce a fost arestat pentru viol

articol scris de Digi Sport
10.05.2023, 12:03
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Cererea de punere în libertate a lui Dani Alves a fost respinsă pentru a doua oară de judecătorul responsabil cu ancheta privind presupusul caz de viol asupra unei tinere, astfel că instanţa a decis să-l menţină în arest preventiv pe fostul internaţional, informează Agerpres.

Judecătorul a respins o nouă cerere de punere în libertate a lui Dani Alves

"Tribunalul de instrucţie din arondismentul 15 din Barcelona a respins cererea de repunere în libertate solicitată de apărare", a anunţat Tribunalul superior de justiţie din Catalonia, ceea ce semnifică faptul că jucătorul de 40 de ani va rămâne în închisoare.

Avocaţii lui Alves, care se află în detenţie din 20 ianuarie 2023, au cerut eliberarea clientului lor pe 20 aprilie, după ce jucătorul formulase anterior propria sa cerere de eliberare în cadrul unei audieri la cererea sa, susţinând că a avut relaţii sexuale consimţite cu reclamanta.

Dar magistratul a respins marţi cererea de eliberare, precum şi toate măsurile intermediare (cauţiune, retragere de paşaport, brăţară electronică), menţinându-l pe acesta în închisoare.

Primul recurs, în luna februarie, a fost respins din cauza "riscului ridicat de fugă", legat de "pedeapsa mare care îi poate fi aplicată în acest caz în care există severe indicii care îl incriminează şi din cauza importantelor posibilităţi materiale pe care le are pentru a-i permite să fugă din Spania".

Dani Alves, anchetat din 10 ianuarie

În declaraţiile anterioare în faţa judecătorului de instrucţie, Alves oferise până la trei versiuni diferite, începând prin a spune că nu o cunoaşte pe tânără, pentru ca mai apoi să afirme faptul că au avut relații sexuale consimţite.

Dani Alves solicitase să depună din nou mărturie la cererea sa, aşa cum prevede legea, care permite unei persoane anchetate să depună mărturie de câte ori consideră pe durata procesului său.

Pe 10 ianuarie, tribunalul din Barcelona a anunţat că a deschis o anchetă pentru un presupus delict de agresiune sexuală după o plângere a unei femei, care l-a acuzat că a violat-o în discoteca Sutton din capitala catalană, în noaptea dintre 30 şi 31 decembrie.

La scurt timp după ce femeia a denunţat agresiunea sexuală, Dani Alves s-a întors în Mexic pentru a se alătura echipei Pumas UNAM.

Alves a evoluat la FC Barcelona în perioadele 2008-2016 şi 2021-2022, iar din iulie 2022 a semnat un contract pe un an cu Pumas UNAM, care i-a reziliat înţelegerea pe 20 ianuarie.

Joana Sanz a scris un mesaj de ziua lui Dani Alves

Galerie Foto

Pe 6 mai, Dani Alves și-a aniversat în spatele gratiilor împlinirea vârstei de 40 de ani, însă fotbalistul aflat în arest după ce a fost acuzat de viol nu a fost uitat de persoanele din viața sa.

Soția lui Dani Alves, Joana Sanz, a depus cererea de divorț după ce a aflat de acuzațiile care i se aduc fotbalistului a scris un mesaj pe rețelele sociale în legătură cu aniversarea lui Dani Alves.

Aceasta a transmis că îi va fi în continuare alături fotbalistului, chiar dacă cei doi nu mai formează un cuplu.

Azi este ziua unei persoane foarte importante din viața mea. M-am gândit mult dacă să fac această postare, pentru că oamenii nu înțeleg empatia și dragostea care este mai presus decât o relație.

Mi-ar fi plăcut să sărbătorim această vârstă cu una dintre nebuniile mele, o costumație absurdă sau un joc de fotbal, așa cum am făcut-o în ultimii ani.

Nu este posibil din cauza unei greșeli pentru care plătești foarte scump, dar am încredere că tot adevărul va ieși la iveală curând. Sunt aici și voi rămâne întotdeauna aici, într-un alt mod, dar sunt aici”, a scris Joana Sanz.

Etichete: dani alves , inchisoare , detentie , agresiune sexuala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Surpriză! La 40 de ani, Gabi Tamaș a dezvăluit care este, de fapt, numele său

Video Exclusiv La penalty-ul bătut de Rrahmani, 6 CFR-iști erau în careu. Marius Avram a spus ce calificativ ar merita Marian Barbu

Cristi Săpunaru, pregătit să lucreze cu Mircea Lucescu la Rapid. ”Îl cunoaște toată lumea”. Mesaj pentru fani

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Citeşte şi

Trei ani de închisoare pentru o petardă. Sancțiune drastică primită de un suporter

Câți ani de închisoare riscă suporterul care a aruncat o petardă la un meci din Germania: se află deja în arest!

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dan Șucu îi dă replica lui Șumudică. Vrea un mare antrenor român citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”