Vladimir Putin primește centura neagră cu 9 dani la taekwondo de la președintele Federației de Taekwondo, Choue Chung-won / Foto: Profimedia

Decizia luată în privința lui Vladimir Putin după a 5-a zi de război în Ucraina: "Pacea e mai importantă decât victoria"

articol scris de Digi Sport
01.03.2022, 09:07
  • La Liga: Las Palmas - Real Betis, joi, 20:30, DGS 4

  • La Liga: Almeria - Barcelona, joi, 22:30, DGS 1

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a rămas fără centura neagră la taekwondo, după ce Federaţia Internaţională de specialitate a decis să-i retragă această distincţie oferită în 2013.

Vladimir Putin a rămas fără centura neagră la taekwondo

Liderul rus primise centura neagră de 9 Dan, cea mai înaltă distincţie în arte marţiale orientale, în 2013, la o vizită în Coreea de Sud (foto).

"World Taekwondo condamnă cu fermitate atacurile brutale contra nevinovaţilor din Ucraina, lucru care contravine viziunii noastre: pacea este mai importantă decât victoria", a anunţat organizaţia, într-un comunicat.

Alăturându-se deciziei CIO, World Taekwondo precizează că drapelele Rusiei şi Belarus nu vor fi desfăşurate la competiţii internaţionale, după cum nici imnurile acestor ţări aliate nu vor fi interpretate. De asemenea, Rusia şi Belarus nu vor putea organiza competiţii internaţionale de taekwondo.

”Gândurile noastre sunt alături de poporul ucrainean şi sperăm la pace şi la un final imediat al acestui răboi”, se mai arată înm comunicatul Federaţiei Internaţionale de Taekwondo.

Forul prezidat de Marius Vizer, decizie rapidă față de Vladimir Putin, după evenimentele din Ucraina

Federaţia Internaţională de Judo (FIJ), a cărei președinte este Marius Vizer (63 de ani), a anunțat duminică ce decizie a luat față de Vladimir Putin (69 de ani).

Concret, Putin a fost suspendat din calităţile de preşedinte de onoare şi ambasador al Federaţiei de Judo.

”Având în vedere conflictul în curs din Ucraina, Federaţia Internaţională de Judo anunţă suspendarea statutului domnului Vladimir Putin de preşedinte de onoare şi ambasador al Federaţiei", se arată într-un comunicat postat pe site de către cei de la FIJ.

Vizer, care a fost singurul candidat la funcţia de preşedinte. se află în funcţie din 2007, iar acum va începe ''dezvoltarea unui nou ciclu care să propulseze judo către noi culmi'', potrivit site-ului forului mondial.

A şasea zi de război în Ucraina

Este a șasea zi a războiului pe care Rusia îl poartă în Ucraina. A fost din nou o noapte cu bombardamente intense asupra principalelor orașe ucrainene, Kiev și Harkov, iar la Ohtîrca, 70 de militari ucraineni au fost uciși după un atac al artileriei ruse asupra bazei lor, informează Digi24.

Alarmele anti-aeriene au sunat și în patru regiuni din vestul țării, una dintre ele aproape de granița cu Polonia. Într-un nou mesaj, președintele Volodimir Zelenski acuză Rusia de crime de război. El a cerut Uniunii Europene să aprobe aderarea imediată a țării sale. Potrivit unor noi imagini surprinse de satelit, coloana formată din câteva sute de vehicule militare ruseşti care avansează în direcţia Kiev se întinde, de fapt, pe o lungime de 64 de kilometri.

Live Textul Digi24.ro care a acoperit evenimentele din Ucraina în a cincea zi de război poate fi urmărit aici, din a patra zi de război poate fi urmărit AICI, în a treia zi de război poate fi urmărit AICI, în a doua zi de război AICI, iar derularea evenimentelor începând cu data de 17 februarie poate fi urmărită AICI.

Etichete: vladimir putin , taekwondo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Video Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin chiar pe gazon, imediat după meciul cu Manchester City

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Radu Drăgușin i-a făcut pe spanioli să exclame ”Incredibil! Inexplicabil!” în meciul cu City. Reacția lui spune totul

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Gicu Grozav și-a dat acordul și semnează: ”Lucrurile sunt rezolvate”

Foto S-a dezbrăcat pe plajă și toți au văzut afecțiunea rară de care suferă

Video Ce a pățit arbitrul care s-a suit pe scenă și a ridicat trofeul cu echipa pe care a ajutat-o să câștige

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”