Larsa Pippen și Marcus Jordan / Foto: Instagram@larsapippen

Decizia radicală a lui Michael Jordan, după ce fiul său a început o relație cu o femeie mai în vârstă cu 16 ani

articol scris de Digi Sport
28.08.2023, 19:32
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Larsa Pippen (48 de ani), fosta soție a legendarului baschetbalist Scottie Pippen (57 de ani), și-a oficializat în iarnă relația cu Marcus Jordan (32 de ani).

Michael Jordan, legendarul baschetbalist și tatăl lui Marcus, nu e deloc de acord cu relația fiului său cu femeia care i-a fost soție lui Scottie Pippen, fostul său coechipier de la Chicago Bulls, cu s-a certat și cei doi și-au aruncat cuvinte grele.

Galerie Foto

Michael Jordan nu e de acord cu relația lui Marcus cu Larsa Pippen

Marcus Jordan este conștient de poziția tatălui său, dar susține că legendarul baschetbalist i-a transmis că ”Obiectivul lui a fost mereu să stea departe de relația noastră. În același timp, mi-a spus că nu am nevoie de aprobarea lui în deciziile pe care le iau în viața personală”.

Michael Jordan chiar vrea să stea departe de relația lui Marcus cu Larsa Pippen și ar fi decis să nu va participa la nunta celor doi, dacă va avea loc, anunță Daily Star.

De altfel, Michael Jordan și-a exprimat și în public părerea despre relația fiului său. ”MJ” a fost întrebat dacă este de acord cu relația fiului său și a răspuns prompt, fără să stea pe gânduri: ”Nu!”. Cel care l-a chestionat pe legendarul sportiv a insistat, iar Jordan a dat din cap din nou în semn de dezaprobare, înainte de a se urca într-o mașină.

Nimeni nu vrea să-i cumpere casa lui Michael Jordan, deși prețul a scăzut cu 50%

Michael Jordan deține una dintre cele mai spectaculoase case din Chicago, dar a decis să o vândă, acum mai bine de un deceniu.

Legendarul baschetbalist a scos proprietatea la vânzare în 2012, la prețul de 30 de milioane de dolari, dar nu a reușit să o vândă nici până în ziua de astăzi, deși vila, dar și împrejurimile se ridică la cel mai înalt nivel, după cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

Galerie Foto

Cum anii au trecut și ofertele pentru casă au întârziat să apară, Michael Jordan și agentul imobiliar cu care lucrează au decis să scadă prețul.

Au fost scăderi repetate, iar acum casa este scoasă la vânzare pentru 15 milioane de euro, jumătate din suma cerută inițial. Însă nici așa nu a apărut niciun cumpărător.

Proprietatea lui Michael Jordan se întinde pe 5.200 de metri pătrați, are nouă dormitoare, 19 băi, un garaj în care pot intra 14 mașini, cramă pentru vinuri, sală de sport, cinematograf, sală de jocuri, teren de baschet cu dimensiuni normale, teren de tenis și teren de golf.

Bruce Bowers, un agent imobiliar din SUA, a explicat că este greu să fie vândută casa, din cauza ”amprentei” prea evidente a lui Michael Jordan, ceea ce ar face redecorările foarte costisitoare.

Este clar casa lui. Vânzarea nu e deloc ușoară, pentru că trebuie să muncești din greu ca s-o faci să devină casa ta”, spunea Bruce Bowers.

De altfel, încă de la intrare este clar cine este proprietarul locuinței, întrucât pe gard apare numărul 23, cel cu care a jucat Michael Jordan în cea mai mare parte a carierei sale.

Etichete: michael jordan , scottie pippen , marcus jordan , larsa pippen


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Gică Hagi l-a văzut pe Ianis în meciul cu Real Madrid și nu s-a ferit de cuvinte

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”