Decizie de ultimă oră a justiției braziliene în cazul fotbalistului decapitat

08.11.2018, 13:37
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Justiţia braziliană a ordonat, azi, închisoare preventivă pentru trei suspecţi care ar fi participat la asasinarea mijlocaşului brazilian Daniel Correa Freitas (Sau Paulo FC), au anunţat surse oficiale, citate de agenţia spaniolă EFE.

Conform poliţiei civile a statului Parana, citată de presa locală, Eduardo Henrique Ribeiro da Silva (19 ani) a fost arestat la domiciliul său din Foz de Iguazu, în timp ce alţi doi tineri sunt daţi urmărire.

De la comiterea crimei, autorităţile au alcătuit o listă cu suspecţi, iar impresarul Edison Brittes Junior, principalul suspect în acest caz, soţia acestuia şi fiica celor doi, în vârstă de 18 ani, se află deja în arest şi vor trebui să răspundă acuzaţiilor aduse de oamenii legii.

Impresarul a declarat în faţa autorităţilor că este vinovat de comiterea crimei, dar şi-a motivat fapta prin intenţia fotbalistului de a-i viola soţia. De asemenea, soţia acestuia a susţinut că a fost victima unei tentative de viol din partea jucătorului.

Fotbalul brazilian se află în doliu după ce autorităţile au anunţat, luni, asasinarea cu cruzime a mijlocaşului Daniel Correa Freitas, în vârstă de 24 de ani, găsit mort sugrumat, aproape decapitat şi cu părţile genitale secţionate.

Clubul Sao Paulo FC, cu care Freitas se afla sub contract din 2015, i-a adus un omagiu, jucătorii grupându-se la centrul terenului pentru un minut de reculegere înaintea antrenamentului de luni. Din luna iunie, el se afla împrumutat la micuţa echipă Sao Bento.

Conform poliţiei civile a statului Parana, corpul lui Daniel Correa Freitas a fost găsit sâmbăta trecută într-o zonă rurală din apropiere de Sao Jose dos Pinhais, de la periferia oraşului Curitiba.

O sursă a poliţiei a precizat pentru cotidianul Folha de S. Paulo că jucătorul a fost "sugrumat", până ce aproape a fost decapitat. De asemenea, părţile sale genitale au fost secţionate.

Considerat o speranţă a centrului de formare a lui Cruzeiro, clubul din statul său natal Minais Gerais, Daniel Correa Freitas a debutat la profesionişti în 2013 la Botafogo, jucând alături de idolul său, olandezul Clarence Seedorf.

Bun dribler, el are supranumit "Daniel Messi" de către suporteri.

Agerpres

Etichete: daniel correa freitas , fotbalist decapitat , crima brazilia , edison brittes junior


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția presei din Grecia, după ce Răzvan Lucescu a câștigat titlul cu PAOK

”Vreau să joc!” Ce a spus Andrei Vlad despre viitorul său

Mesajul categoric transmis de Răzvan Lucescu, după ce a cucerit titlul în Grecia și a scris istorie pentru PAOK

Ca la teatru! Real Madrid a condus cu 4-1, dar ce s-a întâmplat în 8 minute întrece orice imaginație

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian