Evenimentul organizat de dinamoviști / Foto: Digi Sport

Video&Foto Dinamo a sărbătorit 40 de ani de la cel mai important rezultat din istoria clubului. Cristi Borcea nu a lipsit nici el

articol scris de Digi Sport
02.11.2023, 18:27
  • La Liga: Las Palmas - Real Betis, joi, 20:30, DGS 4

  • La Liga: Almeria - Barcelona, joi, 22:30, DGS 1

2 noiembrie este o zi de mare sărbătoare pentru suflarea dinamovistă. 

În urmă cu fix 40 de ani, Dinamo reușea să se califice în semifinalele Cupei Campionilor Europeni, după ce în ”sferturi” trecea de Hamburg, campioana en-titre a competiției. 

Dinamo a sărbătorit 40 de ani de la cel mai important rezultat din istoria clubului alb-roșu. Cristi Borcea nu a lipsit nici el

Galerie Foto

”Câinii” nu au uitat de marea performanță, iar acum au decis să organizeze un eveniment de gală, unde au fost invitați marii fotbaliști ai ”alb-roșilor”.

Cornel Țălnar a fost cel care a organizat tot într-o locație din centrul capitalei. Printre cei mai importanți invitați s-au numărat Lică Movilă, Costel Orac, Ioan Andone sau Ion Marin. În plus, Ionuț Lupescu, Florin Prunea sau Cristi Borcea au fost și ei prezenți. 

”Îmi face mare plăcere să ne revedem, în ultimul timp nu prea ne-am văzut. E o sărbătoare și pentru noi. Eu sunt invitat, nu eram în perioada aia la Dinamo, eram la Corvinul. Sunt mândru să fac parte dintr-o generație care s-a ridicat la nivelul pe care voi îl așteptați.

Anderlecht, am jucat meciuri frumoase, Sampdoria. A fost o perioadă frumoasă. Cred că Lică, de obicei cam toți suntem la unison. Echipa de astăzi, ce pot să va spun, nu știu, e o echipă tânără, care e în formare. Mă mai uit așa din când în când. Mi-e greu să vă spun ceva acum de Dinamo. Singurul lucru pe care pot să îl spun este că aștept să revină, să fie acolo, undeva puțin mai sus decât sunt acum. Îl știu pe Politic, că ăla mi-a sărit în ochi, are un plus față de ceilalți.

E un pic cam departe față de generațiile care au fost înainte, ar trebui să facă ceva ca Dinamo să ajungă din nou acum unde îi este locul. Galeria fantastică, lumea suferă, dar nu avem ce face, trecem peste. Am avut în ultimul timp trei operații, toate de la fotbal. Sunt perfect acum”, a spus și Cornel Țâlnar cu ocazia acestui eveniment.

Cristi Borcea: ”E generația care a obținut cele mai mari rezultate din fotbalul românesc până în anii 90”

Fostul acționar al lui Dinamo a fost invitat de onoare și nu a ezitat să vorbească la superlativ despre foștii fotbaliști ai câinilor. 

”O deosebită plăcere, niște amintiri extraordinare. E generația cu care am crescut și generația care a obținut cele mai mari rezultate din fotbalul românesc până în anii 90. Este o echipă extraordinară, o echipă care a obținut calificarea în Liga Campionilor.

(n.r. Ei v-au făcut să investiți în fotbal?) Nu am crezut niciodată.... Le-am spus lor acum că am stat șase ore în afara stadionului înainte de meciul cu Liverpool. Nu am crezut niciodată că voi ajunge să conduc o echipă ca și Dinamo”, a declarat Borcea. 

Etichete: dinamo , borcea , talnar , dinamo-hamburg


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Video Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin chiar pe gazon, imediat după meciul cu Manchester City

Radu Drăgușin i-a făcut pe spanioli să exclame ”Incredibil! Inexplicabil!” în meciul cu City. Reacția lui spune totul

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

News Alert Copa America 2024, în EXCLUSIVITATE la Digi Sport! Messi caută să-și apere trofeul cucerit cu Argentina

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

Exclusiv Va fi prezent la derby-ul cu FCSB? Ce se întâmplă cu Neil Lennon, viitorul antrenor al Rapidului

Exclusiv Ce a spus Mircea Lucescu despre posibila aventură a Corvinului Hunedoara în Europa League

Citeşte şi

Video 76 de ani de Dinamo! Elisabeta Lipă, Ionuț Lupescu și alți mari sportivi au sărbătorit: ”Cel mai titrat club din România”

După Tudor Băluță, Dinamo mai vrea un campion al României

PEROZKim Kardashian, cu părul blond și îmbrăcată într-o rochie mulată, un look în stilul Pamela Anderson, anii '90: „Babewatch”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice de relație citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu goală, ce apariție e asta?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu goală, ce apariție e asta?”

Digi World

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”