Thierry Henry în echipamentul lui Arsenal / Foto: Getty Images

Video Discuția genială a unui fost jucător al Barcelonei cu Henry pe Instagram! Fanii spun că este "cel mai bun clip video văzut vreodată"

20.04.2020, 17:34
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Kevin-Prince Boateng a fost invitat de către Thierry Henry să facă parte din live-ul său de pe Instagram, iar cel care a jucat pentru Barcelona anul trecut a avut o reacție absolut genială.

Atacantul în vârstă de 33 de ani nu și-a putut stăpâni emoțiile și l-a amuzat teribil pe fostul atacant francez.

Discuția dintre Kevin-Prince Boateng și Thierry Henry i-a distrat pe fani

Boateng i-a explicat care a fost impactul lui Henry în fotbalul mondial și cum a intrat, în opinia sa, în istoria acestui sport.

Kevin Prince Boateng: "Ascultă, îmi amintesc de tine. Frate, nu ai idee ce inspirație ai fost pentru mine, pentru familia mea, pentru fratele meu mai mare, pentru fratele meu mai mic, nu ai idee. Nu te-am sunat niciodată pentru că nu am avut niciodată șansa să stăm de vorbă.

Ai adus ceva special în fotbal, probabil nici nu știi, sau poate că știi. E vorba de jambierele peste genunchi, ok? Tu ai adus Mercurialele Vipers. Știu că Puma mă va urî acum, dar chestiile alea sunt o legendă! Tu ai făcut până și ghetele de la Reebok să arate extraordinar, jur!"

Thierry Henry: "Lasă-mă să îți zic ceva. Când am ajuns în Anglia, îmi purtam jambierele peste genunchi și toți râdeau de mine. Îmi spuneau că sunt dansator de balet, spuneau: 'Uitați-vă la el, crede că a venit la dans.' Obișnuiam să port mănuși, dar cu tricou cu mânecă scurtă. Toți se uitau și se întrebau 'care e faza cu tipul ăsta?' Eu mereu le spuneam că îmi pun jambierele peste genunchi, asta nu o să schimbe modul în care joc. Nici nu m-am gândit, am continuat să le port așa".

Kevin Prince Boateng: "Ai făcut istorie în fotbal, ai schimbat totul, tu ai adus moda asta. Poate nu realizezi. Fiul meu are șase ani, celălalt fiul al meu va împlini 12. Ei așa se îmbracă fiindcă au văzut la mine, dar tu ai fost primul!"

Thierry Henry: "Trebuie să îți mărturisesc ceva. Nu am fost eu primul, am văzut și eu la cineva, e vorba de Sonny Anderson."

Mai mulți fani au comentat și au afirmat că discuția celor doi atacanți a făcut subiectul "celui mai bun clip video văzut vreodată".

Etichete: barcelona , kevin prince boateng , boateng , thierry henry , henry , instagram


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Exclusiv Dan Șucu, ironizat după cea mai recentă decizie de la Rapid. ”Gigi Becali are un concurent”

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Citeşte şi

OUT până în 2025! Lovitura primită de Barcelona și un alt club în același timp

OUT de la Barcelona! A costat 40.000.000€, dar pleacă după șase luni: Xavi nu a fost convins

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură