Cindy Kimberly și Dele Alli / Foto: Instagram @wolfiecindy

Foto După ce a fost surprins când se droga, o altă poză face înconjurul internetului: era în pat cu 4 femei și 3 bărbați

articol scris de Digi Sport
16.04.2023, 22:17
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Sezonul lui Dele Alli (27 de ani) s-a încheiat după ce a suferit o intervenție chirurgicală, însă fotbalistul englez ține în continuare prima pagină a publicațiilor din toată lumea.

Dele Alli, din nou în centrul atenției! Imaginea care face înconjurul internetului

La câteva zile după ce a fost surprins când trăgea dintr-un balon cu gaz ilariant, Alli a postat o fotografie de pe patul de spital, alături de un mesaj în care anunța că va lua o pauză de la rețelele sociale. Problemele însă nu s-au terminat pentru jucătorul împrumutat de Everton în sezonul 2022/2023 la Beșiktaș.

  • 100 de milioane de euro era cota de piață a lui Dele Alli în 2018, potrivit Transfermarkt.

Acum, The Sun a publicat noi detalii despre seara de pomină în care Dele Alli s-a drogat. Jurnaliștii englezi au dezvăluit că fotbalistul a plătit nu mai puțin de 7.000 de euro doar pentru șampanie și tequila în acea seară, iar o nouă imagine a devenit virală.

Alli era în pat cu 4 femei, printre care și Cindy Kimberly (24 de ani), iubita sa, și 3 bărbați, dar nu acest lucru a atras neapărat atenția, ci starea de euforie a prietenilor fotbalistului și faptul că acesta a încercat să-și ascundă figura.

Dele Alli, în pat cu 4 femei și 3 bărbați / Foto: Twitter @TheSun

Potrivit presei britanice, deoarece subiectul cu Alli trăgând dintr-un balon cu gaz ilariant a căpătat atâta amploare, politicienii din Regat vor grăbi procesul de interzicere a consumului substanței în scop recreativ.

Procesul a început deja de ceva vreme, întrucât gazul ilariant, cunoscut și ca "gazul care provoacă râs", a devenit un drog din ce în ce mai popular printre tineri, deși are efecte extrem de nocive pentru sănătate. 

Dele Alli a ajuns să fie ironizat chiar și de către iubita sa

Galerie Foto

Cândva unul dintre cei mai promițători fotbaliști din lume, Alli a ajuns acum doar o "umbră" a sa, atât pe plan sportiv, cât și personal. 

Cindy Kimberly (24 de ani), iubita sa, l-a “băgat în gura lupului” după ce a postat un clip video pe rețelele sociale. 

Modelul britanic s-a amuzat pe seama lui Dele Alli și l-a catalogat drept “lent”, referindu-se la viteza de reacție a acestuia. Fotbalistul a fost filmat în pat, în timp ce viziona un clip postat de iubita lui.

“Când iubitul tău este cititorul lent din relație”, a spus Cindy Kimberly, într-un clip pe Tik Tok.

Acest clip video a strâns peste 2 milioane de vizualizări într-o singură zi. Fanii lui Beșiktaș au profitat de moment și l-au “taxat” pe Dele Alli pentru evoluțiile modeste.

“Este lent și la fotbal”“Poate că este una dintre explicații pentru stadiul în care a ajuns cariera lui”, au fost câteva dintre comentarii.

Etichete: dele alli , dele alli gaz ilariant


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”