Lena, soția lui Gabi Enache / Foto: Instagram @lena.enache

E căsătorit cu ”cea mai frumoasă femeie din România”, dar soția l-a dat de gol: ”L-am prins”

articol scris de Digi Sport
02.02.2024, 18:52
  • Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, miercuri, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, miercuri, 22:00, DGS 2

Gabi Enache (33 de ani), campion al României cu Astra, este în prezent liber de contract, după despărțirea de FCU Craiova.

Fotbalistul de bandă dreaptă a îmbrăcat tricoul unor echipe importante de-a lungul carierei, printre care FCSB, Rubin Kazan sau Partizan Belgrad, iar acum se pregătește să semneze un nou contract în străinătate.

Lena Enache: ”L-am prins când se uita și după alte femei

Galerie Foto

Sportivul este căsătorit cu Lena, fost model, despre care Enache a spus cu mândrie că este cea mai frumoasă femeie din România. Totuși, partenera sa a recunoscut că au existat momente când fotbalistului ”i-au mai fugit ochii”.

Știu că Gabi a zis public că sunt cea mai frumoasă femeie din lume. El îmi tot spune că sunt cea mai frumoasă. Dar nu e chiar așa.

Așa mă vede el și e important pentru mine asta. Dar sunt multe femei frumoase, mai ales aici, în România. Dar l-am răsplătit. I-am pregătit un banana bread vegan.

Dar l-am prins când se uita și după alte femei. Și… Îmi venea să iau poșeta să îi dau în cap. Nu i-am dat, a scăpat…

Dar, sincer, ce e frumos și lui Dumnezeu îi place. Și dacă cineva îți atrage atenția, asta e… Doar nu o să îi pun ochelari de cal”, a spus Lena Enache, potrivit Fanatik.

Soția lui Gabi Enache a lăsat pe plan secund prezentările de modă și și-a deschis o afacere cu cozonaci, care are succes.

Gabi Enache: ”Când Lena iese pe stradă, e deranj mare de tot. N-am văzut altă femeie mai frumoasă”

În unele cazuri, sunt un tip gelos. De la 1 la 10, 5. Când Lena iese pe stradă, e deranj mare de tot. (n.r.- Ești conștient că ai cea mai frumoasă nevastă din lumea fotbalului?) Da, chiar da! E una dintre cele mai frumoase femei din România! Eu, personal, n-am văzut alta (n.r.- mai frumoasă).

Eu nu pot să mă uit cumva la soția colegului meu, încerc să evit. Îi văd că ei se uită (n.r.- la soția lui), atunci mândria mea e peste tavan și gelozia, undeva jos. Am încredere în ea. Ea poate și putea avea orice-și dorea, dar se gândește să fie pe picioarele ei, să muncească.

Urăsc la ea anumite lucruri (n.r.- râde). La bucătărie urăsc foarte mult ce face. Ea gătește foarte mult și face deserturi, dar lasă buretele de spălat vase în chiuvetă. E specială! Lasă apa pornită și pleacă prin casă. Uneori, are gura mare.

Sunt norocos pentru că, așa cum am mai spus, putea avea tot ce-și dorește și poate ajunge oriunde vrea. Trebuie să mai lucreze un pic la ambiție, acceptă cam greu sfaturile mele”, a spus Gabi Enache, la podcast-ul Anamariei Prodan.

Gabi Enache: ”Nea Gigi mi-a zis direct: `N-o să mai joci, tată!`

Gabi Enache și-a amintit cum a fost ”obligat” de Gigi Becali (65 de ani) să plece de la FCSB în 2018.

Jucătorul de bandă dreaptă, cu 5 selecții la naționala României, a început fotbalul la CS Mioveni. A urmat apoi transferul la Astra Giurgiu, formație cu care a cucerit titlul de campion al României, și mutarea la FCSB, care a plătit 500.000 de euro în schimbul său în februarie 2016.

Enache a fost unul dintre cei mai folosiți jucători ai roș-albaștrilor până la un derby cu Dinamo, când a fost autorul unei ratări care s-a dovedit ”fatală” pentru el. Fotbalistul a povestit cum a fost anunțat că nu i se mai permite nici măcar să se antreneze cu echipa, moment în care a mers la proprietatea lui Gigi Becali din Aleea Alexandru pentru a-i cere explicații patronului.

Țin minte, după un meci cu Dinamo, am ratat în minutul 5-6, am dat pe lângă bară și de acolo am înțeles că mi s-a tras. A doua zi, la antrenament, au venit MM și Dică și mi-au spus: `Bă, Gabi, nu te mai lasă Gigi să te antrenezi cu echipa!`. `Păi, cum așa?`. `Păi, nu știm!`. Te-am sunat pe tine (n.r.- pe Anamaria Prodan), apoi am plecat la Palat.

Când am ajuns, l-am sunat pe Luțu. Îmi zice: `Bă, nebunule, nu primește pe nimeni!`. `Bă, te rog eu frumos, trebuie să vorbesc cu el`. M-a primit, bineînțeles, și l-am întrebat ce se întâmplă, că nu credeam niciodată că voi fi în situația asta, că mai ratez sau că nu joc bine un meci-două, e normal.

Și nea Gigi mi-a zis direct: `N-o să mai joci, tată!`. `Păi, de ce?`. `Că așa vreau eu!`. Mi-au dat lacrimile, plângeam în fața lui, nu puteam să cred că sunt în situația aia. Totul de la o fază, eu așa cred! Am reziliat. Mai aveam 6 luni de contract și atunci a apărut treaba cu Rubin Kazan. Am renunțat la cele 6 luni de salariu, puteam să stau, luam banii”, a mai declarat Gabi Enache.

A plecat la Rubin Kazan, însă după câteva luni a schimbat din nou echipa. A semnat cu Partizan Belgrad, dar după puțin peste jumătate de an a fost împrumutat la Dunărea Călărași. S-a întors apoi la Astra și a mai jucat în Kazahstan, la Kyzyl-Zhar, înainte de a bifa al doilea ”mandat” la FCSB, septembrie 2020-martie 2021.

După încă o experiență în Kazahstan, la Zhetysu, a ajuns la FCU Craiova, formație de care s-a despărțit cu scandal.

  • 81 de meciuri, 5 goluri și 6 assist-uri a adunat Enache la FCSB.

Etichete: gabi enache , lena enache , cea mai frumoasa femeie romania , sotie enache


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete

Bărbatul de 46 de ani care a fost omorât de doi tineri, de 16 și 20 de ani, lângă Parcul Crângași din București, a încercat să apere două fete, fiicele iubitei lui, care îl însoțeau.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat peste 100 de minute cu Manchester City

Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!

Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni

Video Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin chiar pe gazon, imediat după meciul cu Manchester City

Radu Drăgușin i-a făcut pe spanioli să exclame ”Incredibil! Inexplicabil!” în meciul cu City. Reacția lui spune totul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Corvinul - Oțelul 0-0, ACUM pe DGS 1. Meci echilibrat în finala Cupei României. Duel pentru trofeu și Europa League

Foto Atmosferă de senzație în finala Cupei României! Duel în teren, dar și în tribune

Reacție-fulger! Ce a scris L'Equipe după ce Simona Halep a decis să abandoneze la Paris

CFR, Rapid și U Cluj ”se bat” pe fotbalistul-revelație din SuperLiga

Citeşte şi

”Cea mai frumoasă femeie din România” pregătește lovitura: ”Visul meu se conturează”

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZKim Kardashian, cu părul blond și îmbrăcată într-o rochie mulată, un look în stilul Pamela Anderson, anii '90: „Babewatch”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice de relație citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Digi World

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat