Elina Svitolina și Volodimir Zelenski / Foto: Instagram-@elinasvitolina

Foto Elina Svitolina, întâlnire cu Volodimir Zelenski. Ce mesaj a postat sportiva

articol scris de Digi Sport
09.02.2023, 11:39
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Elina Svitolina (28 de ani, locul 378 WTA) s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski (45 de ani), președintele Ucrainei.

Elina Svitolina, întâlnire cu Volodimir Zelenski. Ce mesaj a postat sportiva

Sportiva, care de când s-a declanșat războiul a luat atitudine și a acuzat politica de la Kremlin, condusă de liderul Vladimir Putin, a ajuns acum față în față cu numărul unu din Ucraina.

Galerie Foto

”Vă mulțumim că sunteți un adevărat lider al națiunii noastre. Poporul ucrainean este Unit ca niciodată. Glorie Ucrainei!”, este mesajul postat de Svitolina, alături de câteva fotografii, de la întâlnirea oficială.

Câștigătoare a 16 turnee WTA, Elina Svitolina a fost a treia jucătoare a lumii în septembrie 2017 și a încasat de-a lungul carierei, doar din tenis, peste 21 de milioane de dolari. Un amănunt mai puțin cunoscut despre jucătoarea din Ucraina a fost dezvăluit recent.

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a transmis că, la un moment dat, a sponsorizat-o pe Elina Svitolina, acest lucru aducându-i unele beneficii.

”Da, da, am fost sponsorul Svitolinei printr-o conjunctură interesantă, cu un bulgar, care e impresarul ei. Am finanţat inclusiv doi sportivi din România, unul dintre ei Alex Creţu, parcă aşa îl chema, un băiat din Iaşi.

Pe lângă sponsorizarea unui sportiv trebuia să ţii şi vreo patru copii, erai obligat prin structura făcută atunci. Băiatul meu cel mare se ocupa de asta, prin el aveam nişte de astea la mână cu Svitolina, intram peste tot. Aveam o boxă specială la Roland Garros”, a declarat Iftime, potrivit sptfm.ro.

Elina Svitolina, mesaj războinic la adresa rușilor: “Sunt enervați de propriile slăbiciuni”

Elina Svitolina n-a mai jucat un meci oficial din 24 martie 2022, după ce a aflat că este însărcinată. Jucătoarea din Ucraina şi francezul Gael Monfils sunt căsătoriți din iulie 2021, dar formează un cuplu din 2019.

Elina Svitolina s-a declarat revoltată de atacurile recente ale Rusiei și a avertizat că Ucraina nu va renunță să-și apere teritoriul.

"În ultimele două zile, Rusia a lansat sute de rachete și drone kamikaze către teritoriul nostru. Kiev, Kharkiv, Odesa, Lviv, Zaporizhzhia, Sumy, Kryvyi Rih, Dnipro.

Inamicii sunt enervați de propriile slăbiciuni, pe front. Se răzbună pe civili nevinovați, oameni care se duc la serviciu sau își duc copiii la școală.

Vreau să subliniez că nicio rachetă, niciun atac nu va putea să-i distrugă pe ucraineni. Ne pot distruge casele, străzile, dar nu ne pot lua demnitatea, curajul și dorința de a fi liberi. Vom apăra Ucraina, vom lupta până când vom obține victoria", a scris Svitolina pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

Etichete: vladimir putin , elina svitolina , razboi ucraina , volodimir zelenski , svitolina volodimir zelenski


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

Un român de 36 de ani și-a pierdut un braț în timp ce încerca să fure banii dintr-un bancomat din orașul italian Cattolica, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dan Petrescu: ”Nu vrem să-l ținem aici!”. CFR așteaptă 7 milioane de euro

Barcelona renunță la Robert Lewandowski și i-a găsit deja înlocuitor

Exclusiv ”Cel mai bun din Liga 1” poate retrograda în Liga 2 peste doar o săptămână!

Patronul lui Sepsi a făcut anunțul despre vedeta de 1.600.000€

Citeşte şi

Ucrainenii au folosit un singur cuvânt pentru a descrie înfrângerea cu România, din Billie Jean King Cup

Elina Svitolina e convinsă de un singur lucru, după eșecul Ucrainei în fața României la Billie Jean King Cup

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”