Donald Trump / Rihanna / Foto: Getty Images, Profimedia

"EPIC FAIL!" După ce a văzut-o pe Rihanna, Donald Trump a făcut-o "praf" în câteva cuvinte

articol scris de Digi Sport
13.02.2023, 10:12
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Celebra Rihanna a întreţinut atmosfera în pauza celei de-a 57-a ediţii a Super Bowl-ului, în cadrul unui spectacol de zile mari, care însă nu a fost pe gustul tuturor.

Donald Trump a făcut-o "praf" pe Rihanna după show-ul din pauza Super Bowl-ului

Galerie Foto

Kansas City Chiefs, condusă de starul Patrick Mahomes, a câştigat al treilea Super Bowl din istoria sa, după ce a învins-o cu 38-35 pe Philadelphia Eagles, în marea finală a NFL.

În pauză, Rihanna a urcat pe scenă și a interpretat câteva dintre hit-urile sale. Spectacolul artistei din Barbados nu a fost pe placul fostului președinte al SUA, Donald Trump.

 Acesta a postat pe rețelele sociale un mesaj în care o face "praf" pe cântăreața care va împlini 35 de ani pe 20 februarie.

"EPIC FAIL: Rihanna a oferit, fără dubii, cel mai slab show din istoria Super Bowl-ului. Asta după ce a insultat mai mult de jumătate din populația Statelor Unite, care se află oricum în declin, cu limbajul ei murdar și jignitor. Ce să nu mai zic de 'stilistul' ei", a scris Donald Trump, pe TruthSocial.

Atunci când s-a referit la limbajul jignitor, cel mai probabil Donald Trump a făcut referire la un moment din 2020, în care Rihanna a apărut în fața unei ”opere de artă” pe care ar fi fost scris "F..k Trump", scriu jurnaliștii de la The Independent.

Rihanna, însărcinată cu al doilea copil

Galerie Foto

Îmbrăcată complet în roşu, Rihanna a cântat pe o platformă suspendată, ridicată şi coborâtă cu ajutorul cablurilor pe o lungă scenă plasată în centrul terenului.

Ea a interpretat unele dintre hit-uri sale, printre care şi celebrul "Umbrella", înconjurată de aproximativ 50 de dansatori.

Ulterior, artista originară din Barbados, care a anunţat că este însărcinată cu cel de-al doilea său copil, a fost ridicată la înălţime pentru finalul spectacolului, pe ritmurile hit-ului "Diamonds in the Sky".

În vârstă de 34 de ani, Rihanna are un copil în vârstă de 9 luni cu partenerul ei, rapperul A$AP Rocky.

La evenimentul de la Glendale au asistat aproximativ 67.000 de spectatori, printre care s-au aflat numeroase staruri, printre care Paul McCartney, celebrul membru al grupului Beatles, sau LeBron James, superstarul campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA).

Etichete: super bowl , rihanna , donald trump


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian