Hayet, soția lui Eric Abidal / Foto: Instagram @hayetabidal

Eric Abidal e "în genunchi", Hayet nici nu vrea să mai audă de el: "Iertăm, până când ceva se prăbușește în noi"

articol scris de Digi Sport
24.11.2021, 12:59
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Hayet (38 de ani) și Eric Abidal (42 de ani) divorțează, după ce fostul director sportiv de la FC Barcelona între 2018 şi 2020 a întreţinut o relaţie cu o jucătoare de la PSG.

Galerie Foto

Hayet Abidal a postat un mesaj pe rețelele sociale din care reiese că dragostea pe care i-o purta soțului său, împreună cu care are trei copii, s-a transformat în indiferență.

”Iertăm, până când ceva se prăbușește în noi, nu mai simțim nimic, nici iertare, nici mânie, ci doar dorința de a întoarce pagina și de a te gândi la altceva”, a scris soția lui Eric Abidal pe Instagram.

Mesajul lui Hayet Abidal / Foto: Instagram @hayetabidal

Eric Abidal, ”în genunchi”, după ce soția sa a anunțat că divorțează

Eric Abidal a publicat un mesaj pe contul său de Instagram, în care îi cere iertare soţiei sale, care a anunţat că vrea să ceară divorţul, în urma relaţiei adultere a fostului fotbalist cu Kheira Hamraoui, jucătoarea lui PSG.

Relaţia dintre Abidal şi Hamraoui a ieşit la iveală după agresiunea, încă neexplicată, căreia i-a căzut victimă jucătoarea lui PSG.

"Hayet Abidal, iartă-mă. Oricare ar fi decizia ta, vei rămâne în ochii mei femeia vieţii mele şi mai ales mama minunaţilor noştri copii. Merit această umilinţă, chiar dacă mă ucide de viu. El hamdouli'Allah. An sha' Allah într-o zi mă vei ierta", a scris fostul fundaş al naţionalei Franţei.

Hayet Abidal a anunţat săptămâna trecută că va cere divorţul, deoarece soţul său, care a fost director sportiv la FC Barcelona între 2018 şi 2020, a întreţinut o relaţie cu jucătoarea lui PSG, care a trecut pe la clubul catalan în acea perioadă.

Pe 4 noiembrie, Hamraoui se întorcea de la o cină organizată de clubul parizian, alături de coechipiera sa Aminata Diallo. Doi bărbaţi au tras-o pe jucătoare din maşină şi au lovit-o la picioare cu o bară de fier, înainte de a fugi. Iniţial s-a mers pe pista unei rivalităţi dintre Hamraoui şi Aminata Diallo, dar după ce a fost reţinută 36 de ore, Diallo a fost eliberată fără a se formula vreo acuzaţie împotriva ei.

Anchetatorii au stabilit apoi o legătură materială între Eric Abidal şi victimă. Hamraoui, fostă jucătoare la FC Barcelona (2018-2021), utiliza pe telefonul ei mobil o cartelă pe numele fostului director al clubului catalan (2018-2020).

Hayet Abidal, principala suspectă în ”cazul Hamraoui”

Hayet Abidal este principala suspectă în cazul care a zguduit lumea fotbalului și urmează să fie anchetată de autorități. Hamraoui, jucătoarea celor de la PSG, se afla într-o mașină cu două colege, însă pe drum au fost oprite forțat de către doi indivizi aflați într-o dubă, cu intenția de a o ataca pe sportiva de 31 de ani.

Hamraoui a vorbit despre evenimentul care a șocat Franța. Fotbalista a povestit cum a ajuns să fie scoasă din mașină și apoi lovită de mai multe ori în zona picioarelor.

"Nu aveam impresia că sunt urmărită. Apoi am auzit 'Deschide portiera, deschide portiera'. Cel de pe partea mea m-a apucat și m-a tras afară din mașină. Apoi, a luat o rangă de fier pe care o avea ascunsă în pantaloni sau sub pulover.

M-a lovit încă din primele secunde, pentru a mă constrânge să ies din mașină. Apoi m-a mai lovit de câteva ori cu ranga. Am observat că dădea în principal în zona picioarelor mele și am încercat să le protejez cu mâinile. Totul a durat câteva minute, dar pentru mine a părut mai mult", a povestit jucătoarea.

Etichete: eric abidal , hayet abidal


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Amenințarea” lui Kylian Mbappe, după ce PSG a pierdut turul cu Dortmund din semifinalele UCL

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

Edin Terzic îi avertizează pe jucătorii lui Dortmund după victoria la limită cu PSG: ”Va fi o altă poveste în retur!”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă