Katrin Zytomierska, cea care a postat poza cu Pique şi o blondă misterioasă, în Suedia / Foto: Facebook: @Katrin Zytomierska

"Este jalnic". Motivul pentru care poza cu Pique şi o blondă misterioasă a fost lansată "pe piaţă" în Suedia

articol scris de Digi Sport
22.06.2022, 19:06
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Jurnaliştii spanioli chiar au remarcat că despre Pique (35 de ani) şi Shakira (45 de ani) s-a scris mai mult de când s-a aflat că s-au despărţit decât în cei 11 ani în care au fost împreună, perioadă în care au făcut şi doi băieţi, Sasha (7 ani) şi Milan (9 ani). 

Apariţia pozei în care Pique şi misterioasa sa parteneră au fost surprinşi la o petrecere ţinută în Suedia a fost dezbătută de publicaţiile din Spania şi nu numai, însă la început nu s-a ştiut povestea fotografiei.

Poza cu Pique şi tânăra sa însoţitoare a fost publicată din răzbunare de Katrin Zytomierska

Suedezii de la gp.se au dezvăluit cum s-a ajuns la apariţia pozei în mediul online, iar povestea a fost spusă chiar de Katrin Zytomierska (44 de ani) persoană publică în Suedia, deranjată de atitudinea lui Pique.

Zytomierska l-ar fi rugat pe Pique să-l salute pe unul dintre cei trei copii ai săi, în vârstă de 12 ani, iar catalanul a refuzat. Şi nu o dată, ci de două ori.

Probabil că majoritatea fetelor de acolo (n.r. de la petrecere) în acea noapte au vrut să se culce cu tine. Eu, văzându-te, m-am gândit doar la fiul meu. Am fost clară, te-am rugat să-l saluţi. Ai refuzat. Dar cine ești tu? Un tip care lovește o minge? Nu mă impresionează deloc.

Chiar mă întristează că faima ţi s-a urcat la cap. Este jalnic”, a scris Katrin Zytomierska pe contul său de Instagram, unde a urcat poza cu Pique şi o blondă a cărui identitate nu a putut fi aflată, deocamdată, de nimeni, în ciuda eforturilor. 

Cum a fost surprinsă Shakira, după ce au apărut imaginile cu Gerard Pique alături de o blondă

Galerie Foto

Dimineaţă, Katrin Zytomierska şi-a transformat contul de Instagram într-unul privat, în faţa valului de critici

În faţa valului de mesaje negative, suedeza cu părinţi polonezi şi-a transformat contul de Instagram într-unul privat, dar a anunţat că nu are de gând să şteargă postarea.

Contactată de cele două jurnaliste care au anunţat prima dată despărţirea celebrului cuplu, Katrin Zytomierska a povestit cum s-au desfăşurat lucrurile. ”Am întrebat dacă poate să-i spună 'bună' fiului meu și a spus 'nu'. Puțin surprinsă, i-am pus din nou întrebarea și răspunsul lui a rămas același. Nu era nepoliticos, dar era puțin arogant. Apoi am făcut fotografia pentru a o posta pe contul meu de Instagram”, a explicat ea pentru Lorena Vasquez și Laura Fa.

Postarea a fost făcută de Katrin în jurul ore 04:00, iar a doua zi a recunoscut că poate a făcut o greşeală.

Bine, prieteni, mă înșel. L-am judecat complet greșit pe acest fotbalist și  de fapt el este complet ok în sport. Toată dimineața am râs. Parțial pentru că crezi că îmi pasă”, a mai scris ea despre Pique, pe care l-a asociat cu Real Madrid, adică marea rivală a Barcelonei. .

Katrin Zytomierska este un blogger suedez, editorialistă şi realizatoare TV, pe lângă statutul de femeie de afaceri.

Etichete: shakira pique , katrin zytomierska , poza pique


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Adio! Louis Munteanu a făcut anunțul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Marius Șumudică pune ”paie pe foc” înainte de Rapid - FCSB: ”Au luat primul lor titlu. Suntem la egalitate acum!”

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

Exclusiv Marcel Pușcaș a participat la privatizarea Stelei: ”Numele a fost inclus”. Unde a greșit Gigi Becali

Exclusiv Marius Lăcătuș a surprins pe toată lumea înainte de Dinamo - Csikszereda: ”Sincer îți zic”

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

De ce e ignorat Marius Șumudică de Dan Șucu pentru postul de antrenor la Rapid citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”