Florin Salam și Bănel Nicoliță / Foto: Instagram-@banelnicolitaofficial

”Eu sunt Bănel Nicoliță”. Suma uriașă pe care fostul fotbalist a plătit-o la nuntă doar pentru muzică

articol scris de Digi Sport
02.01.2024, 10:45
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Bănel Nicoliță(38 de ani), unul dintre foștii jucători de la Steaua, actuala FCSB, a dezvăluit recent câți bani a cheltuit la nunta cu fosta soție Cristina doar pe muzică.

Bănel Nicoliță a spus căți bani ”a spart” pe muzică la nunta sa

Șase sezoane a petrecut Nicoliță la gruparea finanțată de către Gigi Becali (65 de ani), astfel că și averea sa a crescut de la an la an.

Galerie Foto

Carismaticul personaj a spus că și-a dorit o nuntă ca în povești și că nu s-a uitat la bani. Mai mult, Nicoliță a specificat că la finalul evenimentului a returnat plicurile persoanelor apropiate și celor care au avut grijă de el pe vremea în care era sărac.

“Nu, nu am fost genul. Eu sunt Bănel Nicoliță. Nu știu dacă am dat de 10 ori bani la lăutari, vă spun sincer. Nu mă duc să arunc cu banii, nu sunt genul. Și a fost la nunta mea Adrian Minune.

Lui Adrian Minune i-am dat 7.500 de euro și restul la dedicații pentru că ala era ritualul. 7.500 plus dedicații. Dacă mama a fost fericită, nu au mai contat banii, serios, a fost cea mai frumoasă nuntă”, a spus Bănel Nicoliță, potrivit fanatik.ro.

Nicoliță a spus că a ieșit pe minus după nuntă, la fel ca și la botez, dar că nu i-a păsat acest detaliu.

”Mai ales că au fost toți foștii mei colegi alături de mine. Au fost 300 de invitați. Am avut-o pe Andra, pe domnul Enceanu. Păi am plătit numai muzica, am plătit în jur de 30.000 de euro.

Hai să zicem 30.000. Dar plicurile le-am dat înapoi celor pe care îi știam, cu care am crescut, cu oamenii care au avut grijă de mine. Eu am ieșit în minus la nuntă. Am ieșit, la cununie civilă am făcut cu 200 de persoane.

La botez la copii la fel, pe minus. Nu am fost genul să fac ceva pentru bani. Eu am vrut pentru mine să fie speciale și așa au fost. M-am bucurat de momentele acelea și nu regret nimic. Că am dat plicuri, sau că nu am dat bani”, a mai spus Nicoliță.

Bănel Nicoliță și-a refăcut viața, după divorțul de soția sa: "Asta înseamnă să iubești"

Bănel Nicoliță este din nou fericit, iar fostul fotbalist a dezvăluit cât de bine îi merge pe plan personal. Pe lângă școala de fotbal pe care a deschis-o, Nicoliță a început și o relație și a declarat că se simte foarte fericit în momentul de față.

În ultimii ani, Bănel Nicoliță s-a confruntat cu mai multe probleme personale, iar una dintre acestea a fost reprezentată de divorțul de fosta sa soție, alături de care a fost alături timp de 12 ani. De curând, fostul jucător de la FCSB și-a refăcut viața și a spus că se simte din nou fericit, mai ales că iubita sa îl ajută foarte mult pe plan profesional.

”Ce a fost a fost. Noi trebuie să luptăm pentru fete, să le oferim tot ce au nevoie. Și să le oferim o educație frumoasă. Pentru ei, pentru copii, noi suntem modele, și dacă modelele nu sunt bune, atunci și ei vor face la fel. Dacă noi ne respectăm, atunci cu siguranță fetele noastre au ce să învețe de la noi.

Sunt într-o relație, acea persoană mă bucură. Mă ajută la școala mea de fotbal. Chiar pot să spun că am făcut școala asta alături de ea și îi mulțumesc că este zi de zi la antrenamente cu mine. Asta înseamnă până la urmă să iubești pe cineva și să construiești împreună”, a spus Bănel Nicoliță, potrivit Viva.ro.

"Am plâns foarte mult". Bănel Nicoliță a vrut să recurgă la un gest necugetat, după autogolul cu Real Madrid

În sezonul 2006-2007, clubul patronat de Gigi Becali a nimerit într-o grupă foarte frumoasă, dar extrem de grea în Champions League, cu Real Madrid, Lyon și Dinamo Kiev.

Pe 1 noiembrie 2006, formația condusă de Cosmin Olăroiu pierdea la limită pe “Santiago Bernabeu”, scor 1-0. Meciul avea să fie decis de un autogol al lui Bănel Nicoliță în minutul 69.

”Am plâns foarte mult atunci, numai eu știu prin câte am trecut. La un moment dat voiam să mă duc cu mașina în primul stâlp. Când am ajuns la 4 dimineața, aveam un Q 7 alb, m-am dus la Constanța… Până la urmă, mulțumesc lui Dumnezeu că nu am făcut greșeala.

Aveam nevoie de ieșirea cu mașina să pot să mă regăsesc. Nu mai eram eu, era momentul ăla greu și știam bă… 20 și ceva de milioane.. autogol Bănel! Nu e ușor să gestionezi momentul și la o vârstă fragedă. Dar am avut colegii lângă mine, publicul, steliștii mei adevărați… aia mi-a dat putere.

Mama, săraca, în momentul când am dat autogol s-a bucurat crezând că am dat gol. I-am zis, nu, mamă, am greșit poarta”, a spus Bănel Nicoliță, în podcastul Business Philosophy, difuzat pe Youtube.

Etichete: banel nicolita , florin salam , banel nicolita nunta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Anunțul făcut de Victor Angelescu despre noul antrenor al Rapidului

Video Charalambous nu a mai rezistat și a răbufnit înainte de Rapid - FCSB: ”E prea mult”

Răzvan Lucescu, Jose Mourinho și Thomas Tuchel, pe lista aceluiași club

Citeşte şi

Bănel Nicoliță l-a dat de gol pe Becali: ”Asta e ‘nebunia’ lui nea Gigi”

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Anturajul lui Mateiu vuiește, după ce Simona Halep și-a luat apartament în Dubai chiar lângă el: „A contribuit și el!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Calificări la Imola: Max Verstappen l-a egalat pe legendarul Ayrton Senna citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină