Foto: Larisa Iordache / Instagram (@larisa_iordache)

Foto "Eu, tu si marea". Imaginile postate de Larisa Iordache, după ce a spus că nu "i-a furat" iubitul lui Bernadette Szocs

articol scris de Digi Sport
13.04.2023, 18:31
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:00, DGS 1

  • Baraj SuperLiga: Mioveni - Botoșani, vineri, 20:00, DGS 1

Larisa Iordache (26 de ani) este în al nouălea cer, iar fosta gimnastă postează din ce în ce mai multe fotografii cu noul său iubit, Cristian Chiriță (22 de ani).

"Eu, tu si marea". Larisa Iordache și noul său iubit nu se mai ascund

Galerie Foto

Larisa Iordache și Cristian Chiriță nu se mai ascund, iar cei doi au ales să le arate tuturor cât de fericiți sunt. Aceștia au mers să petreacă momente împreună la mare și au postat câteva fotografii de pe plajă. 

"Eu, tu si marea", a fost mesajul postat de Larisa Iordache.

"Nu a existat un triunghi amoros". Larisa Iordache, despre relația cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs

În trecut, Cristian Chiriță a fost împreună cu Bernadette Szocs (28 de ani), iar Larisa Iordache a ținut să precizeze că nu a avut nicio legătură cu actualul iubit, în perioada în care acesta se afla într-o altă relație.

"Nu a existat niciodată un triunghi amoros. În momentul în care eu și Cristian ne-am întâlnit, eram amândoi singuri, de ceva vreme, și, pur și simplu, lucrurile s-au întâmplat de la sine. S-au scris niște lucruri care nu au fost spuse corect, pentru că eu, cel puțin, nu am declarat chestiile alea.

Probabil că s-a făcut această comparație pentru că suntem amândouă sportive, dar nu avem niciun punct comun. Ne cunoaștem, dar nu avem nimic una împotriva celeilalte. Fiecare dintre noi avem trecutul nostru.

Eu consider că sunt genul de persoană care niciodată nu aș intra într-o relație sau aș avea legătură cu un om care nu are treburile încheiate cu trecutul său, fără doar și poate”, a declarat Larisa Iordache, pentru Antena Stars.

Galerie Foto

Etichete: larisa iordache , relatie larisa iordache


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev, timp de un an

O profesoară de liceu din Arkansas, care a apărut la o emisiune celebră în SUA după ce elevii i-au făcut o dedicație specială, va merge la închisoare pentru că a abuzat sexual de zeci de ori un copil.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

UEFA i-a transmis un mesaj lui Istvan Kovacs, după finala Europa League! Fanii au reacționat imediat

Gestul făcut de Xabi Alonso după umilința din finala Europa League. S-a dus direct la Istvan Kovacs

Veste pentru Horațiu Moldovan: ”noul Oblak” pleacă în Premier League pentru 40.000.000€

Foto Ce lovitură! A refuzat naționala României și a fost convocat de altă țară la EURO 2024

”Investiția secolului”. David Beckham a dat lovitura: de la 25 de milioane la un miliard!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

UEFA a luat decizia finală în cazul licenței Corvinului pentru cupele europene

Sorana Cîrstea a făcut dezvăluirea. Ce face în fiecare zi timp de fix 15 minute: ”Am cronometru”

Exclusiv ”Va putea obține Steaua dreptul de promovare pentru sezonul viitor?” Răspunsul dat de Adrian Bumbescu

Se pregătește al treilea cel mai scump transfer din istoria fotbalului: 175.000.000 €

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZLogodnica lui Jason Statham, val de reacții pe Instagram după ce a postat imagini nud din camera de hotel de la Cannes

FILM NOWAna de Armas, zâmbet dulce pe plajă. Actrița și-a etalat silueta într-o bustieră și fustă mini, în imagini de peste 1,6 milioane de like-uri. „Cât de frumoasă ești!”

Ce lovitură a dat Gigi Becali cu noul transfer de la FCSB: ”El și Rrahmani sunt între primii trei atacanți din România” citeşte ştirea pe Prosport.ro

S-a despărțit de iubit și își caută un partener de călătorie pentru o vacanță în Halkidiki. Ce pretenții are turista din România citeşte ştirea pe ziare.com

Amenzi de până la 15.000 de lei pentru șoferii care uită acest document. Se schimb legea în România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc