Paulo Dybala / Foto: Getty Images

Familia lui Paulo Dybala, denunțată de vecini, după ce s-a întors din Italia. Atacantul e infectat cu coronavirus

23.03.2020, 08:23
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Niște membri ai familiei lui Paulo Dybala, din orașul argentinian Cordoba, au fost denunțate de vecini, după ce s-au întors din Italia, țara cel mai grav afectată de pandemia de coronavirus.

Potrivit publicației spaniole As, vecinii din bloc s-au speriat după ce au văzut că fratele lui Paulo, Gustavo, se afla afară, alături de partenera sa, ceea ce înseamnă că nu au respectat carantina de 14 zile impusă de autorități.

Cei doi au stat în Italia până pe 11 martie, iar Paulo a fost depistat infectat cu coronavirus pe 21 martie. Asta înseamnă că e posibil ca infecția să se fi transmis. Singura care a respectat carantina a fost mama fotbalistului, însă atât ea, cât și fratele și cumnata lui Paulo sunt acum ținuți sub observație.

După ce sa aflat că Paulo Dybala are coronavirus, autoritățile din orașul Cordoba au decis ca toată familia sa să fie testată, "din ordinul procurorului pentru situațiile urgente de sănătate publică". Pentru analize, rudele lui Paulo vor trebui transportate la spitalul Rawson.

Pe 21 martie, jucătorul lui Juventus, alături de partenera sa, Oriana Sabatinbi, au postat o fotografie alături de un mesaj în care confirma faptul că au fost diagnosticați cu coronavirus.

Cum se manifestă COVID-19 la o persoană de 23 de ani. Iubita lui Dybala: "Am început să respir mai greu"

Paulo Dybala și partenera sa, Oriana Sabatini, au transmis mesaje pozitive din carantină. Cântăreața a explicat ce simptome are în acest moment, în cadrul unui filmuleț postat pe Instagram.

Partenera fotbalistului spune că resimte din plin infecția.

"Eu am avut tot felul de simptome. M-a durut tot corpul, m-a durut capul, uneori chiar mă simțeam amețită. Totuși, acum sunt mai bine. Dacă nu mă simțeam foarte bine, nu aș fi făcut acest clip video. Am început de asemenea să respir mai greu.

În urmă cu câteva zile m-am simțit mai rău de atât, însă acum mi-am mai revenit. Una peste alta, putem spune că suntem într-o stare bună. Vreau să-i avertizez pe cei din Argentina că situația este foarte gravă, chiar dacă acolo nu sunt atât de multe cazuri ca aici.

Noi, cei tineri, vom trece peste asta. Trebuie să avem grijă de părinții noștri, de bunicii noștri. Stați în casă, respectați ideea de carantină. Noi trebuie să rămânem în casă până pe 31 martie, când vom efectua un nou test. Fiți cât mai responsabili și aveți grijă de cei din jurul vostru", a spus Oriana Sabatini, într-un clip video postat pe Instagram.

Etichete: paulo dybala , coronavirus


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată

Detectivii din New York au identificat rămășițele unei femei găsite îngropate în ciment, în urmă cu 20 de ani. În mod ciudat, în rezolvarea cazului, polițiștii au fost ajutați de o victimă a atentatelor din 11 septembrie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Verdictul medicilor după accidentarea lui Dennis Man

Roy Keane ”l-a descalificat” din nou pe Erling Haaland, după Nottingham F. - Man. City 0-2: ”Jucător de liga a 2-a!”

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Real Madrid s-a decis! L-a pus pe lista de transferuri pe unul dintre jucătorii sosiți vara trecută

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”