Maria, fiica lui Gică Popescu / Foto: Instagram @mariaappsc

Fiica lui Gică Popescu a făcut o înțelegere ”secretă” cu fostul fotbalist: ”Nu îi iau dobândă”

articol scris de Digi Sport
15.03.2024, 11:39
  • Finala Champions League: Dortmund - Real Madrid, sâmbătă, 22:00, DGS 1

  • Minifotbal: Romania - Polonia, duminică, 21:40, DGS 1

Maria Popescu (22 de ani), fiica fostului mare fotbalist Gică Popescu (56 de ani), a studiat la Barcelona, iar acum se ocupă de propria afacere la București, în timp alta urmează să fie lansată alături de tatăl său.

După cum Gică Popescu povestea acum un an, Maria a avut un buget fix, de 1.000 de euro pe lună, în Barcelona, unul dintre cele mai scumpe orașe din Europa. Acum, aceasta are propriul business, și-a luat permisul auto, iar pe străzile din București conduce o mașină de 10.000 de euro cumpărată de tatăl său.

Galerie Foto

Gică Popescu, implicat într-un business cu fiica sa: înțelegerea pe care au făcut-o cei doi

Gică Popescu urmează să lanseze un business împreună cu fiica sa, fără a oferi prea multe detalii despre ce va fi vorba în noua afaceri. Președintele celor de la Farul are o înțelegere cu Maria: din profitul noii firme, aceasta va păstra 20% și își va putea cumpăra propria sa mașină.

Eu acum am un business pe care o să-l lansăm în 3 luni de zile. Din prima zi i l-am pus Mariei în brațe.

I-am spus: 'Ia-o și îți promit că din profitul pe care-l vom face aici, îmi dai banii înapoi pe care i-am investit și, din ce rămâne, împărțim - eu 80%, tu - 20% și din ăia 20% îți iei mașină'.

Ăsta a fost dealul meu cu Maria, dar îmi dă banii înapoi. Nu-i iau dobândă, nu este un avantaj uriaș să nu-i iau dobândă?

Pe Maria am învățat-o (n.r. să economisească bani) de când a fost la Barcelona (n.r. la facultate). Îi plăteam chiria, îi plăteam școala și îi dădeam 1.000 de euro pe lună de cheltuială.

Și, câteodată, îi plăteam biletele de avion când venea acasă. În rest, a trăit cu 1.000 de euro pe lună la Barcelona. Și își drămuiește atât de bine banii acum pentru că a învățat în ăia 4 ani de zile să drămuiască mia aia de euro”, a spus Gică Popescu, la Digi 24.

Fiica lui Gică Popescu conduce pe străzile din București un Fiat 500, de culoare albă, cu care se face aproape neobservată.

Galerie Foto

”M-am rugat de ea să nu mă lase. Am plâns”. Fiica lui Gică Popescu a decis să spună totul, după revenirea în România

Maria Popescu a recunoscut că i-a fost foarte greu să plece de acasă și că a izbucnit în plâns după ce mama sa a lăsat-o singură în Barcelona.

Mie mi-a fost foarte greu la început, când m-am văzut singură într-o altă ţară. Prima dată, când m-a lăsat mama, m-am rugat de ea să nu mă lase acolo, că a venit cu mine. Am plâns.

Primele două luni, stăteam cu mama pe Facetime în fiecare seară.

Faptul că ai un buget pe lună... Îmi sunam fratele când rămâneam fără bani, nu sunam acasă, pe el îl sunam. Trebuie să muncim pentru tot ce avem în viaţă. Ştiam că mă voi întoarce acasă. Mie aici îmi place”, a declarat Maria Popescu, revenită între timp în România, potrivit As.ro.

Maria Popescu și-a ridicat bluza în tribună și a transmis un mesaj

Maria Popescu a fost prezentă la meciul România - Elveția 1-0, ultimul meci al ”Tricolorilor” din campania de calificare la EURO 2024.

Fiica fostului mare fotbalist a oferit și un moment inedit, pe care l-a imortalizat și a publicat fotografia pe rețelele sociale, după cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

Galerie Foto

Etichete: gica popescu , maria popescu , afacere gica popescu , fiica gica popescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu de pensionari a vândut tot și a plecat într-o croazieră în jurul lumii. A constatat că e mai ieftin pe apă decât pe uscat

Un cuplu de pensionari a vândut tot pentru a porni într-o călătorie în jurul lumii cu o navă de croazieră. Grace și Jerry au făcut calculele și au constatat că nu e mai scump să trăiești pe o navă decât dacă ar fi continuat să locuiască pe uscat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Câți bani au încasat cele două femei lovite cu pumnii și picioarele de un bărbat, în ”lupta rușinii” de la București

Ce scrie presa străină despre imaginile greu de privit surprinse în Sala Polivalentă din București

Neașteptat! FOTO Cum arată cele două femei după ce au încasat zeci de pumni de la un bărbat în Capitală: ”A lovit cu ură”

Exclusiv Fotbalistul de 100.000.000 € pleacă de la Real Madrid după finala Champions League: ”Urât ce a făcut!” Unde poate ajunge

Oficial 10.000.000 € pentru atacantul dorit de FCSB! Cel mai scump transfer din istoria clubului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Au încasat aproape 300.000 de euro pentru finala Champions League, dar i-au lăsat pe toți ”cu ochii-n soare”

Întrebat dacă merge la Fenerbahce, Jose Mourinho a răspuns fără ezitare

Video Cum a reacționat Jurgen Klopp când s-a văzut pe un ecran uriaș înainte de finala Champions League

Exclusiv Decizia luată de Edi Iordănescu, înainte de startul EURO 2024

Citeşte şi

Exclusiv Gică Popescu a fost întrebat despre Nicolas, fiul său, și a replicat: ”E prima oară când spun asta”

Exclusiv Gică Popescu a dezvăluit ce buget are Farul. Diferență uriașă față de rivalele FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova

PEROZIrina Shayk, în cei mai scurți pantaloni, a defilat pe stradă ca pe podium. Picioarele lungi s-au văzut în toată splendoarea

FILM NOWEva Mendes, frumusețe atemporală. Fanii, uimiți de cum arată partenera lui Ryan Gosling la 50 de ani

Gigi Becali anunță oferta făcută lui Mititelu pentru una dintre vedetele FCU Craiova! ”Atât îi dau! El cere un milion” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Victorie splendidă la Roland Garros pentru jucătoarea din România: 6-0, 6-1! citeşte ştirea pe ziare.com

Trucuri pentru a-ți recupera banii pe recipientele de plastic: De ce sticlele goale returnabile sunt respinse de aparat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Digi World

5 semne care arată că mănânci prea multă sare. Organismul te atenționează când ai depășit cantitatea optimă

Digi Animal World

Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri