Gigi Becali și Florin Talpan/ colaj digisport.ro

Florin Talpan, dezvăluiri despre Gigi Becali: ”Mi-a trimis mesaje de amenințare, să mă intimideze!”

24.01.2020, 18:10
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Florin Talpan și Gigi Becali se judecă în procesul de calomnie în care juristul CSA Steaua îi cere 30.000 de euro despăgubiri patronului de la FCSB. Mai nou, Talpan îl acuză pe Becali că încearcă să-l intimideze și îi amenință familia.

Referitor la faptul că Becali ‘moare de râs’ privind scrisoarea deschisă formulată de către mine în atenţia dlui Preşedinte Iohannis şi opiniei publice, pot spune doar atât: trimiterea a zeci de mesaje de ameninţare pe telefon la diverse ore din zi şi noapte, apelarea fără drept şi fără acceptul meu, în scopuri de intimidare, reprezintă concurs de infracţiuni, de hărţuire şi ameninţare a familiei mele! Spun asta tocmai pentru ca sunt un bun jurist, aşa cum îmi scria chiar el, în mesajele de ameninţare şi de hărţuire!

O singură dată să mai fiu deranjat eu, mama mea, sau partenera mea de viaţă şi voi formula plângere penală la Parchet! Şi tocmai pentru că sunt un bun jurist şi sunt în primul rând un om cu frica lui Dumnezeu, îl sfâtuiesc să se potolească, pentru că se află în termenul de încercare de 8 ani al condamnării cu suspendare pentru săvârşirea a trei infracţiuni de lipsire de libertate aflate în concurs şi repercusiunile sunt grave dacă săvârşeşte alte infracţiuni în această perioadă!”, a spus Florin Talpan, într-o informare de presă.

Gigi Becali și Florin Talpan se judecă în continuare

Cu câteva zile în urmă, Gigi Becali și Florin Talpan s-au întâlnit la Înalta Curte. Aceasta a decis rejudecarea procesului în care Talpan trebuie să primească despăgubiri în valoarea de 30.000 de euro din partea finanțatorului FCSB.

ICCJ a admis recursul făcut de avocații lui Gigi Becali, astfel că procesul va fi rejudecat de aceeași instanță. În 2015, Becali l-a jignit pe juristul CSA Steaua, iar de acolo s-a născut un alt proces. În martie 2018, Talpan a câștigat acest proces, iar Becali a fost obligat să-i achite 30.000 de euro lui Talpan. Doar că Becali a reușit acum să mai câștige timp.

Întrebat dacă e momentul să se împace cu Florin Talpan, Gigi Becali a răspuns că nu e certat cu acesta. ”Îi strâng mâna, îl iau și-n brațe, dar de ce să-i dau bani? Hai, că se supără judecătorii pe noi că facem emisiune aici, la Înalta Curte”, a continuat patronul FCSB.

Talpan a lăsat să înțeleagă că nu se va împăca prea curând cu Gigi Becali. ”Eu am militat mereu pentru dreptate. Toate hotărârile obținute pentru CSA Steaua și procesele câștigate sunt dovada. Aștept ca instanța să țină cont că am fost calomniat și azi. Voi lupta în continuare pentru dreptate și adevăr”, a încheiat Talpan.

Etichete: csa steaua , gigi becali , fcsb , florin talpan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare

În timpul interviurilor pentru angajare, candidații pot avea parte de întâmplări neplăcute sau umilitoare și de multe ori sunt discriminați fățiș din cauza vârstei, a sexului sau a aspectului fizic. BBC a adunat într-un material cele mai ciudate experiențe avute în timpul interviurilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția presei din Ungaria, după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

I-a spus ”NU” FCSB-ului și acum e gata să meargă la CFR! Dan Petrescu îl cere insistent

Mihai Popescu, întrebat de transferul la FCSB după umilința suferită de Farul: ”Ce interes după acest meci?”

Citeşte şi

Video Liga 2 | Unirea Slobozia - Corvinul, 12:00, LIVE VIDEO, DGS 1. Rezultatele etapei 8 din play-off și clasamentul

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”