Robert Peric-Komsic / Foto: Facebook-@ole

Fotbalistul care a renunțat la fotbal pentru a-și salva mama de la moarte. Și-a donat 70% din ficat

articol scris de Digi Sport
04.08.2022, 21:50
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Robert Peric-Komsic (23 de ani), atacantul bosniac legitimat la HNK Cibalia, din liga a doua a campionatului din Bosnia, a renunțat la fotbal pentru a-i salva viața mamei lui, Ljiljana. I-a donat acesteia 70% din ficatul său.

Fotbalistul care a renunțat la fotbal pentru a-și salva mama de la moarte. Și-a donat 70% din ficat

Viața nu este una chiar roz pentru toată lumea. Mai apar, din păcate, și situații în care doar sacrificiul te ajută să mergi mai departe. Este și cazul fotbalistului Komsic. Vârful de atac nici nu a stat pe gânduri când a aflat că-și poate salva mama de la moarte. 

  1. Cum a ajuns să trăiască Mason Greenwood în Manchester, la 7 luni după ce a fost acuzat că și-a bătut și violat iubita

  2. E greu să refuzi 800 de milioane de dolari!” O ofertă venită din Arabia Saudită a pus-o pe gânduri pe Paige Spiranac

Anul 2022 a început cum nu se poate mai prost pentru jucător. Ljiljana, mama sa, trecea prin momente critice, după un calvar care durase 13 ani și în care se chinuise din cauza problemelor de sănătate.

În luna martie, Robert a luat decizia de a călători la Istanbul, pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale. Concret i s-a îndepărtat 70% din ficat pentru a fi transplantat către mama sa.

Robert Peric-Komsic: ”Misiunea era clară, să-mi salvez mama”

La acel moment, șansele ca mama lui să supraviețuiască erau extrem de mici, după mai multe tratamente nereușite. În urma unor ample analize s-a ajuns la concluzia că doar cineva foarte apropiat, din familie, poate face ceva și poate dona. 

”Viața ei era în pericol, stomacul se umplea cu apă și era o chestiune de zile. În momentul în care am știut că toate celelalte opțiuni au fost epuizate , mi-am împachetat lucrurile și am zburat la Istanbul.

Misiunea mea era clară, să-mi vindec mama. În rest, totul era mai puțin important sau complet neimportant”, a spus Komsic, potrivit ole.com.

Din fericire, transplantul a reușit, Ljiljana și-a recăpătat tonusul și viața iar acum Robert Komsic se gândește din nou la fotbal.

”Mă simt foarte bine, sunt plin de motivație, sunt într-o dispoziție mai bună ca niciodată. Ceea ce mi s-a întâmplat m-a întărit și chiar simt că sunt pregătit pentru lucruri mărețe. Aș putea juca primele minute weekendul viitor”, a mai spus Komsic.

Etichete: robert peric-komsic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă