Gabi Tamaș a fost prins băut la volan, cu o viteză mult peste cea legală și riscă închisoarea. Sursa foto: sport1.maariv.co.il

Gabi Tamaș rămâne în arest! Ce a decis instanța după recursul Poliției

27.03.2019, 21:28
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Gabi Tamaş va fi plasat sub arest la domiciliu, după ce a fost prins beat la volan în Israel, acolo unde evoluează la Hapoel Haifa. Fotbalistul a fost surprins în timp ce conducea cu 205 km/h şi a fost reţinut de poliţie până azi, când a fost audiat în faţa unui judecător.

UPDATE Gabi Tamaș rămâne în arest! Judecătorul a decis inițial ca Gabi Tamaș să fie plasat sub arest la domiciliu dar, dar Poliția israeliană a făcut apel. După o audiere de urgență care a durat o oră și 40 de minute, judecătorul a decis ca Gabi Tamaș să rămână în arest pentru încă 48 de ore, deși există și surse care precizează că internaționalul român ar rămâne în custodia Poliției până duminică! Audierea a avut loc cu ușile închise, iar Gabi Tamaș a fost adus și scos pe ușa din spate pentru a evita întâlnirea cu presa, scriu israelienii. 

UPDATE Poliția israeliană a făcut apel la decizia luată de judecători. Astfel, recursul se va judeca în regim de urgență, iar procesul urmează să înceapă la ora 19:00. Prima instanță a decis ca Tamaș să fie plasat în arest la domiciliu. Polițiștii vor ca fundașul român să rămână în spatele gratiilor. 

Potrivit Gazetei Sporturilor, audierea a durat aproape două ore (o oră şi 45 de minute mai exact), ceea ce reprezintă un record pentru un asemenea caz. Jucătorul şi cei care îl însoţeau, printre care şi soţia sa, nu au oferit declaraţii la ieşirea din sala de judecată.

Singurul care a vorbit a fost Noam Reghev, ofițerul de presă al lui Hapoel, care a declarat pentru sursa citată că fundaşul de 35 de ani ani va fi pus sub arest la domiciliu în următoarele zile.

Odată cu reţinerea lui Tamaş, poliţia i-a confiscat maşina în care se afla şi i-a suspendat permisul pentru 30 de zile. 

Gabi Tamaş, reţinut de poliţie: Dezvăluiri din Israel

Igal Goldstein, un ziarist din "Ţara Sfântă" a dat, în direct la Fotbal Club, mai multe informaţii despre incidentul în care a fost implicat Tamaş şi despre ceea ce riscă fostul dinamovist.

"Așa este, nu se poate spune numele celui implicat. Poliția a identificat un șofer care avea alcoolemia de 3 ori mai mare decât limita admisă.

În centrul Israelului, a fost prins un jucător de fotbal. Până nu se dă un verdict, nu se poate dezvălui identitatea. A fost prins pe o șosea cu 205 km/h unde 90 de kilometri era viteza maximă admisă. Avea o alcoolemie de 0,77 mg.

S-a comportat civilizat la poliție, a înțeles situația. Clubul i-a oferit un avocat. Pentru că nu a rănit pe nimeni, probabil că permisul îi va fi suspendat. Nu este imposibil să i se interzică să mai conducă vreodată în Israel. Cu siguranță, permisul îi va fi suspendat o perioadă lungă", a spus Igal Goldstein, la Fotbal Club.

Gabi Tamaş, dat afară de la Hapoel Haifa?

Gabi Tamaş ar putea fi dat afară de la Hapoel Haifa, după escapada bahică. Patronul l-a pus să semneze de la început o clauză anti-alcool şi anunţa măsuri drastice în caz că românul calcă pe bec.

Conform presei din "Ţara Sfântă", patronul lui Hapoel a aflat de problemele mari din viaţa extra-sportivă a lui Tamaş. Deşi contractul era deja semnat, Yoav Katz i-a trimis clar un mesaj internaţionalului: fie semnează un contract adiţional, prin care acceptă o clauză anti-băutură, fie înţelegerea va fi reziliată.

"Am mai avut cazuri de acet gen. În caz că nu accepţi clauza, contractul va fi reziliat", i-a spus patronul lui Hapoel Haifa fundaşului, în momentul semnării contractului.

Etichete: israel , gabi tamas , hapoel haifa


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

NE-BU-NI-E! O echipă din liga secundă a marcat în minutul 90+9, a câștigat Cupa și va juca în Europa League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

Citeşte şi

Gabriel Tamaș a divulgat momentul când i s-a propus să blătuiască un meci: ”M-au întrebat dacă vreau să fiu implicat”

Gabi Tamaș a spus ce îi lipsește lui Radu Drăgușin: ”De asta stă mai jos”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”