Foto ”Generația de Aur”, în formă maximă la avanpremiera filmului ”Hai, România!” Invitați surpriză la eveniment

articol scris de Digi Sport
29.02.2024, 15:35
  • La Liga: Real Madrid - Alaves, marți, 22:30, DGS 2

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, marți, 22:00, DGS 1

Avanpremiera filmului-documentar ”Hai, România!” a avut loc la București, miercuri seară, iar la eveniment au fost prezenți mulți reprezentanți ai ”Generației de Aur”, dar și mulți artiști din România.

Ștefan Bănică, invitatul lui Ionuț Lupescu

Ilie Dumitrescu, Ionuț Lupescu, Florin Prunea, Jean Vlădoiu, Marius Lăcătuș, Florin Răducioiu și Gheorghe Mihali, extrem de emoționați, au fost în sala cinematografului din Capitală.

Tot ieri a ami avut loc aceeași avanpremieră și la Oradea, unde a fost invitat Emeric Ienei, fostul selecționer al României, dar și la Timișoara, unde invitat de onoare a fost Iosif Rotariu.

Filmul ”Hai, România!” va fi pe ecrane, în toată țara, începând de vineri, 1 martie 2024.

Galerie Foto

De la avanpremiera de miercuri seară au lipsit în schimb trei nume mari din această generație. Gică Hagi și Ioan Sabău au fost adversari în meciul din etapa 28 a Superligii, U Cluj - Farul 1-0, care s-a disputat miercuri pe Cluj Arena, precum și Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului, cel care se confruntă în ultima perioadă cu probleme de sănătate.

În afara sportivilor, la avanpremieră au mai fost prezente și multe vedete din showbizul românesc, în frunte cu Stefan Bănică jr, care a fost invitatul special al lui Lupescu. Cântărețul a venit însoțit de soția sa Lavinia Pîrva, care a fost una dintre atracțiile serii.

Galerie Foto

Bogdan Stelea a spus la finalul vizionării că toţi componenţii "Generaţiei de Aur" au încercat să povestească în film lucruri care nu sunt cunoscute de publicul larg. Mai mult, fostul portar a mai spus că și pentru ei acest film a reprezentat o ocazie de a afla acum anumite detalii din acea perioadă.

Toți componenții ”Generației de Aur” au fost în formă maximă, dar au fost și emoționați în momentul în care au vizionat filmul. Fiecare a filmat separat în jur de trei-patru ore, dar niciunul dintre ei nu văzuse până acum produsul finit.

Ilie Dumitrescu: "Eu aş spune 'Generaţia de neuitat'"

Miercuri, 28 februarie, a fost lansat filmul "Hai, România - Povestea Generaţiei de Aur". La eveniment a fost prezent și Ilie Dumitrescu, unul dintre protagoniștii perioadei de istorie a "Tricolorilor".

Specialistul Digi Sport a oferit și câteva declarații și a spus că, din punctul său de vedere, "Generația de Aur" ar fi trebuit să se numească altfel.

"Chiar dacă nu am reuşit să câştigăm o medalie, chiar dacă nu am reuşit să câştigăm un titlu, cred că suntem până acum generaţia de neuitat la nivel de fotbal, la nivel de echipă naţională. Eu nu aş spune 'Generaţia de aur', aş spune 'Generaţia de neuitat'.

Ceea ce s-a creat atunci la Campionatul Mondial din 1994 a fost ceva de neuitat, de vis, a fost ceva special pentru noi. Să vezi a doua Revoluţie după meciurile noastre a însemnat foarte mult pentru noi.

Nu mi-am propus obiectivul ăsta să devin vedetă de film, dar în schimb sunt foarte fericit că acest documentar a ieşit. Vorbim despre o poveste frumoasă a generaţiei noastre, retrăim momentele speciale din Statele Unite.

În acest documentar avem cei mai importanţi antrenori din fotbalul românesc, începând cu Emeric Ienei, Anghel Iordănescu, Mircea Lucescu, vorbim despre persoane care au făcut istorie. Vorbim despre un proiect în care eu m-am implicat de la început şi am reuşit să adun un număr important de jucători implicaţi în ceea ce au însemnat evenimentele de la acea vreme", a spus Ilie Dumitrescu.

Etichete: gica hagi , gica popescu , generatia de aur , florin prunea , ilie dumitrescu , filmul hai romania


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
De ce a fost descalificat reprezentantul Olandei înaintea finalei Eurovision 2024

Olanda a dezvăluit noi informații despre incidentul care a dus la descalificarea lui Joost Klein de la Eurovision 2024, scrie The Independent.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto ”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală

Se știu meciurile de baraj! Când se vor disputa partidele de menținere/promovare

Exclusiv Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza

E gata! Tottenham a spus ”DA” și fundașul central va pleca la vară

E gata: primul transfer al FCSB-ului! Ce salariu va primi jucătorul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Care sunt cele 8 criterii de departajare în SuperLigă

Simona Halep pleacă în Maroc de la Paris

Exclusiv Ilie Dumitrescu nu are niciun dubiu: ”E cel mai bun din România”

Adrian Mititelu, scos vinovat pentru retrogradare de un fost antrenor de la FCU Craiova: ”Trebuia să fie exclus!”

Citeşte şi

OUT! Gică Hagi a anunțat că-l dă afară pe cel mai bine plătit jucător de la Farul. Lovitură și pentru FCSB

Farul - Univ. Craiova 3-3. Oltenii au revenit spectaculos de la 0-3 și rămân în cursa pentru locul 2

PEROZIrina Shayk, apariție surprinzătoare după ce a făcut furori la MET Gala 2024. Cum a fost fotografiată pe străzile din New York

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Nicolae Dică, varianta principală pentru a-i lua locul lui Gică Hagi la Farul Constanța, dacă ”Regele” acceptă oferta! citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: cum s-a terminat disputa dintre Danielle Collins și Irina Begu, după ce românca a salvat cinci mingi de meci citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol

Digi World

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”