Georgina Rodriguez, la Cannes / Foto: Profimedia

Galerie Foto Georgina Rodriguez, “pe buzele tuturor” la Cannes! A strălucit pe covorul roșu, apoi a făcut un gest caritabil

articol scris de Digi Sport
26.05.2023, 16:41
  • Fotbal: Franța - Canada, duminică, 22:10, DGS 1

  • Fotbal: Italia - Bosnia si Hertegovina, duminică, 21:45, DGS 2

Georgina Rodriguez (29 de ani), partenera lui Cristiano Ronaldo (38 de ani), a atras toate privirile la Festivalul de Film de la Cannes, apoi la un eveniment caritabil.

Georgina Rodriguez a făcut un "tur de forță" la Cannes! Trei ținute diferite în aceeași zi

Joi, Georgina Rodriguez a ajuns la Cannes cu un avion privat și a fost întâmpinată de către fotoreporteri în momentul în care ieșea din luxosul hotel Martinez.

Daily Mail notează că partenera lui Cristiano Ronaldo a arătat “divin” într-o rochie mini de culoare mov, mulată, cu o despicătură pe picior catalogată drept “incitantă și curajoasă”.

Rochia a fost asortată cu o pereche de pantofi cu toc înalt, de culoare fuchsia, și o geantă de culoare roz. Cerceii rotunzi cu diamante au fost, de asemenea, remarcați de către jurnaliști.

Galerie Foto

Tot în cursul zilei de joi, Georgina Rodriguez și-a schimbat ținuta și a apărut pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes. Iberica a participat la premiera dramei franceze “L’Ete dernier”.

Partenera lui Cristiano Ronaldo a impresionat cu rochia aurie strălucitoare, care era înfrumusețată cu sute de paiete. Georgina a purtat mai multe brățări și cercei argintii, iar părul a fost strâns într-o coadă laterală elegantă.

Galerie Foto

Spre seară, Georgina Rodriguez a participat la Gala amfAR, o strângere de fonduri pentru susținerea cercetării în domeniul HIV/SIDA.

Din nou, Georgina Rodriguez și-a schimbat ținuta. A purtat o rochie neagră clasică, iar colierul ei cu diamant violet, care costă, potrivit The Sun, aproximativ un 1.1 milioane de euro, a atras toate privirile.

Galerie Foto

Cristiano Ronaldo a reacționat la postarea Georginei de la Cannes, dar n-a scris niciun cuvânt. În schimb, a lăsat trei emoticoane “inimă roșie”, pentru a-și exprima dragostea și susținerea față de partenera lui.

Georgina Rodriguez a avut succes cu serialul documentar dedicat vieții sale, “Eu sunt Georgina” / “I Am Georgina”, difuzat pe cea mai cunoscută rețea de streaming.

Etichete: cristiano ronaldo , georgina rodriguez


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Primul caz din istorie”. Ucrainenii au reușit să lovească cel mai modern avion al rușilor, Su-57, la 600 km de linia frontului

Serviciul de spionaj al armatei ucrainene (GUR) a anunțat duminică o lovitură grea pe care a primit-o armata rusă: un avion de luptă Su-57, cel mai modern al forțelor aeriene ale Moscovei, ar fi fost lovit pe pista unui aerodrom militar din Rusia, la aproape 600 de kilometri de linia frontului. Su-57 este un avion multirol de generația a cincea și doar câteva exemplare au fost fabricate până acum.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

I-au spus ADIO lui Florinel Coman: 11.000.000 € + bonusuri! ”Jucătorul e așteptat să facă vizita medicală”

Oficial A spus "nu" când FRF l-a sunat să joace pentru România, iar acum va îmbrăca tricoul altei țări la EURO

O sportivă din România, dată jos din mașină în mijlocul străzii: ”Am spus `NU`”

Video&Foto Dan Petrescu, socru mic. A dansat pe rupte la nunta fiicei Rebecca. Cu cine s-a fotografiat

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Activitate în SuperLigă! Mutările efecutate de Rapid, CFR și UTA

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Să ai salariu de 6 ori mai mare e o problemă”. Ipoteză legată de Edi Iordănescu și negocierile cu FRF

Fenomen! La 17 ani, Endrick a fost din nou eroul Braziliei și a intrat în istorie

Exclusiv Sorin Cârțu s-a convins după ultimele două meciuri jucate de România. Verdictul dat înainte de EURO 2024

Încă o lovitură: Real Madrid a bătut palma cu al 7-lea cel mai valoros fotbalist al lumii!

Citeşte şi

Video Imagine rară: Cristiano Ronaldo, pe urmele lui Julio Iglesias. ”Are cea mai bună voce”

Reghecampf a ajuns față în față cu Ronaldo, după care a rostit un singur cuvânt

PEROZCrede că e prea frumoasă și deșteaptă pentru ca bărbații să se apropie de ea. E singură de mult timp: "Sunt speriați de mine"

FILM NOWA fost soție de actor și obișnuia să strălucească. Acum trăiește pe străzi, caută prin tomberoane și tot ce mai are încape într-un cărucior de cumpărături

Adrian Mititelu, despre viitorul său ca investitor în fotbal: „Au trecut prea mulți ani! Craiova e boală grea” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Formula 1: calificări incredibile la Montreal. O singură dată s-a mai întâmplat așa ceva, pe vremea lui Schumacher și Villeneuve citeşte ştirea pe ziare.com

Ea este Miss Alabama 2024. Ce reacție a avut când a fost criticată că nu duce un stil de viață sănătos citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Nu m-a băgat Bănică în facultate”. Fiul lui Ștefan Bănică a răbufnit. Ce spune Radu despre carieră și tatăl său

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Nu m-a băgat Bănică în facultate”. Fiul lui Ștefan Bănică a răbufnit. Ce spune Radu despre carieră și tatăl său

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”