Gerard Pique și noua lui iubită, Clara Chia / Foto: hola.com

Gerard Pique s-a săturat! Fotbalistul a ieșit la atac: ”Au depășit limita legalității”

articol scris de Digi Sport
01.09.2022, 17:48
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Gerard Pique (35 de ani) și Shakira (45 de ani) au pus punct relației după mai bine de 12 ani, din cauză că fotbalistul Barcelonei a înșelat-o pe cântăreață cu o tânără studentă, Clara Chia Marti (23 de ani).

Încă de la despărțirea lui Gerard Pique de celebra cântăreață columbiană, în presa din Spania au apărut diverse informații în legătură cu viața privată a celor doi. Mai mult, în această perioadă a fost dezvăluită și identitatea femeii cu care fundașul Barcelonei a înșelat-o pe Shakira, Clara Chia Marti.

Comunicatul lui Gerard Pique în legătură cu viața sa privată! Fundașul Barcelonei trece la atac: ”Au depășit limita legalității”

Gerard Pique s-a adresat presei din Spania prin intermediul avocaților săi. Aceștia au emis un comunicat oficial în numele fotbalistului în legătură cu situația delicată în care se află.

Galerie Foto

Având în vedere faptul că fotbalistul este urmărit în permanență de jurnaliștii spanioli, acesta a hotărât să riposteze și să îi cheme în instanță pe cei care au scos la iveală informațiile care, în opinia fotbalistului, reprezintă un ”atac la adresa sa și a copiilor săi”.

Pentru că, la data de 4 iunie, Shakira și Gerard Pique au confirmat despărțirea printr-un comunicat comun, au apărut multe zvonuri și informații neverificate în legătură cu fotbalistul, cu familia sa și cu viața sa privată. Aceste știri și imagini nu doar că aduc daune imaginii sale, dar reprezintă și un atac serios la drepturile copiilor săi, iar siguranța și protecția lor reprezintă cel mai important aspect pentru Pique.

În același timp, televiziunile și paparazzi l-au urmărit în permanență și l-au forțat pe clientul nostru să își schimbe rutina zilnică pentru a-și proteja copiii, familia și apropiații. Gerard Pique a respectat întotdeauna activitatea desfășurată de mass-media și dreptul la informare și este pe deplin conștient de rolul fundamental pe care îl joacă în societate.

Totuși, în ultimele săptămâni au fost anumite acțiuni care au trecut dincolo de limitele legalității. Astfel, clientul nostru a fost forțat să ceară să îi fie respectat dreptul la intimitate și să îi dea în judecată pe cei care aduc daune vieții sale de familie și încalcă drepturile copiilor săi, mai ales că singurul scop al lui Gerard Pique este să le garanteze bunăstarea și să le redea dreptul la viață privată, siguranță și liniște”, scrie în comunicatul oficial, potrivit Mundo Deportivo.

"Capcana" pe care Clara Chia Marti i-a întins-o lui Gerard Pique

Mai multe surse citat de Marca susțin că relația dintre Gerard Pique și Clara Chia Marti a început în urmă cu aproximativ un an. Pentru că lucrurile nu mergeau în direcția dorită, tânăra i-a întins o "capcană" fotbalistului: s-a văzut cu un alt bărbat, pentru a-l face gelos pe Pique.

"În primul rând, ei neagă că ar fi împreună de 6 luni. Se întâlnesc de un an de zile. Când Shakira a descoperit infidelitatea, a crezut că este ceva temporar, a discutat cu Pique și și-a dorit să continue relația cu el. Shakira și Pique au încercat atunci să-și salveze relația. Când a aflat, Clara Chia a decis să meargă mai departe și să-și vadă de viață. S-a întâlnit cu un alt bărbat, iar când a aflat, Pique a fost gelos, și a ales să rămână lângă Clara Chia.", a mai afirmat Marisa Martin-Blazquez.

Etichete: gerard pique , shakira , clara chia marti


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

Foto Românul care s-a fotografiat cu Florentino Perez. ”Cel mai bun președinte din lume”

Ronaldo Nazario a luat o decizie radicală

Live Video&Text Petrolul - FC Botoșani 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Irobiso a restabilit egalitatea după șapte minute

Citeşte şi

Motivul bizar pentru care Shakira s-a uitat la ”El Clasico”. Nu are nicio legătură cu fotbalul

Gerard Pique, anchetat de Garda Civilă. ”Mișcări suspecte de bani”. Care este implicarea lui Luis Rubiales

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”