Gigi Becali face afaceri cu ADS-Agenția Domeniilor Statului / Foto: https://www.facebook.com/agentiadomeniilor

Gigi Becali s-a lansat într-o nouă afacere. ”Unul dintre cele mai mari contracte din istoria ADS”

articol scris de Digi Sport
31.10.2022, 09:15
  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Gigi Becali (64 de ani) pregătește deja campania de achiziții a iernii la FCSB, Arnold Garita (27 de ani), de la FC Argeș, fiind în cap de listă, dar milionarul din Pipera a mai dat o lovitură pe piața afacerilor.

Gigi Becali a semnat unul dintre cele mari contracte de concesiune. Ce a oferit pentru 850 de hectare de teren

Latifundiarul din Pipera a semnat de curând unul dintre cele mai mari contracte de concesiune. Becali a preluat în concesiune de la Agenția Domeniilor Statului (ADS) o suprafață de circa 850 de hectare de teren, din care 755 hectare de teren agricol.

”Cu mare bucurie vă anunțăm că astăzi 20 octombrie ADS-Agenția Domeniilor Statului prin domnul Sava George, Directorul General Adjunct, a semnat astăzi unul dintre cele mai mari contracte de concesiune din istoria ADS!

Îi mulțumim domnului George Becali pentru cooperare și îi urăm spor în exploatarea cu succes a Pământului Românesc!”, se arată într-o postare făcută pe pagina de Facebook a ADS.

Gigi Becali a oferit, la licitația organizată la începutul lunii octombrie, pentru suprafețele societății Agroindustriala Nufăru, amplasate pe raza localităților Tulcea, Nufăru, Mahmudia și Murighiol, cea mai mare arendă în valoare de 2.433 de kilograme la hectar pe an, în condițiile în care s-a plecat de la redevența minimă de 731 de kilograme la hectar pe an.

Specialiștii susțin că este vorba despre una dintre cele mai mari arende pentru un contract de concesiune pentru terenurile ADS, potrivit agro-tv.ro.

Gigi Becali, investiție de 800.000 de euro în Rwanda! ”Aș fi vrut să fiu acolo”. Cum arată construcția

Gigi Becali nu investește doar în fotbal. Omul de afaceri a finanțat construirea primei biserici ortodoxe din Rwanda, iar pe 30 octombrie lăcașul de cult va fi sfințit.

Biserica pentru care Gigi Becali a plătit nu mai puțin de 800.000 de euro este situată în Rwamagana, o localitate din Rwanda, și a fost construită sub atenta supraveghere a părintelui Nectarie, un misionar român din Africa.

Gigi Becali a fost invitat la sfințirea lăcașului de cult, însă patronul FCSB a explicat de ce preferă să nu meargă la aproximativ 8.000 de kilometri de România.

”Aş fi vrut să fiu acolo să văd cum se sfinţeşte biserica şi cum sunt creştinaţi oamenii, cum sunt aduşi pe calea cea dreaptă.

Sunt însă vaccinuri, reguli sanitare care durează mult, sunt anevoioase şi mă opresc aici. Voi fi însă acolo cu gândul şi rugăciunea”, a transmis Gigi Becali, potrivit Click.

De asemenea, Becali a finanțat biserici și în alte două state africane, Uganda și Congo.

În urmă cu câteva luni, patronul FCSB-ului spunea că a plătit o tranșă de 450.000 de euro pentru toate cele trei construcții. ”Săptămâna asta am dat 200.000 în Uganda, 150.000 în Congo, 100.000 în Rwanda și Burundi. Fac biserici ortodoxe acolo. Fac acolo misiune creștină”, a declarat Gigi Becali, în februarie.

”Am trimis arhitecți, ingineri și pictori, iar africanii au învățat imnul României în semn de mulțumire. Interesul meu este numai unul singur. Îl vreau pe Hristos și vreau să fiu cu Hristos și dacă vrei să fii cu Hristos trebuie să faci bine.

Și dacă vrei să faci binele, trebuie ca să vezi cum oameni mor de foame și de sete acolo și tu aici ai bogății!”, a mai spus Becali.

Etichete: gigi becali , afaceri gigi becali , gigi becali ads


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Un nou bluff marca Gigi Becali! Cum arată primul 11 al FCSB-ului la meciul cu Universitatea Craiova

Video UTA Arad - FCU Craiova 3-1. Echipa lui Mircea Rednic a câștigat play-out-ul! Oltenii tremură la retrogradare

Oficial În plin sezon, o echipă din SuperLigă a făcut primul transfer

Chelsea ”a demis” un antrenor în Premier League

Citeşte şi

Campion cu FCSB, Alexandru Băluță a spus cum are ”cele mai bune discuții” cu Gigi Becali

Mihai Rotaru i-a dat replica lui Gigi Becali

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”