Gigi Becali, patronul lui FCSB / Foto: Captură Digi Sport

Gigi Becali, tras pe dreapta în timpul unei intervenții telefonice la TV: ”Stai că m-a oprit poliția”. Ce a făcut agentul

articol scris de Digi Sport
17.08.2022, 18:15
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB-ului, a fost oprit în trafic de un agent al Poliției Rutiere, în timp ce vorbea la telefon.

Omul de afaceri a intervenit în direct prin telefon la o emisiune de la TV, însă nu a tras pe dreapta și a continuat să conducă. Astfel, Gigi Becali a fost oprit în trafic de un polițist.

Gigi Becali, tras pe dreapta în timp ce vorbea la telefon: ”Stai că m-a oprit poliția”

Stai că m-a oprit poliția, că de ce vorbesc la telefon. Hai că m-a lăsat. Dar stai că mi-a făcut semn iar, că cică să mă opresc. Stai să vedem că dacă mă aude că vorbesc cu voi, poate mă lasă.

Hai că cică m-a lăsat, că cică daca vorbesc cu voi și informez publicul, pentru binele publicului, cică mă lasă”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Codul Rutier prevede sancționarea șoferilor care folosesc telefonul fără sistemul handsfree în timpul deplasării cu mașina cu două sau trei puncte amendă și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 30 de zile.

Gigi Becali a câștigat în instanță și a rămas cu permisul de conducere: ”Mie nu îmi place viteza, oricum”

Nu este prima dată când patronul FCSB-ului are probleme în trafic. În urmă cu mai mult de un an, la începutul lunii mai 2021, Gigi Becali a fost surprins de radarul Poliției Rutiere cu 106 km/h în localitatea Drăganu, din județul Argeș, pe DN7, și i s-a suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de trei luni.

Dar Becali a contestat măsura și instanța i-a dat dreptate.

Bravo! E cel mai bun lucru, am scăpat de belele. Stăteam acum vreo două, trei luni fără permis. Dar, dacă nu câștigam, făceam procedurile acelea să dau examenul și îmi luam permisul după 30 de zile”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Becali a explicat că avocații săi s-au bazat decizii precedente ale instanțelor în cazuri asemănătoare și pe un viciu de procedură.

Au mai fost sentințe date în cazuri ca ale mele și s-a aplicat practica judiciară. Nu se vedea numărul la mașină, iar atunci nu era probă. Am cerut filmul și nu se vedea numărul. Mi-au zis că asta e mașina, dar nu se cunoaște. Le-am explicat că dacă nu se cunoaște atunci nu există… Legea e unitară, e hotărâre clară, dacă nu se vede numărul, nu e probă.

Să îți mai zic ceva: eu eram în depășire. Cică aveam 106. Dar sunt alte hotărâri în care, cu 103, nu s-a luat în seamă, că e depășită cu puțin viteza.

Dar eu eram în depășire. Polițiștii în tot filmul vorbesc de 58 de km/h, dar când eram în depășire, logic, nu pot să o depășesc cu 100 dacă merge cu 99. Trebuie să o calc puțin. Mie nu îmi place viteza, oricum”, a adăugat Gigi Becali.

Etichete: gigi becali , gigi becali telefon , gigi becali politie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

”Asta mai lipsea. Să-l felicit eu pe Becali”. De ce a refuzat să laude FCSB-ul pentru titlul câștigat

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”