Gary Neville, alături de Ole Gunnar Solskjaer./ Foto: Getty Images

Galerie Foto Greenwood şi Foden, apăraţi de un mare jucător de la Manchester United după ce au băgat două islandeze în hotelul echipei

09.09.2020, 09:13
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Scandalul declanşat în echipa Angliei după ce doi jucători au petrecut alături de două fete o noapte în hotelul echipei înaintea meciului cu Islanda, scor 1-0 pentru oaspeţi, continuă să facă valuri.

Cei doi jucători, Mason Greenwood, 18 ani, de la Manchester United, şi Phil Foden, 20 de ani, de la Man. City, au fost trimişi acasă de selecţionerul Gareth Southgate şi au fost criticaţi din toate părţile. Dar au apărut şi persoane care le iau apărarea, care cred că trebuie să existe un nivel de toleranţă.

Garry Neville le-a luat apărarea lui Greenwood şi Foden

Garry Neville, 45 de ani, cel care a jucat de 85 de ori pentru Anglia şi are 400 de partide în tricoul lui Manchester United, le cere oamenilor să fie mai înţelegători.

"În acest moment cred că se vor simţi îngrozitor. Am văzut scuzele lor, evident că scotarea din lot este ceva ce nu vrei să ţi se întâmple niciodată în carieră. ... Greşeli faci în viaţă, pe care le-ai văzut făcute şi de colegi. Acum ei au nevoie de dragoste. Sunt tineri, nu sunt roboţi. ...

Înţeleg, nu este ideal, au făcut o greşeală, o mare greşeală. Vor regreta şi vor plăti pentru asta. Dar sunt talentaţi, trăiesc la limită, trăiesc cu adrenalină, viaţa lor e rapidă. Putem să-i dăm deoparte, să-i excludem, dar trebuie să existe un nivel de toleranţă.

Am văzut astfel de situaţii de 100 de ori, în şase luni nu se va mai menţiona prea des, iar peste şase ani nimeni nu-şi va mai aminti. Dar ei trebuie să-i amintească acea noapte. Ei vor fi în continuare iubiţi de colegii lor. realitatea este că sunt nişte copii", a declarat Garry Neville, fostul intrenaţional englez care a jucat întreaga carieră la Manchester United.

Galerie Foto

Pentru ce au fost pedepsiţi Greenwood şi Foden

Mason Greenwood şi Phil Foden au provocat scandalul anului în fotbalul englez, după ce au invitat două fete în camerele lor de hotel, în timpul deplasării la Reykjavik, unde naționala Albionului a jucat cu Islanda, viitoarea adversară a României, scor 1-0, gol marcat foarte aproape de final.

Anglia a câștigat, dar cei doi puști, acuzați că au ignorat orice regulă în contextul pandemiei de coronavirus, au fost excluși din lotul lui Gareth Southgate pentru următorul joc, cel cu Danemarca.

Cine sunt cele două tinere islandeze care au petrecut cu Greenwood şi Foden

Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir (20 de ani), finalistă la concursul Miss Universe, în 2019, și Lara Clausen (19 ani), studentă la Drept, au făcut publice înregistrările pe conturile lor de Snapchat, de unde au fost preluate mai întâi de presa islandeză.

Prima dintre ele le-a povestit jurnaliștilor britanici tot ce s-a întâmplat în acea seară. ”Ne-am cunoscut online. Am vorbit cu Mason cu câteva zile înainte să ajungă în Islanda”, a spus Nadia, pentru Daily Mail.

Nu am vrut să îi punem în această poziție, îmi pare rău pentru ei. Nu știam că sunt în carantină. Dacă am fi știut, nu am fi mers să ne întâlnim cu ei. Nu știam cine e Phil, nu știam că Mason joacă la Manchester United”, a mai zis Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir.

Lara Clausen a adăugat că ”suntem tineri și prostuți, toți comitem greșeli. Dar ne-au tratat bine. Au fost niște cavaleri”.

Trimiși acasă, Greenwood și Foden, două dintre marile speranțe ale fotbalului englez, și-au cerut scuze pentru comportamentul lor. Puștiul de la Manchester United chiar și-a șters contul de Twitter.

Cei doi au fost amendați inclusiv de poliția islandeză, cu circa 1.500 de euro fiecare, acuzați că au încălcat măsurile împotriva COVID-19. Potrivit presei engleze, care a publicat și imagini din cameră, Nadia și Lara au petrecut câteva ore cu cei doi fotbaliști, plecând cu puțin timp înainte de micul dejun.


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Cum a fost surprins Ianis Hagi alături de colegii de la Alaves: ”Prințul” n-a jucat deloc în ultimele 5 meciuri

Barcelona pregătește marea lovitură: starul de 85.000.000€ al lui Liverpoool! Cum s-a dat de gol jucătorul

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

Live Video&Score Hermannstadt - Poli Iași 0-0, ACUM, în direct la Digi Sport 1. Moldovenii au avut un gol anulat

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dan Șucu îi dă replica lui Șumudică. Vrea un mare antrenor român citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”