Halep are în staff un fost fotbalist de la Rapid. Acesta e încă jucător activ

16.01.2019, 18:20
  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, DGS 1

Fizioterapeutul Simonei Halep, Andrei Cristofor (27 de ani), a fost fotbalist al Rapidului. Acesta a renunţat la fotbalul de performanţă, iar acum evoluează, când timpul i-o permite, în Liga a 4-a.

Andrei Ciolacu (26 de ani) a dezvăluit un fapt inedit despre unul dintre membrii staff-ului Simonei Halep. Andrei Cristofor a fost coleg cu el la Rapid. Mai mult, fizioterapeutul nu a renunţat nici acum la activitatea de fotbalist, doar că evoluează la un nivel inferior şi doar când timpul îi permite.

"Andrei Cristofor, fost jucător la Rapid, era fundaş. Încă mai joacă, dar pe la Liga 4. Trebuia să ne întâlnim când Halep a fost la Singapore. A avut multe piedici la Rapid", a spus Ciolacu la ProSport LIVE.

Staff Halep: Cum a început colaborarea cu Andrei Cristofor

Cristofor i-a fost alături româncei încă din 2013. El şi Teo Cercel au pregătit-o fizic pe constănţeancă la Roland Garros 2014, unde a jucat finala turneului parizian (pierdută în faţa Mariei Sharapova, în decisiv). Apoi, Simo a colaborat cu portughezul Carlos Miguel Sales, pentru ca din 2015 să apeleze aproape exclusiv la Cristofor.

Fizioterapeutul a mai lucrat în trecut și cu alți sportivi, printre care atacantul Rapidului Daniel Niculae, dar și cu alți jucători de tenis. Tânărul a fost angajat la Kinetic Sport&Medicine, clinică la care Halep a apelat în trecut și cu care Federația Română de Tenis are contract pentru recuperarea jucătorilor după turnee.

În cariera sa de fotbalist, Andrei Ciolacu a evoluat la Rapid, CS Otopeni, Slask, ASA Târgu Mureş, Daco-Getica şi Metaloglobus.

Etichete: andrei cristofor , cristofor rapid , halep cristofor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine este principalul suspect în cazul fetiței găsite moartă într-o râpă. A fost ridicat de polițiști

Polițiștii au ridicat, miercuri, principalul suspect în cazul fetiței de doi ani găsită moartă într-o râpă, în Dolj. Potrivit unor surse din anchetă, este vorba despre unul dintre verișorii Raisei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Gigi Becali a auzit că Miodrag Belodedici a fost prins băut la volan și nu a mai stat pe gânduri: ”Cinci ani!”

Foto În miez de noapte, ”au anunțat” pe site-ul oficial transferul lui Haaland! Ce s-a întâmplat după doar câteva ore

Negocierile s-au încheiat! I-au pus pe masă 150 de milioane €, Jose Mourinho a dat răspunsul final

Surprinzător! Imediat după meci a anunțat că are o relație cu sportiva din Rusia care a atras atenția întregii lumi

Italienii au făcut anunțul: echipa care îl așteaptă pe Cristi Chivu, după despărțirea de Inter

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali și-a făcut planul: 1,2 milioane de euro pentru doar două meciuri!

Universitatea Craiova, cantonament de lux: se va pregăti în locul preferat de naționala Franței, Ajax sau Frankfurt

Decizia luată de Ionel Ganea, după ce a fost ”săltat” de Poliție la Arena Națională

Va juca în finala Champions League, însă nu a prins lotul pentru EURO: ”Sunt unul dintre cei mai buni din țară”

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZA atras atenția mai ceva ca piloții. Emily Ratajkowski și-a lăsat la vedere costumul de baie, pe sub un costum de piele, la o cursă F1

FILM NOWKeanu Reeves, îndrăgostit până peste cap de Alexandra Grant. Cum a fost surprins actorul din „Matrix” alături de iubita sa

Dinamo l-a pus pe lista de achiziții pe căpitanul lui FCU Craiova! Ce plan au șefii „câinilor” cu el citeşte ştirea pe Prosport.ro

Declarații uluitoare după ce a jucat la meciul de adio al Generației de Aur: ”Sunt în doliu. Au fost împușcați în cap de lunetiști” citeşte ştirea pe ziare.com

Transformarea extraordinară a lui Radu Mazăre, în închisoare. Cum a ajuns să arate fostul edil al Constanței citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori, vizită la părinți, fără Kanye West. Temerile familiei legate de influența lui: "O folosește ca pe un panou publicitar"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori, vizită la părinți, fără Kanye West. Temerile familiei legate de influența lui: "O folosește ca pe un panou publicitar"

Digi World

Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii de știință

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”