Harry Maguire, în tricoul lui Manchester United / foto: Getty Images

News Alert Harry Maguire, exclus din naționala Angliei după condamnarea la închisoare! Reacția căpitanului lui United

25.08.2020, 23:28
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Harry Maguire a reacționat imediat după ce justiția elenă a anunțat verdictul în cazul scandalului în care a fost implicat fotbalistul lui Manchester United în insula Mykonos.

Fundașul a fost condamnat la 21 de luni de închisoare, iar acesta nu se împacă deloc cu sentința.

„În urma acestui verdict, am solicitat avocaților mei ca să facă apel la sentință. Rămân încrezător și vreau să-mi demonstrez nevinovăția în acest caz în care familia și prietenii mei sunt victimele, a fost mesajul lui Maguire. 

Și Manchester United este gata să-l ajute în proces pe jucătorul pentru care a plătit suma record de 80 de milioane de lire sterline vara trecută.

„Trebuie să subliniem faptul că acuzarea a prezentat acuzațiile și probele în acest caz cu o zi înainte de proces, iar apărarea a avut puțin timp la dispoziție. De asemenea, cererea ca înfățișarea să fie amânată a fost respinsă. 

De aceea, având în vedere dovezile care arată că acuzațiile nu sunt reale, avocații lui Harry Maguire vor face apel pentru un proces corect și complet,” se arată într-un comunicat al clubului de pe Old Tafford. 

Maguire este căpitanul lui Manchester United și era convocat la naționala Angliei pentru meciurile cu Danemarca și Islanda din Liga Națiunilor, însă Gareth Southgate a anuțat că a fost exclus din lot după evenimentele recente.

Harry Maguire, găsit vinovat pentru violență și tentativă de dare de mită în Grecia. Ce urmează pentru starul englez

Harry Maguire (27 de ani) a fost găsit vinovat de justiția din Grecia, anunță presa britanică. Căpitanul lui Manchester United a fost arestat în insula Mykonos în urmă cu câteva zile, după un scandal în care ar fi lovit un polițist și apoi ar fi încercat să dea mită ca să scape.

Potrivit presei britanice, Maguire a primit o pedeapsă cu închisoarea de 21 de luni și 10 zile, cu suspendare.

Tribunalul din insula Syros a stabilit că fotbalistul englez e vinovat de ”asalt în formă agravată, tentativă de mituire, plus violență și insultă față de angajați publici”.

Maguire a fost arestat alături de fratele său, Joe, și amicul Chris Sharman. Potrivit Codului Penal din Grecia, ar putea primi o pedeapsă cu închisoarea până la cinci ani.

Totuși, există posibilitatea ca pedeapsa să fie comutată într-o amendă penală, așa că, cel mai probabil, apărătorul englez nu va face nicio zi de închisoare.

Harry Maguire, arestat după ce a intervenit pentru sora sa, drogată de ”gangsterii albanezi”

Conform lui lui Alexis Anagnostakis, avocatul lui Maguire, fotbalistul a fost atacat de un ”grup de albanezi”, după ce sora sa, Daisya fost injectată în braț cu ”drogul violului” și ar fi leșinat. Aceasta ar fi refuzat avansurile bărbaților albanezi, descriși ca fiind ”gangsteri” de prietenii fotbalistului.

Avocatul a povestit, în timpul înfățișării de la tribunalul din insula Syros, că jucătorul lui United și prietenii săi au cerut să fie duși la spital după bătaia din stradă, însă au fost transportați direct la secția de poliție. Acolo, polițiștii greci l-ar fi lovit pe Harry Maguire în picior.

”Cariera ta s-a terminat”, i-ar fi zis ofițerii greci, conform avocatului sportivului. ”Clienții mei nu au bătut pe nimeni, nu s-au luat de nimeni și nu au rănit pe nimeni”, a transmis avocatul.

În schimb, polițiștii greci susțin că Maguire a reacționat arogant. ”Știți cine sunt? Eu sunt căpitanul Manchester United, sunt foarte bogat, vă pot da bani, vă pot plăti, vă rog să ne lăsați să plecăm”, ar fi zis fotbalistul, în timp ce prietenii săi îi înjurau pe polițiști.

Etichete: harry maguire , harry maguire manchester united , harry maguire condamnare , harry maguire nationala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

Foto Imaginile spun totul: ce s-a întâmplat după scandalul lui Klopp cu Salah + Antrenorul a rostit doar câteva cuvinte

Jaqueline Cristian a reușit o victorie uriașă la Madrid și a spus cui îi dedică succesul: ”A venit cu tot norocul”

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii își joacă una dintre ultimele șanse la salvare

Citeşte şi

Video Record absolut în Premier League: Harry Maguire a marcat un gol istoric!

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

Cum arată o zi din viața antreprenorului care vrea să devină adevăratul Benjamin Button. Ia 100 de suplimente pe zi și-și mănâncă cina la 11 dimineața

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale