Hayet, soția lui Eric Abidal, principala suspectă în cazul atacului asupra jucătoarei de la PSG, Kheira Hamraoui / Foto: Instagram @hayetabidal

Foto Hayet Abidal, principala suspectă în ”cazul Hamraoui”, se afla în București când Aminata Diallo a fost arestată

articol scris de Digi Sport
17.11.2021, 17:09
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

După ce inițial Aminata Diallo (26 de ani) a fost reținută, fiind bănuită că a pus la cale atacul violent asupra colegei sale de la PSG, Kheira Hamraoui (31 de ani), investigația a luat o altă turnură, iar principala suspectă a devenit Hayet Abidal (38 de ani), soția fostul internațional francez.

Pe 4 noiembrie, Hamraoui, mijlocașul echipei feminine de la PSG, a fost atacată de doi bărbați mascați, care au lovit-o cu bestialitate peste picioare, ”fiind clară dorința de a-i termina cariera profesionistă”, așa cum a declarat chiar ea într-un comunicat emis în 17 noiembrie. Diallo, acuzată în primă instanță că ar fi vrut să o ”scoată din joc” pe coechipiera sa pentru a-i lua locul în echipă, a fost exclusă din cercul de suspecți.

Galerie Foto

Hayet și Eric Abidal se aflau în România când Aminata Diallo era arestată pentru atacul asupra asupra colegei sale de la PSG. Soția fostului fotbalist francez a devenit principala suspectă

Cu toate acestea, jucătoarea din Hexagon a trecut prin clipe grele. A fost arestată și pusă la zid de toată lumea, până când Hayet Abidal i-a luat locul și a devenit principala suspectă. În timp ce Aminata Diallo se afla în custodia poliției, Hayet și Eric Abidal, ale căror nume nu erau încă implicate în scandal, erau în România.

Hayet a publicat două fotografii pe 10 noiembrie, pe Instagram, alături de soțul său, dintr-un hotel din București, cu mesajul: ”Să petrec timpul cu tine Eric Abidal este întotdeauna un lucru atât de prețios”.

Hayet și Eric Abidal, în hotelul din București, pe 10 noiembrie / Foto: Instagram @hayetabidal

Cum s-a ajuns ca Hayet Abidal să fie suspectă în cazul atacului asupra lui Hamraoui? Eric Abidal a fost directorul sportiv al grupării ”blaugrana” între 2018 și 2020, perioadă în care Kheira Hamraoui a evoluat pentru formația feminină a clubului.

S-ar părea că relația dintre cei doi a fost mai apropiată decât i-ar fi plăcut lui Hayet Abidal, care ar fi comandat asaltul asupra jucătoarei de la PSG din răzbunare. Ambii soți Abidal urmează să fie anchetați.

Kheira Hamraoui, jucătoarea de la PSG, bătută cu ranga, a rupt tăcerea. ”E clară dorința de a-i termina cariera”

Sportiva, care a avut nevoie de spitalizare, a oferit detalii despre incidentul în care a fost bătută în plină stradă. Nu a vorbit Hamroui direct, dar a remis un comunicat.

Au fost lovituri de o violență neobișnuită, în special în zona picioarelor, fiind clară dorința de a-i termina cariera profesionistă. Kheira vrea să păstreze liniștea în acest moment dificil și cere ca viața ei privată să fie respectată.

Așteaptă desfășurarea anchetei pentru a afla cât mai repede cine sunt vinovații și are intenția fermă de a reprezenta din nou, cu mândrie, tricoul lui PSG”, se arată în comunicatul trimis de apropiații jucătoarei Kheira Hamraoui.

Etichete: psg , eric abidal , kheira hamraoui , hayet abidal , atac jucatoare psg , abidal romania


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Universitatea Craiova - FCSB 2-0, ACUM, DGS 1. Darius Olaru a ratat un penalty!

Exclusiv Florin Prunea a văzut cum au jucat și ”i-a desființat”: ”Are vagoane în spate, așa aleargă” / ”Ăsta e respect?”

Luis Enrique, replici acide înainte de PSG - Dortmund

Pep Guardiola nu a ezitat nicio secundă, după ce a fost trecut pe lista lui Bayern

Citeşte şi

Lovitura primită de PSG și naționala Franței: Lucas Hernandez, OUT pentru restul sezonului și EURO 2024

Cinci locuri în Champions League pentru Germania, pentru sezonul 2024/2025

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”