Wanda Nara / Foto: Instagram-@wanda_nara

Icardi l-a concediat pe bodyguard pentru nişte vorbe spuse despre Wanda Nara, dar ar fi fost mai mult de atât

articol scris de Digi Sport
31.03.2022, 12:02
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Chiar la finalul anului trecut, cuplul Wanda Nara-Mauro Icardi a fost din nou în centrul atenţiei după ce fotbalistul de la PSG a decis să-l dea afară pe Agustin Longueira, bodyguardul angajat să o protejeze.

La vremea respectivă s-a scris că Mauro Icardi (29 de ani) a fost deranjat de cuvintele prea îndrăzneţe spune de Agustin despre soţia sa, Wanda Nara (35 de ani), cea pe care o însoţea aproape în permanenţă. S-a spus că gelozia lui Mauro a fost atât de mare încât chiar şi nişte declaraţii l-au deranjat.

Cu atât mai mult cu cât abia o recâştigase pe Wanda după ce el fusese în centrul unui scandal cu tentă sexuală cu Maria Eugenia "China" Suarez (30 de ani), actriță, cântăreață și fotomodel din Argentina. Scandal a avut o amploare atât de mare  încât fotbalistul era gata să renunţe la carieră, iar Wanda părăsise deja Parsul şi se mutase cu copiii în Argentina.

Apropierea dintre Wanda şi Agustin s-ar fi produs în decembrie

Acum au apărut informaţii că între Wanda şi bodyguard ar fi fost mai mult de atât. Cei doi neagă însă orice fel de relaţia care să depăşească poziţia fiecăruia dintre ei. Dar este admis faptul că au dormit în aceeaşi casă după o petrecere.

Potrivit jurnalistului Diego Estevez, infidelitatea ar fi avut loc în timpul unei călătorii, în luna decembrie, în Argentina.

"Au devenit prieteni foarte apropiați. O relație de încredere și prietenie. Totul s-a petrecut la nivel emoțional. L-a invitat la o petrecere privată surpriză. Când petrecerea s-a terminat, un grup a mers să urmărească un meci de acasă la Wanda".

Galerie Foto

Bodyguardul Agustin Longueira recunoaşte că a dormit în aceeaşi casă cu Wanda Nara

După ce zvonurile că între cei doi ar fi avut loc ceva mai mult decâr era normal, Agustin a decis să nege totul.

Într-o noapte am stat în casă, dar în altă cameră, care a fost după un eveniment, o petrecere privată pe care ea a organizat-o”, precizează Longueiro, citat de Mundo Deportivo.

Nu trebuie să clarific că totul este mai mult decât o minciună. Dar lipsa excesivă de respect nu încetează să mă surprindă. Nu sunt genul acela de persoană sau de femeie. Nu am făcut niciodată așa ceva. Mă comport diferit pentru că sunt diferită”, a scris şi Wanda pe Instastory.

Mauro Icardi l-a dat afară pe Agustin Longueira după un interviu despre Wanda Nara

Într-un interviu dat anul trecut, Agustin Longueira a oferit și unele răspunsuri care au fost considerate exagerate de Mauro Icardi. Concret, Agustin Longueira a fost întrebat dacă o place pe Wanda Nara și a răspuns ”o iubesc!”, anunță Tuttosport.

Următoarea întrebare a fost ”este Wanda Nara fantastică?”, moment în care Agustin Longueira a spus ”e fabuloasă”.

Când a fost întrebat ce simte pentru Wanda Nara, Agustin Longueira a dat un nou răspuns care l-a enervat pe Mauro Icardi: ”Foarte multă dragoste”.

Momentul care l-a făcut, însă, pe Mauro Icardi să decidă să-l dea afară pe Agustin Longueira a fost când bodyguardul a fost întrebat dacă ar începe o relație cu o femeie căsătorită, aluzie clară la Wanda Nara, având în vedere contextul și ultimele răspunsuri ale argentinianului.

Sigur pe el, Agustin Longueira a răspuns ”Da!”.

Etichete: mauro icardi , wanda nara , agustin longueira


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Universitatea Craiova - FCSB 1-0, ACUM, DGS 1. Raul Silva a deschis scorul pentru olteni

Oficial Chelsea ”a demis” un antrenor în Premier League: OUT după 5 ani!

Video Haosul de la FCU Craiova continuă! Și-a făcut praf toți colegii, după eșecul cu UTA: "Jalnici!"

Cornel Șfaițer a reacționat imediat după acuzațiile de blat! ”Rușine să vă fie” s-a auzit din tribune

Citeşte şi

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Foto Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”