Imagine rară cu soţia lui Michael Schumacher! Cum arată, la 5 ani de la accidentul pilotului

29.01.2019, 18:08
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Corinna Schumacher, o prezenţă extrem de discretă în media în ultimii 5 ani, de la accidentul lui Schumacher, a luat o decizie puţin scontată: a postat un mesaj de mulţumire către fani, alături de o imagine în care apare alături de cei doi copii ai săi, Gina-Maria şi Mick.

Schuacher a împlinit 50 de ani pe 3 ianuarie, iar fanii de pretutindeni au ţinut să îi trimită un mesaj de încurajare germanului. Din respect pentru aceştia, Corinna Schumacher, cea care stă zi şi noapte alături de Michael şi care a renunţat să mai iasă public, a transmis un mesaj de mulţumire.

Vă mulţumim pentru toate urările de bine din ultimele 4 săptămâni. Acesta este un an special pentru Michael, încadrat de a 50-a aniversare şi de cei 25 de ani trecuţi de la prima sa victorie în Campionatul Mondial (n.r. de Formula 1). Îmi pare bine să vedem că voi, la fel ca noi, vă distraţi celebrând cariera sa”, a fost mesajul postat de Corinna pe o reţea de socializare, alături de poza de mai sus.

Mai jos ai imagini cu unul dintre cele mai sudate cupluri din istoria sportului: Michael şi Corinna Schumacher

Galerie Foto

Corinna Schumacher are controlul total în ceea ce îl priveşte pe Michael

Soţia multiplului campion mondial este extrem de strictă cu privire la starea lui Michael. Ea ia toate deciziile importante în ceea ce îl priveşte, stabilind inclusiv cine are voie să îl viziteze şi cine nu.

Luca Badoer (47 de ani), fost pilot la Ferrari, este unul dintre puţinii care îl vizitează regulat pe marele campion german. Cu toate acestea, el nu a putut să furnizeze niciun fel de informaţii despre starea lui Schumi, luându-şi angajamentul faţă de soţia acestuia, Corinna, că va păstra o discreţie totală.

"Îl vizitez pe Michael în mod regulat. Dar familia lui vrea să păstreze secret tot ce ţine de el şi eu respect 100% acest lucru. Toată lumea face tot ce e posibil pentru recuperarea lui Schumi", a punctat Badoer, pentru Diariodelweb.it.

Rubens Barichello, fostul său coechipier de la Ferrari s-a lovit de refuzul soţiei lui Schumacher, în momentul în care a vrut să îi facă o vizită. "Mi-a spus că nu îi va face bine nici mie, nici lui", a spus brazilianul.

Întrebat pe această temă, Luca Badoer a recunoscut faptul că nimic "nu mişcă" fără ştirea Corinnei.

"Corinna permite accesul pentru foarte puţine persoane. Hai să acceptăm asta, să respectăm deciziile ei şi să nu creăm polemici", a mai spus Badoer.

Michael Schumacher, în vârstă de 49 de ani, de șapte ori campion în F1, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, in finalșul anunlui 2013, iar multe luni a fost în comă.

După ce s-a trezit din comă, el a fost luat în îngrijire de specialişti în neurologie, iar în prezent se află la locuinţa sa din Elveţia. Familia lui Schumacher a oferit în ultimii ani foarte puţine informaţii prinvind starea de sănătate a fostului pilot.

Michael Schumacher s-a născut pe data de 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit. Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari), performanţă neegalată până acum.

Etichete: michael schumacher , corinna schumacher , corinna schumacher michael schumacher


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată

Detectivii din New York au identificat rămășițele unei femei găsite îngropate în ciment, în urmă cu 20 de ani. În mod ciudat, în rezolvarea cazului, polițiștii au fost ajutați de o victimă a atentatelor din 11 septembrie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Verdictul medicilor după accidentarea lui Dennis Man

Galeria Rapidului nu mai are răbdare cu Bogdan Lobonț: ”E jale! E o pălărie mult prea mare”

Real Madrid s-a decis! L-a pus pe lista de transferuri pe unul dintre jucătorii sosiți vara trecută

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Citeşte şi

8 bijuterii ale lui Michael Schumacher vor fi ”pe tarabă” în luna mai. Câți bani se estimează că va lua familia

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”