Imagini de colecția de la cununia lui ianis Hagi / Foto: Instagram-@ianishagi

Imagini de colecție de la cununia lui Ianis Hagi. Mijlocașul lui Alaves le-a făcut publice

articol scris de Digi Sport
29.12.2023, 17:11
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Ianis Hagi (25 de ani) și Elena Tănase s-au cununat chiar în prima zi de Crăciun, din 2023, iar la câteva zile de atunci mijlocașul lui Alaves a făcut publice și câteva dintre fotografiile realizate la fericitul eveniment.

Galerie Foto

Un Crăciun de poveste”, a scris Kira Hagi, pe Instagram, alături de câteva imagini de la cununie.

Potrivit unor surse, la petrecerea organizată la un local de lux au asistat aproximativ 400 de persoane, printre care s-au numărat Florinel Coman, Gigi Becali și Boban Nikolov, însă Gabi Balint, care a fost la rândul său prezent, a transmis că au fost doar puțin peste 200 de invitați.

Evenimentul l-ar fi costat pe Ianis Hagi circa 200.000 de euro, dar internaționalul român și-ar fi recuperat banii și chiar ar fi făcut un profit consistent, datorită generozității invitaților. Deși nu a fost oficial o petrecere cu dar, fiecare cuplu prezent ar fi băgat adânc mâna în buzunar, notează cancan.ro.

Nicio pereche nu ar fi pus mai puțin de 3.000 de euro ”în plic”. Astfel, Ianis și Elena ar fi rămas cu cel puțin 100.000 de euro, după toate cheltuilile.

3.000 de euro a costat costumul lui Ianis Hagi

Ianis Hagi a avut o ținută elegantă pentru evenimentul special din viața sa, iar internaționalul român a sosit la petrece într-un costum negru complet, cu papion. Pentru ținuta sa, dar și pentru accesoriile pe care le-a purtat, fotbalistul celor de la Deportivo Alaves a scos din buzunar suma de 3.o00 de euro.

Cheltuiala lui Ianis Hagi nu se poate compara însă cu cea a Elenei Tănase, soția sa.

Elena Tănase a ales să poarte în ziua cununiei o rochie foarte asemănătoare cu cea aleasă pentru petrecerea de logodnă. Soția lui Ianis Hagi a optat pentru o rochie lungă, cu mai multe detalii în partea de jos, mulată pe corp, pentru care a plătit aproximativ 10.000 de euro.

Gigi Becali l-a văzut pe Florinel Coman la cununia lui Ianis Hagi și s-a dus direct la masa lui

Gigi Becali (65 de ani) a fost și el prezent la cununia lui Ianis Hagi și a făcut spectacol.

Finanțatorul celor de la FCSB s-a comportat precum în vremurile bune. A dansat, a cântat, pe scurt s-a distrat, mai ales pe ritmurile melodiei sale preferate, ”Opa, Opa / Treamburea Pamporea”, interpretată de Pindu, celebrul artist machedon.

Latifundiarul din Pipera a fost unul dintre protagoniștii evenimentului, astfel că a socializat cu foarte mulți dintre invitați.

”A fost frumos! S-a dansat mult. S-a dansat pe muzică machedonească, a cântat Pindu. Am dansat mult, nu ne-am oprit.

Aţi văzut şi voi că a apărut pe Tik Tok (n.r. - Gigi Becali). A făcut puţin spectacol, e numărul 1. Nu mă aşteptam să îl văd acolo.

A venit la masă la Coman, am dat noroc cu noi şi mă bucur că am fost toţi acolo. A fost distracţie. Asta e important în viaţă, să ai o familie, să ai copii”, a spus Boban Nikolov (29 de ani), fost coleg cu Ianis și cu Coman la Viitorul, iar cu ultimul și la FCSB, pentru as.ro.

Etichete: gica hagi , ianis hagi , alaves , elena tanase , ianis hagi cunuie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

6.000.000€ pentru Dennis Man!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Începe ”revoluția”! Primele transferuri pregătite de Neil Lennon la Rapid

Exclusiv Răzvan Lucescu a așteptat 24 de ore, apoi a trecut la acuzații grave: "A făcut tot ce a putut să nu câștigăm!"

Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an

Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu

Citeşte şi

Antrenorul lui Alaves a anunțat ce se întâmplă cu Ianis Hagi, după ce a atins de 3 ori mingea cu Getafe

Ce au spus scoțienii despre viitorul lui Ianis Hagi, după ce au văzut evoluția românului cu Real Madrid

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Vedeta lui CSA Steaua regretă transferul la FCSB: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”