Mihăiță Neșu s-a dedicat total acestui proiect

Video Exclusiv Imagini tulburătoare! Mihăiță Neșu a desenat personal proiectul estimat la 3 milioane de euro! Câți bani s-au strâns

31.01.2020, 10:54
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Mihai Neșu (36 de ani) are ambiția de a construi la Oradea un centru unicat în România, dedicat copiilor cu dizabilități. Proiectul, la care a lucrat personal, după cum se poate observa și din aceste imagini tulburătoare, se ridică la suma de 3 milioane de euro.

Campania de strângere de fonduri a demarat în decembrie 2019 și până acum s-au strâns deja 300.000 de euro. Oricine poate dona bani acestui proiect, cu suma modică de doi euro pe lună, dacă trimis un mesaj cu ”CRED” la 8844!

Galerie Foto

George Ogăraru, unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui Neșu, a oferit mai multe detalii legate de această inițiativă superbă a fostului fotbalist.

”Campania a început la 1 decembrie 2019. Este o campanie de adunare de fonduri pentru un proiect special gândit de Mihăiță Neșu. Este un proiect extrem de amplu, ambițios, dar Mihăiță crede în plan. și de aici a venit și mesajul campaniei, ’CRED’.

Este vorba despre un centru caritabil, dedicat pentru copiii ce suferă de boli neuromotorii, care se va construi la Oradea. Planul este făcut în totalitate de Mihăiță, toată animația grafică, pe baza unui program de ultimă generație pe care el l-a învățat într-un timp record. Este un program folosit de designerii profesioniști.

Peste ce vedeți în imagini, se va suprapune planul de arhitectură. Sperăm ca într-un an, maximum doi, totul să fie gata”, a spus Ogăraru, prezent în emisiunea ”Digi Sport Special”.

Tratamente unicat la centrul proiectat de Mihăiță Neșu. Câți copii vor avea acces

Ogăraru a explicat și cum se va putea aplica pentru un tratament la viitoarea clinică ce va purta numele ”Sfântul Nectarie”.

”În acest moment, Mihăiță ajută în jur de 130 de copii cu probleme ca ale lui sau mai grave. Totul într-o clădire închiriată, care a devenit neîncăpătoare. Lista de așteptare e foarte lungă. Nevoia e foarte mare la noi în țară, deși noi nu-i vedem pe stradă. Sunt performanțe pentru că se folosec metode unice în România.

Noul complex va avea o capacitate în jur de 350 de copii, plus spații de cazare. E un centru care poate să ofere și altfel de metode de tratatment, horticoterapie, tratament prin animale și cred că e absolut necesar să-l realizeze”, a mai spus Ogăraru.

Cum poți contribui la strângerea de fonduri

George Ogăraru a explicat mai apoi cum se poate dona pentru a ajuta la strângerea de fonduri, mai ales că sunt deja costuri estimate în valoare de 3 milioane de euro

”Este o investiție estimată la 3 milioane de euro. Știu că este ambițios proiectul, dar noi credem că se poate realiza. Planul este făcut pentru două hectare de teren. Mihăiță cunoaște terenul, va fi undeva în afara orașului Oradea, e așa cum vrea el.

Cum se poate dona? Este vorba despre doi euro, lunar. Veți primi un sms la care trebuie să răspunzi cu DA CRED, după care veți dona lunar doi euro”, a mai spus Ogăraru, la Digi Sport.

VIDEO cu detaliile noului proiect inițiat de către Mihăiță Neșu

Etichete: mihaita nesu , george ogararu , proiect mihaita nesu , centrul sfantul nectarie , campanie mihai nesu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”

Ange Postecoglou, reacție sinceră după ce Tottenham a ajuns la trei înfrângeri consecutive: ”Este corect să spun”

Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”

Oficial A pariat de 50 de ori și acum a primit o nouă suspendare. Ce a transmis Federația

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Revenire fantastică în a doua semifinală de la Madrid Open. Ce jucătoare se vor întâlni în ultimul act citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”